Banner for Ghostchef

Ghostchef Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Nu har jeg været der og støttet dem jeg kender der har ghostchef kan klart anbefales kun smagt flæskestegssandwich og smagte i dag deres crispy chicken burger må bare sig 10 ud af 10 Først i dag... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Min mand har hentet mad hos Ghost Chef to gange i denne uge. I mandags hvor vi fik oksesteg og butter chicken, og onsdag hentede han igen og vi fik hakkebøffer 🤤🤤🤤 Nøj en absolut... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi fik tapas til vores sølvbryllup - fantastisk lækker mad og rigeligt af den. God kommunikation ved bookning af maden og god service ved levering og afhentning. Kan klart anbefale Ghostchef og vi vil... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Alt forløb som det skulle. Perfekt tapasbord. God dialog og imødekommenhed. God udbringning og afhentning. Jeg vil til enhver tid gentage succesen. Venlige hilsner Anette

Företagsinformation

1. Catering

Om Ghostchef

Skrivet av företaget

Mad med faglighed, kvalitet og velsmag 🍽️

Ghostchef er et cateringkøkken i Holbæk, hvor maden laves af uddannede kokke med kærlighed til råvarer, teknik og detaljen. Vi leverer både til virksomheder og private, og vores mål er enkelt: god mad, der løfter oplevelsen og skaber ro omkring værten.

Kvalitet fra bunden 👨‍🍳

Hos os er smagen altid i centrum. Vi arbejder sæsonbaseret, bruger gode råvarer og laver vores retter i eget køkken. Ingen genveje. Bare faglighed, omtanke og god håndværksstolthed.

Til private og virksomheder 🎉

• Firmafrokost og mødeforplejning
  • Events, receptioner og medarbejderarrangementer
  • Selskaber, højtider og middage derhjemme

Vi leverer på hele Sjælland og sørger for, at planlægningen er lige så god som maden.

Hvad vi tilbyder 🍷

• Buffet med god variation og smag
  • Tapas og anrettede serveringer til deling
  • Private dining, hvor vi står for hele middagen

Uanset format får du høj kvalitet og en gennemført helhedsoplevelse.

Tryg proces og klar kommunikation 💬

Mad skal være en glæde – ikke et stresspunkt.

Menneskerne bag ❤️

Vi er et dedikeret hold, der brænder for god mad og gode oplevelser. For os handler catering om nærvær, stemning og at skabe noget, der huskes. Vi glæder os til at lave mad til dig.

Se menuer · Kontakt os · Firmafrokost

Vores mission🌟

Skrivet av företaget

Mad med faglighed, kvalitet og omtanke
Vores mission er enkel: At bringe glæde og samhørighed til dit event. Vi vil give dig en oplevelse ud over det sædvanlige, hvor kvalitet, kærlighed til god mad og service kan smages i hver bid.

Tryghed og service hele vejen 🤝

Professionel, menneskelig kundeservice - hele vejen.

Hos Ghostchef tager vi ansvar for hele oplevelsen – fra første kontakt til sidste servering. Vi lytter til dine ønsker, rådgiver ærligt og sikrer, at alt forløber gnidningsfrit. Vi bekræfter tider skriftligt, koordinerer praktisk med dig og følger op, så intet overlades til tilfældigheder. Vi står fast på, at god service handler om tryghed, tillid og menneskelig kontakt – hver gang.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

95 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

God oplevelse hele vejen igennem

God oplevelse hele vejen igennem
God og lækker mad. Fantastiske sandwich

1 maj 2026

Tak for den flotte anmeldelse, Kristina! 🙌

Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem – og ekstra fedt at sandwichene sad lige i skabet 😄

Vi håber at se dig igen snart!
Vh. Ghostchef 👨‍🍳🔥

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Ikke maget smag

Vi købte 4 kuverter på aftenbuffeten til at tage med hjem.
Laksen smagte godt, men ellers var der ikke særlig meget smag i noget af det andet. Deres mac n’ cheese var en stor klisteret klump.

29 april 2026

Hej Mie

Tak for din anmeldelse – og ærligt feedback, det sætter vi pris på.

Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og det ærgrer os at høre, at smagen ikke levede op til forventningerne. Særligt det med vores mac’n’cheese lyder ikke, som det skal være – det tager vi med videre med det samme.

Vi er glade for, at laksen faldt i god smag, men resten skal selvfølgelig også spille. Hvis du har lyst, må du meget gerne uddybe lidt mere eller skrive til os direkte, så vi kan følge op og blive bedre.

