Jag tycker att Vitamine är ett väldigt ärligt och pålitligt företag. Dem alla är trevliga inom kundtjänsten och gör sitt bästa för att hjälpa en. Smart sak att skicka en kartong som man själv får v... Se mer

Hej! Jag är mycket nöjd och tacksam för att jag fått möjlighet att prova era vitaminer. Sköldkörteldiagnos, Hypotyreos sedan 2000 Jag har fått en bättre ämnesomsättning, gått nerv i vikt (97-79)... Se mer

Personligt anpassade vitaminer som levereras direkt till dörren efter en smidig konsultation via hemsidan. Snabb & hjälpsam support vid frågor stärker mitt omdöme. Jag är grymt nöjd med hela koncept... Se mer

Lite svårt att efter en månad ge feedback på min hälsa, men leveransen är grym. man fyller i det man önksar, man får ett förslag, det skickas med posten, snygg och smart förpackning. skräddarsydd helt... Se mer

1. Butik för kosttillskott (sport)

Vi på VitaMine använder oss av en unikt framtagen konsultation för att skräddarsy din personliga mix av vitaminer och kosttillskott. Idén är enkel. Ju mer personliga vi kan göra dina vitaminer, ju bättre mår du och din kropp. Det bygger förstås på att de också är enkla att ta och även det är nu löst med våra smarta och miljövänliga dagspåsar som skickas hem till dig, varje månad, så länge du vill helt utan bindningstid.

4,4

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Det har gått över en månad och har ännu…

Det har gått över en månad och har ännu inte fått mitt paket

10 juli 2022

Hej "Ninja"

Vad tråkigt och höra att det uppstått problem med din leverans. Hör gärna av dig till oss via vår support (support@getvitamine.com) och nämn ditt namn samt ordernummer så hjälper vårt support-team dig mer än gärna och lösa problemet!

Ha en fin dag.

Bästa hälsningar,
VitaMine

Vitamine min ärliga åsikt

Jag tycker att Vitamine är ett väldigt ärligt och pålitligt företag.
Dem alla är trevliga inom kundtjänsten och gör sitt bästa för att hjälpa en.
Smart sak att skicka en kartong som man själv får vika ihop och sen färdig doserade påsar man ska lägga i.
Och det som är bra är att dem räcker länge och att man får hjälp med vilka vitaminer man behöver .

17 juni 2022

Kul och bra frågor i hälsotestet

Kul och bra frågor i hälsotestet!
Får hem mina vitaminer i dagsdoser direkt nu.
Slängde nästan... alla gamla vitaminburkar i skåpet. Kör detta enbart nu. Känns bra hittills!

6 april 2022

Svar från VitaMine

Tack snälla för din fina recension! Kul att du är nöjd!

Perfekt

Smidigt och enkelt och anpassat till mig Kan inte bli enklare...👍

2 februari 2022

Svar från VitaMine

Tack Helena för din recension. Va kul att du uppskattar vår tjänst!

Otroligt smidigt att få i sig de…

Otroligt smidigt att få i sig de vitaminer man behöver. Snygga enkla förpackningar som är personliga just för dig!

11 december 2021

Svar från VitaMine

Tack Frida för din recension! Kul att vi kunnat förenkla ditt vitaminintag.

Så enkelt och smidigt

Så enkelt och smidigt! Anpassat för mig med en snygg och smidig förpackning.

Svar från VitaMine

Tack Jonas för din recension. Kul att du uppskattar vår tjänst och förpackning.

Enkel och smidig lösning som är…

Enkel och smidig lösning som är anpassad för mig.

Snygg förpackning som man kan ha framme. Skulle vara bra att få bort plastpåsen på något smart sätt.

Men annars toppen, känner mig piggare än än vanlig kring december månad. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Svar från VitaMine

Tack Ludvig för din recension och kul att du märker effekten av dina kosttillskott!
Tack också för din feedback gällande påsarna. Vi tittar löpande på hur vi kan utveckla vår paketering för att reducera onödigheter.

Så smidigt!

Jag vet att jag får i mig allt jag behöver, de är smidigt förpackade samtidigt som de levereras direkt till dörren. Perfekt!

Svar från VitaMine

Tack Johanna för din recension! Kul att du uppskattar smidigheten i vår produkt och tjänst.

Sköldkörteldiagnos, Hypotyreos sedan 2000
Jag har fått en bättre ämnesomsättning, gått nerv i vikt (97-79)
och känner mig piggare
begynnande artros i knäna, smärta är helt borta
Min Parkinson känns också mycket bättre

8 december 2021

Svar från VitaMine

Tack Lena för din recension och ett större tack för att du delar med dig av detta!
Vi blir otroligt glada över att kunnat bidra till denna positiva utveckling.

Super nöjd

Super nöjd!
Så skönt att kunna hem i brevlådan och slippa alla burkar.

8 december 2021

Svar från VitaMine

Tack Tinette för din recension!
Kul att vi lyckats göra din goda vana lite smidigare.

Gick smidigt att genomföra analysen och…

Gick smidigt att genomföra analysen och vitaminerna levererades snabbt. kände mig betydligt piggare redan efter ett par dagar och höll mig även frisk trots att resten av familjen var sjuka. Det har inte hänt tidigare.

7 december 2021

Svar från VitaMine

Tack Henrik för din recension. Kul att du gillar vår tjänst och desto roligare att du upplevt effekten av dina vitaminer och kosttillskott vi levererat!

Fantastiskt smidig tjänst och produkt.

Fantastiskt smidig tjänst och produkt.
Äntligen slutpillat med olika burkar med olika vitaminer. Allt prydligt och enkelt förpackat.
Grymt praktiskt, kan def rekommendera.

6 december 2021

Svar från VitaMine

Filip, tack för din recension! Va kul att du gillar vår tjänst och att vi kunnat bidra till en smidigare vardag.

Lite svårt att efter en månad ge…

Lite svårt att efter en månad ge feedback på min hälsa, men leveransen är grym. man fyller i det man önksar, man får ett förslag, det skickas med posten, snygg och smart förpackning. skräddarsydd helt enkelt.

6 december 2021

Svar från VitaMine

Tack Peder för ditt omdöme!

Kul att du gillar vår tjänst såhär lång och tveka inte kring att recensera oss när du känner att tiden för att berömma effekten är inne.

Smart och smidig tjänst

Smart och smidig tjänst. Perfekt att kunna ändra innehållet beroende på årstid

5 december 2021

Svar från VitaMine

Tack Jonas för ditt omdöme. Kul att du gillar vår tjänst!

Spännande med skräddarsydda vitaminer

Spännande och vägledande sätt att få rekommendationer för sitt vitamin behov. Bra förpackning också som är praktisk och enkel att använda varje dag

3 december 2021

Svar från VitaMine

Tack Adrian för ditt omdöme. Kul att du uppskattar vår vägledning och gillar vår tjänst!

Är super nöjd med mina kosttillskot…

Är super nöjd med mina kosttillskot sover bättre och känner mig piggare än på länge!

2 december 2021

Svar från VitaMine

Tack William för ditt omdöme. Det gläder oss att kunna göra dig lite mer hälsosam en dag i taget och därför extra kul att du upplever effekten av dina vitaminer.

Bra service

Bra service och upplägg

2 december 2021

Svar från VitaMine

Tack Linda för ditt omdöme. Kul att du gillar vår tjänst och vårt kundbemötande!