Bra på gardiner, dåliga på allt annat
Vi har ingen passion för gardiner och valde därför att ta hjälp av gardinbussen när vi flyttade in i ett nytt hus.
Till en början gick det bra men det hela utvecklade sig till en riktigt lång historia med otaliga förseningar och undanflykter. Vi fick de gardiner vi beställde och de ser faktiskt bra ut! Det var dock väldigt många problem som gör att vi inte kan rekommendera någon att använda sig av gardinbussen. Här är några av de anledningar som gör att vi inte är nöjda:
- Otaliga förseningar
- Väldigt dålig kommunikation. Vi fick jaga dem för att få först veta att våra beställda produkter var försenade och sen för att boka in att sätta upp dem.
- När de sedan kom för att sätta upp gardinerna så visar det sig att de INTE HAR MED GARDINERNA. Det är bara konstigt
- Det har varit MÅNGA fel med fakturan. Vi har skickat tillbaka till dem flera gånger att vi inte kommer betala för att det varit uppenbara fel i fakturan. Hade vi inte granskat fakturan hade vi fått betala 20% mer än det vi kommit överens om. Jag vet inte om de försökte lura oss eller om det bara var slarv.
- När gardinerna var uppsatta var det nån miss i kommunikationen som gjorde att vi behövde beställa en kompletterande del. "Javisst, det kommer ta 3-4 veckor" sa de. När 5 veckor hade gått så började jag höra av mig på sms för att höra hur det gick men utan svar. Efter 9 veckor ringde jag fyra veckor i streck och lämnade meddelande utan svar. 13 veckor efter så ringde jag från en kollegas telefon och fick svar direkt.... Det är uppenbart att de undviker oss. Det hade varit vuxet och professionellt att bara säga något om de inte ville hjälpa oss mer istället för att bara säga "ja, det fixar vi" men sen inget händer.
Så summa sumarum, bra på gardiner med dåliga på allt annat. Vi valde detta alternativ som vi tyckte var ett premiumalternativ för att lösa "gardinproblemet" men fick istället en annan huvudvärk....