Vi håber, du vil give os en chance igen en anden gang.

Vh. Ghostchef 👨‍🍳

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

For lidt kød

Maden smagte udemærket, men lidt kedeligt at cuvettestegen var udskåret og alle de ovenbagte grøntsagen lå ovenpå, de var helt mørke og svære at se hvad det var.
Vi havde bestilt til 9, men blev kun 7 og det var på sin vis heldig, da kødet kun lige rakte, og der var ingen meget stort spisende.

21 april 2026

Hej Poul Erik,

Tak for din anmeldelse og ærlige feedback. Vi er glade for at høre, at maden smagte udmærket, men selvfølgelig kede af at høre, at mængden af kød ikke levede op til forventningerne.

Vi vil også gerne nævne, at hvis man ønsker det, kan vi sagtens levere stegen hel, så den ikke skæres ud på forhånd. Det skulle vi blot have vidst inden levering, så havde vi naturligvis gerne imødekommet ønsket.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det – det tager vi med videre.

God kommunikation - tager højde for ønsker - rigeligt med mad 😃

Hej Nadia,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse – det sætter vi virkelig stor pris på 🙏
Det glæder os meget, at du har oplevet god kommunikation og at vi kunne imødekomme jeres ønsker.

Vi håber, vi får fornøjelsen af at levere til jer igen en anden gang 😊

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Meget lækker mad i rigelige mængder

Meget lækker mad i rigelige mængder. Klar til servering

2 april 2026

Svar från Ghostchef

Tusinde tak for din anmeldelse – det sætter vi virkelig stor pris på 🙏

Det glæder os rigtig meget at høre, at både maden og mængderne levede op til forventningerne – og at det var klar til servering som det skulle.

Vi håber, vi får lov til at levere igen en anden gang.

Det var god mad

Det var god mad, kom dog lidt sent.

7 april 2026

Svar från Ghostchef

Tusinde tak for din anmeldelse – vi er glade for at høre, at maden faldt i god smag 😊

Vi beklager, at leveringen blev lidt forsinket – det er selvfølgelig ikke vores standard, og noget vi altid arbejder på at forbedre.

Vi håber, vi får mulighed for at levere igen en anden gang og give dig en endnu bedre oplevelse hele vejen rundt.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Havde for 9 dage siden bestilt og…

Havde for 9 dage siden bestilt og betalt for levering af påskefrokost til 4 pers.
(Intet på Ghostchefs hjemmeside beskrev, at der var en minimum antal kuverter ved bestilling)
Jeg får på mail bekræftelse på ordren samt leveringstid.
Efter tidspunktet er overskredet kontakter jeg Ghostchef og efterspørger min levering. Der bliver jeg så oplyst om, at man har et minimum for kuverter, at jeg skulle være blevet orienteret både via mail og telefon.
Orientering er overhovedet ikke sket😡
Så, påskefrokosten fik et helt andet indhold, end det jeg havde bestilt og betalt for hos Ghostchef.
Jeg kommer ALDRIG til at anbefale #ghostchef.
Ekstrem dårlig kundeservice 😡

6 april 2026

Hej Majken,

Vi er naturligvis kede af, at du har haft en dårlig oplevelse – det er aldrig vores intention.

For god ordens skyld vil vi dog gerne præcisere forløbet: Bestillingen blev lagt 3 dage før leveringsdatoen og på 4 kuverter. På vores påskefrokost fremgår det tydeligt, at der er en bestillingsfrist samt et minimum på 10 kuverter.

Vi har hele forløbet dokumenteret i vores ordresystem, herunder bestillingstidspunktet samt ordredetaljerne.

Vi forsøgte i den forbindelse både at kontakte dig telefonisk og på mail for at afklare ordren – særligt fordi det var op til påskehelligdagene – men uden held.

Vi har derudover valgt at refundere det fulde beløb for ordren. Dette er gjort som en serviceløsning, selvom vores handelsbetingelser normalt ikke indebærer fuld refundering, og hvor vi også har dækket transaktionsgebyret.

Vi bestræber os altid på at finde gode løsninger og sikre en ordentlig oplevelse for vores kunder.

Du er fortsat meget velkommen til at kontakte os direkte, hvis du ønsker at drøfte sagen nærmere.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Dejlig mad og god service og hensyn til…

Dejlig mad og god service og hensyn til allergier. Ankom helt som aftalt og service blev hentet allerede dagen efter, så det var dejlig nemt.

