GAVN Studio Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

5 stjerner herfra 🌟 Jeg lagde en ret stor ordre, og desværre viste det sig, at et af de produkter, jeg havde bestilt, alligevel ikke var på lager. Jeg blev dog kontaktet af den sødeste Alexandr... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Virkelig god kvalitet og super flot børnetøj. Derudover helt fantastisk service, da pakken på grund af min egen fejloplysning af adresse blev leveret til forkert pakkeshop i anden ende af landet, kom... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg er modtager af nyhedsbreve fra gavn studie. Der så jeg den jakke som jeg købte. Allerede kort efter mit køb fik jeg positiv respons. 3 dage efter købet, kunne jeg hente min jakke, lokalt. Jak... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

ALT ved dette køb gjorde det til en virkelig god oplevelse at købe et Gavn-suit. Lige fra deres indledende kommunikation med mig på Instagram, til modtagelsen af suitet hvori der medfølger en P... Se mer

Företagsinformation

1. Barnkläder

Skrivet av företaget

GAVN er et dansk børnetøjsbrand som skaber tidløst børnetøj med fokus på kvalitet, æstetik og gennemtænkte detaljer. Inspireret af den skandinaviske designtradition designer vi kollektioner, der føles relevante i dag og smukke i mange år frem.

Kontaktuppgifter

Utmärkt

81 omdömen

5 stjärnor
4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 50 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

17 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

5 stjerner herfra 🌟

5 stjerner herfra 🌟
Jeg lagde en ret stor ordre, og desværre viste det sig, at et af de produkter, jeg havde bestilt, alligevel ikke var på lager. Jeg blev dog kontaktet af den sødeste Alexandra, som tilbød at bytte det til et lignende produkt, så det stadig ville matche de øvrige varer i min ordre – og endda med en lille overraskelse som beklagelse for ulejligheden.

Det synes jeg virkelig er mega god service! 🥰 Jeg er simpelthen så glad for alle produkterne, og jeg har faktisk allerede bestilt et par Porto-bukser også.

Kæmpe anbefaling herfra! ❤️

7 augusti 2026
Omdöme utan inbjudan
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

D 6/8-26 bestiller jeg en barselsgave i…

D 6/8-26 bestiller jeg en barselsgave i dag d 15/8 altså 9 dage dage efter har jeg stadig ikke modtaget mine varer .

6 augusti 2026
Logotyp för GAVN Studio

Svar från GAVN Studio

Hej Dorthe

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at du har oplevet ventetiden som lang - særligt når der er tale om en barselsgave, som man glæder sig til at give.

Da du lagde din ordre den 6/8, fremgik det på varesiden på alle varer i din ordre, at de havde forventet levering i uge 33. Din ordre blev afsendt fra os den 14/8.

Vi håber, at pakken er hos dig meget snart, og at du bliver rigtig glad for varerne, når de kommer frem 🤍

De bedste hilsner
GAVN Studio

Rigtig god kvalitet

Fin hjemmeside og hurtig ekspedition samt levering. Jeg købte habitjakke og skjorte og begge dele er super flotte og rigtig god kvalitet. Jeg er på ingen måder gået på kompromis og vender helt sikkert tilbage som kunde.

4 juni 2025

Fantastisk koncept

Fantastisk koncept! Unikt og lækker kvalitet. 2. og ikke sidste gang jeg køber derfra. Begge gange så imødekommende og hjælpsom service ved usikkerhed om snit i forhold til kropsbygning/look man går efter. Kæmpe anbefaling!!!

3 maj 2025
Omdöme utan inbjudan

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.