Gereedschappelijk Omdömen

TrustScore 2.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik had een aandrijfriem nodig voor een TEXAS ploegmachiene. Na even zoeken met het artikelnummer van Texas op het internet ben ik terecht gekomen op jullie website. Bestelling werd geplaatst en netj... Se mer

Företagsinformation

1. Verktygsbutik
  2. Leverantör av byggnadsmaterial
  3. Byggmaskiner
  4. Butik med byggmaskiner och utrustning
  5. Gör-det-självbutik

Om Gereedschappelijk

Skrivet av företaget

En dat zeggen we niet zomaar. Of u nu iets wilt weten van een accuboormachine of een tacker, wij kunnen u overal mee helpen. Het hele team wordt constant getraind en we volgen cursussen voor productkennis en toepassingen op het gebied van bijvoorbeeld houtbewerking, diamant machines, maar ook lucht en impulse gereedschap, en werkbezoeken aan alle fabrikanten en leveranciers. Daardoor hebben wij een enorm netwerk en kunnen u altijd aan de juiste prijs de beste oplossing bieden voor uw uitdaging!

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Beloven veel maar doen weinig!!

2 metalen schragen van Stanley besteld. Levertijd binnen 5 weken. Krijg diverse keren mailtjes dat mijn pakket er spoedig aankomt en nu na 7,5 week krijg ik een mail dat het niet voorradig is en het iets langer duurt…

Direct bestelling geannuleerd!! Wat een pruts bedrijfje

18 juli 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Aankoop daar gedaan, maar nooit meer

Aankoop daar gedaan, op de site stond op voorraad, na een aantal weken nog niks ontvangen, contact opgenomen, blijkt het toch niet op voorraad… na een geruime tijd een track & trace ontvangen van de transporteur, totaal geen bericht van Gereedschappelijk

Na een paar maanden deed de radio het niet meer ( daar kan Gereedschappelijk niks aan doen natuurlijk), contact met hun opgenomen, verzendlabel ontvangen, radio teruggestuurd in originele doos en omdoos, na 2 weken zelf maar contact met ze opgenomen wat de status was, kreeg te horen dat ze een achterstand hadden… verder totaal geen bericht meer vanuit hun, totdat ik ineens van de transporteur een track en trace ontving, heeft in totaal bijna 2 maanden geduurd voordat ik mijn radio weer terug kreeg, radio ontvangen zonder originele doos en omdoos, de “doos” waarin het was teruggestuurd mocht de naam doos niet eens hebben, werd met plakband bij elkaar gehouden, gevraagd of ik mijn originele doos nog terug kon krijgen maar dit was niet mogelijk….

Nog niet misschien dat ik hier ooit nog
iets koop, ze kunnen iets goedkoper zijn dan anderen maar de service is echt beneden alle peil!

27 april 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Communicatie, beter een bericht dat iets er niet is dan helemaal niets!!!!!!

Tot op heden geen enkel bericht meer gehad, ondanks dat ik al twee keer gevraagd heb om een reactie te sturen. Op 21 jan. iets besteld, 22 januari staat dat de bestelling in behandeling is na eerst de melding in afwachting van betaling.
Wat een vreselijk slechte communicatie. Wel betaald en verder wordt je in het ongewisse gelaten. Ik ga op 5 februari aangifte doen als ik op woensdag 5 februari niets heb ontvangen of een mail heb ontvangen of mijn geld retour heb gekregen.

29 januari 2025

oplichters

geen reactie, de beloofde levertijd niet gehaald - nog steeds niks geleverd, oplichters, scam!!

14 oktober 2024

Geen goederen - Geen reactie's - Geen terugbetaling

Na 14 dagen, geen goederen of reactie.

Ik heb na 7 dagen contact opgenomen via email om te vragen waar mijn bestelling bleef. Het zou onderweg zijn met DHL en op de dag van mijn email bezorgd worden. Blijkt achteraf dat er nog niets verzonden was. Via email geen reactie meer. Telefonisch wel bereikbaar maar daar krijg je eigenlijk ook geen informatie want ze moeten het nakijken en bekijken met een collega. Ze beloven u op de hoogte te houden maar doen het niet. Na 14 dagen gevraagd voor een terugbetaling. Hierop krijg ik ook geen reactie. Schandalig en zeer frustrerend. Zulke bedrijven zouden ze onmiddellijk moeten sluiten.

11 oktober 2024

Muet

Après avoir envoyé 2 e-mails aucune réponse. Pas de communication rien.
Ma commande est toujours en cours depuis vendredi.
Magasin à éviter

13 september 2024

Aangifte van Oplichting wordt gedaan

Ik ga vrijdag aangifte doen van oplichting door dit bedrijf. Begin augustus een product gekocht. Levertijd zou 3 tot 5 dagen zijn. Tot op heden nog niets geleverd. Eind augustus de order gecanceld. Volgens de voorwaarden zou geld binnen 7 dagen worden teruggestort. Vandaag de dag nog niets terug gekregen. Als ik andere reviews hier bekijk is dit echter niet de eerste keer dat dit gebeurd.

12 september 2024

NOOIT MEER

Product was zogezegd na 3-5 werkdagen geleverd bij mij...
We zijn nu welgeteld 13 dagen verder en nog altijd niks. Geen telefoontje geen mail ofzo gewoon niks.

Toestel is wel direct leverbaar en zelf op voorraad volgens hun website. Ik durf zelf niet te dromen hoe het daar werkt mocht het niet op voorraad zijn.

Ik begrijp dan ook echt niet hoe jullie overeind blijven als bedrijf na zulke slechte communicatie en levertijden. Klantendienst trekt dan ook op niks is mijn besluit.

Tot nooit meer

30 juli 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Na meer dan een maand nog steeds niet geleverd…

Na meer dan een maand nog steeds niet geleverd !!!!!!!!!
de goederen waren op voorraad op de site en gingen binnen de 5 werkdagen geleverd worden, na verschillende telefoontjes en mails waar me telkens beloofd werd van een vlugge levering nu na meer dan een maand nog steeds niets geleverd

26 juli 2024

Om te vluchten

dit bedrijf moet mij terugbetalen sinds 8 maart 2024 en het is 29 maart 2024 Ik krijg altijd mijn geld beloofd, maar er gebeurt niets WANTROUWEN als je koopt

8 mars 2024
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

goede service

Naar een goede oplossing gezocht nadat het bestelde artikel niet meer geleverd kon worden

25 januari 2022
Logotyp för Gereedschappelijk

Svar från Gereedschappelijk

Bedankt Jan! Daar doen we het voor :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Overzichtelijke site

Overzichtelijke site, correct gefactureerd en opgestuurd. Ik had een iets andere verpakking verwacht, maar geen klachten omdat ik kreeg wat ik wou: een body van een Makita klopboormachine tegen de beste prijs.

13 december 2021

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.