Ich bin absolut begeistert vom Gelblaster! ⭐⭐⭐⭐⭐ Das Gerät macht unglaublich viel Spaß und ist perfekt für actionreiche Spiele mit Freunden oder Familie. Die Handhabung ist super einfach, und sch... Se mer
Det här tycker kunderna
Im allen war es ein sauberer Ablauf meiner Bestellung. Ab der Bestätigung zum Kauf wurde ich zu jeder Zeit informiert, wie weit meine Bestellung ist. Nach Erhalt meiner Bestellung, kann ich zu 100pr... Se mer
Jeg var begejstret for at se, at butikken også var tilgængelig i Danmark. Jeg besøgte en ven i Tyskland, og de bestilte herfra, og de var tilfredse med servicen, og jeg prøvede gelblasterne og kunne l... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
GelWeapons.dk er Danmarks største online butik for Gel Blasters, specialiseret i Gel Blasters, gel balls og tilbehør til både begyndere og erfarne spillere. Uanset om du leder efter en prisvenlig startmodel, en budgetvenlig blaster til yngre spillere eller et mere avanceret setup til konkurrencepræget gameplay, tilbyder vi løsninger til alle niveauer og spillestile. Gel Blasters er et sikkert og miljøvenligt alternativ til airsoft og paintball. De vandbaserede gel balls sprænger ved kontakt og opløses naturligt over tid, hvilket gør dem renere, blødere og nemmere at bruge til udendørs spil, backyard battles og teamevents. Vores sortiment omfatter Gel Blasters, refill gel balls, beskyttelsesudstyr, reservedele og taktisk tilbehør. Derudover tilbyder vi et stort udvalg af lasere, lommelygter, batterier, magasiner og upgrades til mange forskellige modeller. Vi har også et bredt udvalg af reservedele og ekstraudstyr på lager, så kunderne nemt kan tilpasse, vedligeholde og opgradere deres blasters over tid. Alle produkter sendes direkte fra vores eget lager, hvilket gør os i stand til at tilbyde hurtig levering i hele Danmark samt stabil lagerstatus. Ordrer, der afgives på hverdage før kl. 14:00, sendes samme dag. Vi tilbyder flere sikre betalingsmetoder, herunder Klarna for fleksibel betaling, samt gratis fragt over udvalgte beløbsgrænser. Med mere end 50.000 tilfredse kunder har GelWeapons.dk etableret sig som den foretrukne webshop for Gel Blaster-entusiaster i Danmark. Vores kundeservice står klar 24/7 til at hjælpe med produktspørgsmål, kompatibilitet, opsætning og support efter køb, så hver kunde finder præcis det, de har brug for.
Kontaktuppgifter
Argonweg 87, 1362AD, Almere, Nederländerna
- contact@gelweapons.com
- gelweapons.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Super Shop
Super Shop. Immer die besten Angebote und gute Beratung bei Rückfragen.
Vorbehaltlos zu empfehlen!
Vielen Dank weiter so!
Alt var fantastisk, som altid.
Schnelle Lieferung
Schnelle Lieferung , super Auswahl, super Qualität
Super Qualität
Super Qualität, tolle Präzision, hat ordentlich Kraft. Kann man weiterempfehlen!
Jeg købte en Kriss Vector
Jeg købte en Kriss Vector, og den fungerer perfekt. Jeg er meget tilfreds.
Ich habe 6 gelwaffen bestellt und bin…beeindruckt
Ich habe 6 gelwaffen bestellt und bin unendlich zufrieden damit mein Sohn hat auch welche und ist überglücklich. Wir haben kugeln.visire Brillen und alles bestellt und waren mehr als zufrieden ich danke für die tolle Ware und Qualität ich würde immer wieder bei ihn kaufen und hab es sogar Freunde weiter empfohlen. Ich würde mich sehr freuen über den Gewinn und würde sofort ein Video machen von den Gewinn und der Waffe liebe Grüße und dank Jan
Super Teil!
Habe vor einen Jahr eine Gel-Gun gekauft und bin immer noch sehr zufrieden. Das Gerät macht alles was es soll und hat meine Erwartungen erfüllt. Die Lieferung erfolgte zügig nach meiner Bestellung. Danke und gerne wieder!
Sehr hohe Qualität der Produkte.
Sehr hohe Qualität der Produkte.
Es macht wirklich Spaß mit den Produkten von Gelweapons zu spielen.
Großes Zubehör ist auch zu erwerben, was es individueller macht.
Ich kann es nur empfehlen.
Super gute Qualität
Die Produkte sind sehr hochwertig und machen sehr viel Spaß. Mein Bruder hat eine gekauft und ist sehr überzeugt von allem
Hurtig levering
Hurtig levering, fremragende kvalitet og sjov for både unge og gamle.
Unkomplizierter Kauf
Unkomplizierter Kauf, schneller Versand. keine Probleme
Top Qualität
Super Qualität. Waffe funktioniert auch nach über einem Jahr einwandfrei.
Also die Ware die ich bei Gel…
Also die Ware die ich bei Gel Weapons.dk gekauft habe ist echt gut würde das immer bei denen kaufen. Ich bin begeistert über Gel Weapons.dk ich würde sie jeden weiter Empfehlen der gute Ware haben will.deswegen bekommen sie von mir 5 sterne
Habe hier was gekauft es funktioniert…
Habe hier was gekauft es funktioniert wunderbar. Die Kinder haben sehr viel Freude damit
Waffen sind in super Qualität
Waffen sind in super Qualität. Benutze meine regelmäßig und hatte noch keine Probleme weder mit Waffe noch mit Kugeln. Lieferung war schnell also keine Probleme bis jetzt gehabt. Bestelle gerne wieder.
Super Spaßig 😜
Super Spaßig 😜
Tut nicht so weh und die Kinder haben auch ihren Spaß daran 😁
bisher nur gute erfahrung gehabt
bisher nur gute erfahrung gehabt , schnelle Lieferung und top qualität
Super schnelle Lieferung
Super schnelle Lieferung, die Gel Blaster haben eine top Verarbeitungsqualität. Hier bestellen wir gern wieder.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.