GetBartender.com Omdömen 193

TrustScore 5 av 5

4,9

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Brugte GetBartender til en privatfest med 30-40 personer inviteret. Alt spillede og de to bartendere havde virkelig styr på det hele. Gode drinks også.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

GetBartender get's the job done! Vi har netop gennemført et forholdsvist lille event på 11 pax med lækre dinner cocktails fra GetBartender. Yderst professionel service lige fra booking (med forholds... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fra første booking henvendesle til sidste cocktal var mixet og Mobil-baren båret ud, var alle gutterne hos Bartender.com yderst proffesionelle. Både dem bag PC'en påi kontore,t men ikke mindst, dog... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Et helt igennem "must" for enhver middag eller event, som skal have et touch af magi og signalere lidt mere en blot en almindelig komsammen. RASMUS bartender var knald dygtig, levede de lækreste o... Se mer

Företagsinformation

1. Catering
  2. Företag för evenemangshantering
  3. Försäljning av alkoholhaltiga drycker

Informationen kommer från olika externa källor

We are a cocktail catering, bartender and event business. What makes us special? We are very flexible in terms of setup. If you just want to hire one single bartender then we can do that. If you want a big event package with 10 bartenders, mobile bars, beer, wine, catering and a DJ then we do that. Whatever your needs, we can deliver. We tend to focus on our quality cocktails though since that's what we are best at. If you have the guest, we'll do the rest!

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Stor anbefaling

Brugte GetBartender til en privatfest med 30-40 personer inviteret.

20 februari 2026

Super dygtige bartendere

Vi vil gerne rose jeres super dygtige og imødekommende bartendere. Vi var meget glade for det hold, I havde sendt til vores julefrokost 5. december.

I det hele taget var det et rigtig godt setup, vi fik, så tak for det!

5 december 2025

Enestående bartendere - Professionelle og super dygtige

Vi havde endnu en gang GetBartender forbi til en større konference. Rasmus og de øvrige bartendere serverede virkelig lækre drinks og det var en kæmpe succes blandt gæsterne. Selvom der var utrolig mange gæster formåede de at klare presset og holde et højt service niveau med højt humør.
Det er ikke sidste gang at vi benytter os af GetBartender.

19 mars 2025

Forrygende bartender

Vi havde GetBartender forbi til et firma arrangement på 50 personer. Kommunikationen var fra start rigtig god og Rasmus sørgede for at vi skulle bruge minimal tid både i forberedelsen og på selve dagen. Rasmus var super dygtig og fangede vores deltagere både på energi og humor niveau. Det er ikke sidste gang at vi benytter os af GetBartender.

7 mars 2025

Professionelle, fleksible og hjælpsomme

Vi bookede GetBartender til et firmaarrangement med 70 deltagere. Fra indledende kommunikation og samtaler om hvordan det hele skulle strikkes samme, frem til slutningen af arrangementet var teamet professionelle, fleksible og hjælpsomme. Det var et cocktaikursus og alle fik prøvet en masse forskellige drinks og hyggede sig virkelig godt. STOR anbefaling herfra :-)

4 oktober 2024

Kæmpe anbefaling

Jeg havde fornøjelsen af at have to bartendere fra Getbartender ude til at servere for os til min 40 års fødselsdag. Det var virkelig en god oplevelse, som gæsterne stadig roser meget. Bartenderne var professionelle, super venlige og dygtige. Drinks’ne som blev serveret var virkelig virkelig lækre - bedre end de drinks man sædvanligt får serveret i nattelivet. Så kæmpe kæmpe anbefaling herfra.

23 mars 2024

Vi brugte getbartender i April

Vi brugte getbartender i April. Der kom 2 friske unge bartendere. Vi blev anbefalet 2 bartendere, da vi var over 40, hvilket vi også klart vil anbefale, der var ingen stor kø så man skulle ikke vente.
Den drinks som getbartender selv valgte var super god.

Vi vil helt sikkert bruge getbartender igen en anden gang.

13 april 2024

KÆMPE anbefaling herfra

Jeg stod i spidsen for at skaffe dj og Bartender til firmajulefrokost til 100 mand

Lasse og Rasmus fra GetBartender.com var utroligt nemme at arbejde sammen med op til arrangementet
og skaffede en dj til os selvom vi var lidt besværlige i processen

under arrangementet kørte det hele på skinner alle var glade og tilfredse og drinksene var gode
der var intet at sætte en finger på

det eneste jeg gjorde var at pege hvor køkkenet var og hvor de skulle stå resten klarede de uden problemer (Nemt)

PS. deres dj. fik for vores firma historisk mange på dansegulvet

KÆMPE anbefaling herfra

8 december 2023

Fabelagtig oplevelse

Fabelagtig oplevelse - intet mindre!
Rigtig gode cocktails, professionelle bartendere og en dygtig DJ.
Stor varm anbefaling fra os. Fantastisk fest, tak tak tak!

10 september 2022

Rasmus var helt fænomenal

Rasmus var helt fænomenal! Vi havde den bedste fødselsdagsfest og drinks-kurset var inkluderende, sjovt og berusende ;)

Rasmus fik sat det så fint op i min lille by-have, og var så nærværende og sjov en ‘vært’ i de timer han var der.

6 augusti 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God service og lækre drinks

Har benyttet GetBartender i forbindelse med afvikling af firmafest for en kunde. Det var en positiv oplevelse med god service, hurtig tilbagemelding og ikke mindst en glad kunde.
Klar anbefaling her fra :)

3 juni 2022

Dygtig bartender, fantastisk oplevelse

Vi var 18 kvinder på hjemmekursus og det var bare virkelig godt! Rigtig godt basalt niveau, gode drinks. Vores bartender var sød, forstående og tog det i stiv arm at holde styr på tropperne. Og dejligt med muligheden for virgin-drinks til dem der ikke drak alkohol. Ville booke igen uden at tøve :D

5 april 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Utroligt seriøst firma som holder deres aftaler.

Utroligt seriøst aftale blev indgået forud for en meget vellykket fest med super lækre drinks til enhver smag.
Baren blev opstillet inden festen som aftalt og de aftalte 4 timer med flotte og lækre drinks gik simpelhen så godt og alle gæsterne var overrasket over konceptet.
Helt klart noget som jeg vil gentage en anden gang med dette firma.

19 mars 2022

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.