Oplichterij!
Wij werden op het werk gebeld door ene Johan van gemeente-wijzer.nl. Hij gaf aan dat wij een abonnement hadden voor plaatsing van een banner op hun website, en of dit nog door moest blijven lopen. Ik zei van niet en daarop gaf Johan aan dat ik iets per mail moest ondertekenen om het stop te zetten. Even later ontvingen we een mail met een overeenkomst voor een jaar à 400 euro per maand. Klopt helemaal niks van dus, en uiteraard gaan we dit niet tekenen! Ik heb niks meer laten horen, maar ondertussen ben ik al twee keer teruggebeld en heb ik Johan laten weten dat ze ons 'contract' en screenshots van de website met onze banner erop naar ons kunnen mailen. Uiteraard bestaan deze niet.
Daarna besloot ik zijn telefoonnummer te googelen en wat blijkt? Dit is het nummer van buurthuis Westerdraai in Appingedam, Groningen. Ik hoorde al een overduidelijk noordelijk accent. Waarschijnlijk gaat het om Johan Botter, penningmeester van de buurtvereniging. Hij denkt zeker een centje bij te verdienen op deze manier.
Kortom: niet in trappen, dit is pure oplichterij! En ik schroom niet om hier melding van te maken.