Svar från Ghostchef

Tusinde tak for din fine anmeldelse, Elisabeth – det betyder virkelig meget for os😊

Vi er rigtig glade for at høre, at både maden, servicen og håndteringen af allergier fungerede godt. Det er noget, vi lægger stor vægt på, så det gør os enormt glade at høre.

Dejligt også at alt omkring levering og afhentning gik som aftalt og gjorde det nemt for jer.

Tak fordi I valgte os – vi håber meget, at vi får lov til at levere til jer igen en anden gang, og at det det bliver endnu bedre!

Team Ghostchef

Jeg har benyttet Ghost chef

Jeg har benyttet Ghost chef
Til levering af tapas til min 70 års fødselsdag i sommerhus i Liseleje
Super lækker mad velsmagende og veltilberedt og lækker anrettet
God kommunikation hele vejen
Og levering til tiden
Jeg giver de bedste anbefalinger til Ghost chef 👍👍👍👍👍
Torben Rohde

1 april 2026

Tusinde tak for din flotte anmeldelse, Torben – og stort tillykke med de 70 år😀

Det glæder os virkelig at høre, at både maden, anretningen og hele oplevelsen levede op til forventningerne på din store dag i Liseleje. Vi lægger stor vægt på både smag, præsentation og god kommunikation, så det er dejligt at høre, at det hele spillede – også med levering til tiden.

Tak fordi vi måtte være en del af jeres fejring, og tak for de varme anbefalinger.

Super lækker mad

Super lækker mad, der var rigeligt og det smagte fantastisk.

Svar från Ghostchef

Tusinde tak for din flotte anmeldelse – det betyder virkelig meget for os🙂

Vi er rigtig glade for at høre, at maden levede op til forventningerne, både i forhold til smag og portionsstørrelse. Det er vigtigt for os, at vores gæster får en god oplevelse hele vejen igennem, så det er dejligt at høre, at det også var tilfældet hos jer.

Vi håber, vi får fornøjelsen af at lave mad for jer igen en anden gang.

Så lækkert

Super dejlig mad til vores jubilæums frokost.
Vi bestilte schnitzel med kartofler, ærter og sovs.
Det var en udsøgt fornøjelse, meget smagsfuldt og der var rigeligt mad.

1 april 2026

Svar från Ghostchef

Tusinde tak for den skønne anmeldelse!😀

Hvor er det dejligt at høre, at I havde en god oplevelse til jeres jubilæumsfrokost, og at maden levede op til forventningerne. Schnitzel med det hele er en klassiker, og vi er glade for, at både smagen og mængden ramte plet.

Tak fordi vi måtte være en del af jeres dag – vi håber, vi får fornøjelsen igen en anden gang.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk mad og fremragende service…

Fantastisk mad og fremragende service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi havde en rigtig god oplevelse med Ghostchef. Maden var utrolig velsmagende og flot anrettet – man kunne tydeligt smage, at der er kælet for detaljerne. Der var rigeligt med mad, så ingen gik sultne fra bordet.
Da vi afhentede, mødte vi en meget imødekommende og informativ kok, og det samme gode indtryk fik vi, da servicen blev afleveret igen. Kan varmt anbefale Ghostchef for både mad og service i topklasse! Vi kommer helt sikkert igen.

27 mars 2026

Tusinde tak for de flotte ord, Mette – det betyder virkelig meget for os 🙏

Det glæder os rigtig meget at høre, at både maden og oplevelsen levede op til jeres forventninger. Vi går meget op i detaljerne, så det er dejligt, at det også bliver bemærket 😊

Tak fordi I valgte os til jeres arrangement – vi håber at få lov til at lave mad for jer igen en anden gang.

Bedste hilsener
Aykut & team Ghostchef 👨‍🍳

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi var sendt ude med at bestille…

Vi var sendt ude med at bestille påskefrokosten, men Ghostchef sørgede for en fantastisk frokost til os og vores 10 gæster, tak for det og rigtig god Påske 🐣🐣😊

28 mars 2026

Svar från Ghostchef

Tusinde tak for de søde ord 🙏 Det glæder os rigtig meget, at I havde en god oplevelse.

Og rigtig god påske til jer også 🐣😊 Vi håber, vi får lov til at lave mad for jer igen en anden gang.

