Jeg har haft en ubetalt faktura hos GBT ApS på 15.000 kr. ekskl. moms. Sagen er behandlet i fogedretten, hvor virksomheden har afgivet insolvenserklæring, som blev accepteret. Jeg har derfor ikke fået... Se mer
Det här tycker kunderna
Det er ganske enkelt gjort meget lettere med GBT gruppen. Video af hvad jeg skulle have malet og jeg fik 3 tilbud indenfor 24 timer. Jeg valgte tilbuddet og jeg var meget tilfreds med resultatet.... Se mer
Som håndværkere i GBT Gruppen (maler) Er det en fantastisk løsning at få udfyldt din kalender Gode opgaver super service og altid god hjælp fra firmaet Kan kun anbefale andre at blive medlem
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
GBT Gruppen forbinder dygtige håndværkere med gennemarbejdede opgaver fra både private og erhverv – hurtigt, sikkert og digitalt. Hos os møder byggeri teknologi: Vi håndterer op til 98 % af tilbudsprocessen online med rådgivning, videobesigtigelse og solid dokumentation i form af video, billeder og tegninger. Du får et konkret tilbudsoverslag, hvor du blot tilføjer prisen. Resultatet er sager, der behandles hurtigere og mere effektivt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Som partner får du en 1-stop-shop med alt samlet i platformen. Det eliminerer tidsspild for både kunde og håndværker og gør det let at fokusere på det vigtigste: godt håndværk. Vi arbejder for gennemsigtighed, klare aftaler og god kommunikation gennem hele forløbet, og vores support er til at få fat i, når der opstår spørgsmål. Vi henvender os til både små og store håndværksvirksomheder, der vil øge synligheden, spare tid på opgaveformidling og få adgang til mange nye, relevante kunder.
Kontaktuppgifter
Theilgaards Allé 7, 4600, køge, Danmark
- 60720620
- kontakt@gbt.dk
- gbt-gruppen.dk
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Jeg har haft en ubetalt faktura hos GBT…
Jeg har haft en ubetalt faktura hos GBT ApS på 15.000 kr. ekskl. moms. Sagen er behandlet i fogedretten, hvor virksomheden har afgivet insolvenserklæring, som blev accepteret. Jeg har derfor ikke fået betaling.
GBT Gruppen er utroværdig - vi er blevet snydt
I efteråret 2024 indgik vi en aftale med GBT Gruppen om at få 3 byggetilbud på renovering af vores eternittag, som skulle udskiftes helt. Vi valgte et tilbud fra et firma, som dengang hed Fair Construction (nu lukket og som direktøren for GBT også har været direktør for!). For at være sikre på at Fair Construction levede op til de byggemæssige krav og standarder, engagerede vi GBT´s direktør (på hans egen anbefaling), til at supervisere projektet personligt. Dette blev aftalt ved et møde, hvor direktøren pointerede at "han kunne stå 100% inden for Fair Construction". Vi troede hermed at vi betalte for at arbejdet blev kontrolleret og godkendt af GBT Gruppen. Da byggeriet var færdigt, hørte vi ikke fra nogen af parterne og vi troede derfor at vi havde fået et tag, som fungerede. Men nej, i foråret 2025 begyndte det at dryppe fra loftet og en undersøgelse viste at tagpladerne ved den ene gavl ikke havde de obligatoriske 100mm overlap, men i stedet havde et hul på 2-3mm, hvorigennem der kom vand ind. Denne konstruktionsfejl ville være blevet opdaget hvis GBT havde gjort sit job og som vi har betalt for. Vi mener derfor, at vi har krav på at få vores penge for manglende kontrol med arbejdet tilbage. En henvendelse til direktøren blev afvist, vi skulle kontakte byggefirmaet, som så i mellemtiden var gået konkurs. Flere henvendelser til GBT har ikke givet nogen resultater og to besøg hos firmaet har ikke givet andet end utroværdig sagsbehandling og direkte løgne om hændelsesforløbet omkring superviseringen af tagarbejdet. Efterfølgende har vi måtte få omlagt taget med en udgift på 85.000 kr til følge. Vi kan IKKE anbefale GBT Gruppen som samarbejdspartner, da de tydeligvis anbefaler elendige håndværkere og derefter løber fra sit ansvar.
Systemet er rigtigt godt
Systemet er rigtigt godt, men behøver ikke at se på arbejdet til at starte med, man sender et forhånds tilbud til at starte med, og så kan det rettes til hvis kunden accepterer tilbud til at starte med.
Vh Tommy.

Super effektivt,overskueligt og nemt
Super effektivt,overskueligt og nemt
Og hurtigt respons fra kunde
nem tilbud. En meget nem mådenem at sende tilbud på.
En meget nem måde at sende tilbud på.
Det tager et øjeblik at tjekke tilbud igennem og sende tilbud.
Mvh Tommy.
Jeg er normalt ikke typen
Jeg er normalt ikke typen, der bruger tid på at skrive anmeldelser, men GBT Gruppen fortjener det virkelig – selvom det nok betyder, at flere konkurrenter opdager dem nu… Og det er jeg jo ikke helt så glad for!
På under 3 uger fik jeg flere opgaver gennem dem, end jeg nærmest kunne nå at klare. De er virkelig gode til at matche de rigtige folk med de rigtige opgaver, og deres tilgang er både professionel og effektiv. Det føles som om, de har styr på det hele, så jeg kan koncentrere mig om det, jeg er bedst til – nemlig håndværket.
Selvom jeg helst ville holde dem for mig selv (hvem vil have flere konkurrenter?), så må jeg indrømme, at GBT Gruppen virkelig leverer varen. Super samarbejde, god kommunikation, og masser af opgaver. Så ja, 5 stjerner herfra – men husk lige, at I ikke må bruge dem for meget! ;)

Svar från Gbt Gruppen
Gode opgaver med massere kød på
Det er ganske enkelt gjort meget…
Utroligt jeg ikke kendte dem i forvejen! Vil bruge dem igen. Da jeg sparede næsten 15.000 DKK i forhold til det første tilbud jeg selv havde indhentet og maleren kom med anbefaling i vådrum, som jeg ikke vidste.
God service og en opsætteing
Byggeheren og håndværker skal stå for…
Byggeheren og håndværker skal stå for materiale indkøb og levering. Så der ikke sker misforståelse og fejl køb.

Svar från Gbt Gruppen
Som håndværkere i GBT Gruppen (maler)
Som håndværkere i GBT Gruppen (maler)
Er det en fantastisk løsning at få udfyldt din kalender
Gode opgaver super service og altid god hjælp fra firmaet
Kan kun anbefale andre at blive medlem

Svar från Gbt Gruppen
En perfekt plads at lave dine drømer reeal
Tusind tak til en god service med god kvalitet.

Svar från Gbt Gruppen
Fantastisk portal meget bruger venlig…
Fantastisk portal meget bruger venlig samt kanon support🤌🏻🤌🏻
5 stjerner herfra 💪

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.