nou we moeten nog op plakken van vilt overgaan maar de service en levering en mn het contact is echt top! nog aan kunnen passen van de bestelling welke handmatig door hen is gedaan en financieel direc... Se mer
Företaget har svarat
1e bestelling perfect, snel verzonden én geleverd, 2e bestelling idem, alleen in de draaimolen bij DPD. Gelukkig zijn ze top te bereiken, denken ze mee en doen ze alles om het op te lossen. Ik hoop d... Se mer
Företaget har svarat
Dit vilt is makkelijk verwerkbaar, plakt uitstekend. Het rekt iets, maar niet gebruiken op hele gebogen vormen! Als je de verschillende delen strak naast elkaar plakt zie je geen naad meer. Wij hebb... Se mer
Företaget har svarat
Staaltje aangevraagd, snel verstuurd. Ik was vergeten te vermelden dat ik de zelf klevende versie wilde, mailtje gestuurd en is helemaal goed gekomen. Product voldoet aan de verwachting, bestelling... Se mer
Företaget har svarat
Geluidsisolatie Deal is dé online groothandel voor al jouw geluidsisolerende materialen. Van machinebouw, carrosseriebouw tot aan producenten van akoestische producten in de kantoorwereld, overal vind u onze producten terug! Van akoestisch schuim tot rubber, wij kunnen het leveren! Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring binnen de geluidsisolatiebranche. Daardoor hebben we uitgebreide kennis van de verschillende geluiddempende materialen die de markt rijk is en een sterk netwerk om jou altijd snel van de beste deal te kunnen voorzien. We kopen onze producten direct bij de bron op grote schaal in, zodat we jou de scherpste prijs kunnen bieden. Doordat wij opereren vanuit een magazijn van ruim 7000m2 is onze eigen voorraad groot. Daardoor kunnen wij jouw bestelling altijd de eerstvolgende werkdag al versturen. Zo wordt jouw pakket altijd snel bij jou geleverd en kun je er snel mee aan de slag!
Einsteinstraat 6, 7601PR, Almelo, Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Naaldvilt voor bekleding camper,
Snelle levering van zowel staple als bestelling, mooi materiaal, goed te verwerken

Svar från Geluidsisolatie Deal
Staaltje aangevraagd, snel verstuurd.
Ik was vergeten te vermelden dat ik de zelf klevende versie wilde, mailtje gestuurd en is helemaal goed gekomen. Product voldoet aan de verwachting, bestelling volgt binnenkort.

Svar från Geluidsisolatie Deal
Prima service, kortingscode vergeten in te vullen en toch nog 10 procent korting gekregen 👍

Svar från Geluidsisolatie Deal
Uitstekend gedaan, zijn qua communicatie een prima partij om zaken mee te doen

Svar från Geluidsisolatie Deal
In het weekend gereageerd op chat
Over een vraag over de voorraad werd direct gereageerd

Svar från Geluidsisolatie Deal
Top verkoper! Heel behulpzaam betreft vragen en snelle antwoorden. Snelle verzending en kwaliteit product naaldvilt en lijmspray. Dank voor de super service!

Svar från Geluidsisolatie Deal
Super goede kwaliteit van het product.
Daarnaast werden we via de chat op de website super goed verder geholpen met advies en tips.

Svar från Geluidsisolatie Deal
Ik heb een goede uitleg gekregen over de anthracite kleur van de PET vilt plaat.
Helaas was de plaat op sommige plaatsen verbogen (tijdens de levering, volgens mij).

Svar från Geluidsisolatie Deal
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.