Weer kwaliteit en prachtige armbandjes. De retour gestuurde armband weer prima hersteld. Als ik had geweten dat boven de €60,00 een oranje armbandje ivm wk voetbal erbij werd verstuurd had ik even... Se mer
Goede service, zodat je toch de juiste maat besteld. Kleur armband is enkel wat anders , dan de afgebeelde afbeelding. Maar verder perfect
Ik wist niet dat een simpele bestelling zo’n impact kon hebben — blijkbaar veroorzaak ik feestjes in Helmond met alleen een klik op ‘bestellen’. 😄 Wat een hilarische en hartverwarmende bevestigi... Se mer
Was iets niet duidelijk met mijn bestelling,kreeg mail met de vraag u heeft vorige bestelling een andere maat gehad klopt klopt dat? Heb terug geschreven,gelijk een andere vraaggesteld. Alles is su... Se mer
Wij zijn Getsome bracelets. Een armbandenmerk voor Hem & Haar opgericht in 2020 door Eefje & Lowie uit Helmond. Al onze armbanden zijn handgemaakt op basis van een eigen design. Wij vinden het belangrijk dat onze sieraden met veel liefde & plezier worden gedragen. Onze armbanden zijn daarom uniek, van hoge kwaliteit en betaalbaar. Bij ons staat U als klant centraal en daar hechten wij zeer veel waarde aan. Wat ons doel is?? U te laten stralen met een van onze prachtige creaties!
Helmond, Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Nou, mijn 2e bestelling al en 1 Armband in de winkel gekocht. Supergoede service, prachtige armbanden, lokale ondernemer, flexibel in afhalen, netjes verpakt, prachtig aanbod! Ik wil ze allemaal wel!

Svar från Getsome Bracelets
Fijn dat maat nog gecheckt werd.
Goede service!!

Svar från Getsome Bracelets
Super kwaliteit! Super service! Eigenaren zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Ben ontzettend tevreden met mijn bestellingen.

Svar från Getsome Bracelets
Goede kwaliteits prijsverhouding. Persoonlijke benadering. Ook wordt meegedacht. Bij mijn laatste bestelling had ik een foutje in de bestelling gemaakt. Ik krijg even naderhand een appje waarin ik daar op gewezen werd. Werd aangepast en ik had de juiste maat in huis. De mail die je als bevestiging krijgt is ook erg leuk

Svar från Getsome Bracelets
Al meerdere armbanden hier gekocht. Leuke bevestigingsmail, nette presentatie als je het ontvangt. Zit gewoon goed in elkaar en de armbanden blijven mooi en goed. Zeker aan te bevelen

Svar från Getsome Bracelets
De eigenaar checkte na de bestelling voor de zekerheid of de doorgegeven maat juist was gemeten. Nadat ik besteld had bleek dat PostNL niet na 1 a 2 dagen maar pas na 7 dagen pas te leveren. Tijdens deze periode prima contact gehad met de eigenaar, zeker ook omdat het de eerste keer was dat ik bij hem bestelde, top! Het uiteindelijke resultaat zag er ook prima uit, weer opnieuw een bestelling gedaan!