Bedste hilsener
Aykut & team Ghostchef 👨‍🍳

Svar från Ghostchef

Tak for din anmeldelse – det betyder virkelig meget for os 🙏
Vi er glade for at høre, at maden levede op til forventningerne og var klar til tiden.

Vi håber at få lov til at levere til dig igen en anden gang 😊

Ghostchef 🍽️

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bedste catering i Holbæk og omegn.

Altid god kommunikation. Mad i gode mængder. Super samarbejdesvillige. Klar til tiden. Skulle der ske en svipser, er de altid klar på at rette op på den. Klart Holbæk og omegns bedste bud på catering.

23 februari 2026

Kære Ane

Tusind tak for din flotte anmeldelse – og ikke mindst for din loyalitet. Det betyder virkelig meget for os, at du vender tilbage igen og igen.

Vi er meget glade for at høre, at både maden, mængderne og samarbejdet lever op til dine forventninger. Det er præcis sådan en oplevelse, vi altid forsøger at give vores kunder.

Vi glæder os allerede til næste gang, vi får lov til at lave mad for dig.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kæmpe anbefaling … super lækker mad og…

Kæmpe anbefaling … super lækker mad og meget mere end rigelig👍👍👍

2 mars 2026

Hej Michael

Tusinde tak for den flotte anmeldelse – det betyder virkelig meget for os 🙏
Dejligt at høre, at både maden og mængden levede op til forventningerne.

Vi håber, vi får lov til at lave mad for jer igen en anden gang.

Ghostchef 👨‍🍳

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Rigtig god kommunikation og virkelig…

Rigtig god kommunikation og virkelig lækker mad.
Vi fik det store tapas bord, vi oplevede desværre at der ikke var nok rejer og laks til alle gæsterne, hvilken var en ikke særlig rar følelse at stå med, men resten af maden + desserten var der rigeligt af, og alt smagte fantastisk.

16 februari 2026

Kære Anne

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord om både kommunikationen og maden – det sætter vi virkelig stor pris på 🙏

Jeg er selvfølgelig ærgerlig over at høre, at I oplevede, at der ikke var nok rejer og laks. Det skal naturligvis være en god oplevelse for alle gæster, og der skal være balance i bordet.

Vi tager altid feedback med os videre, så vi kan justere og sikre den bedst mulige oplevelse fremadrettet.

Det glæder mig dog meget at høre, at resten af maden og desserten smagte fantastisk – det betyder meget for os.

Tak fordi du tog dig tid til at dele jeres oplevelse.

Super kvalitet

Super kvalitet. Gode tips til serveringen. Klar til tiden.

31 december 2025

Svar från Ghostchef

Tusinde tak for din anmeldelse, Karsten – det er vi virkelig glade for at læse 😊

Det betyder meget for os, at både kvaliteten, vores serveringstips og leveringen har levet op til dine forventninger. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi håber, vi får fornøjelsen af at levere til dig igen en anden gang.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En helt igennem lækker nytårsmenu

En helt igennem lækker nytårsmenu har vi nydt, og det bliver bestemt ikke sidste gang. Højt serviceniveau og klar instruks fik vi også med.
Nu glæder vi os til at smage et kæmpe tapasbord til fødselsdag meget snart.

31 december 2025

Svar från Ghostchef

Tusinde tak for din skønne anmeldelse, Kirsten – det gør os virkelig glade at læse 😊

Hvor er det dejligt at høre, at nytårsmenuen, servicen og instrukserne levede op til jeres forventninger – og endnu bedre at høre, at I allerede glæder jer til næste arrangement med vores tapasbord. Det er den største tillidserklæring, vi kan få.

Vi glæder os til at forkæle jer igen meget snart!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Absolut god service og menu.

Absolut god service ved valg af menu.
Super lækker mad og rigeligt til de 15 personer vi havde bestilt til. Alt anrettet og klar til servering. Kan klart anbefales.

10 januari 2026

Svar från Ghostchef

Tusinde tak for din fine anmeldelse, Torben – det betyder virkelig meget for os 🙏

Vi er glade for at høre, at både maden, portionerne og opsætningen levede op til jeres forventninger, og at I havde en god oplevelse hele vejen igennem. Det er netop sådan, vi ønsker, at Ghostchef skal opleves.

Tak fordi du tog dig tid til at dele det – og tak for anbefalingen.
Vi håber, vi får fornøjelsen af at levere mad til jer igen en anden gang.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.