Garderobeeksperten AS Omdömen 30

3,5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Tar seg grovt betalt, gir ingen oppfølging av status underveis, bygger noe "makkverk" av skapløsninger som er skeive og hvor dørene ikke fungere som de skal, samtidig som de skjærer løs på lister... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Slurvete forslag og sur befaring

To feile forslag: en der de foreslo å kutte i ventilasjonssjakten - de hadde kanskje ikke fått med seg at det var en ventilasjonssjakt. Og en der de foreslo en løsning der jeg ikke hadde kunnet åpne midterste skyvedør. Jeg måtte påpeke disse feilene. På alle forslag hadde de også slengt på de dyreste alternativene istedenfor å spørre meg hva jeg trengte.

Bestilte befaring for å komme frem til en løsning, men han som kom var grumpy og mer opptatt av at jeg skulle gjøre det enkelt enn hvilke løsninger som fantes for det jeg så for meg.

Samlet sett gjør dette at jeg velger en annen garderobeleverandør.

3 september 2025

Hei Fredrik,
Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din. Vi ønsker å presisere at vi selvfølgelig aldri foreslår å kutte i ventilasjonssjakter – dette ville være verken praktisk eller forsvarlig. I tegningen du fikk kunne det dessverre se slik ut, men dette var kun en teknisk illustrasjon, ikke et faktisk forslag om å endre sjakten.

Når det gjelder de øvrige forslagene, beklager vi hvis de ikke samsvarte med dine forventninger. Vi forsøker alltid å finne løsninger tilpasset både rommet og kundens ønsker, og tar med oss denne tilbakemeldingen videre.

Vi ønsker deg lykke til med prosjektet ditt videre, og du er alltid velkommen tilbake om du ønsker å se på andre løsninger sammen med oss.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Veldig god oppfølging i alle ledd

Veldig god oppfølging i alle ledd. Ryddig og profesjonelt, fra befaring, oppmåling, besøk i showrom og dialog frem til ordre ble satt. Svært raske og dyktige montører som ryddet alt etter seg, og kom helt presis til avtalt tid. Vi er superfornøyde.

19 mars 2025

Tipp topp!

Har brukt de flere ganger. Ekstremt raske, de har egne montører (som er en STOR fordel), rydder opp etter seg, god pris, god og holdbar kvalitet! Kan virkelig anbefales!

24 maj 2024

Topp

Vi er strålende fornøyde med garderoben til gangen vår. Måleren på befaring var rask og effektiv. God hjelp i butikken til å se løsninger og tålmodig hjelp over epost på alle små endringene vi ønsket. Rask og effektiv levering og montering. Vi er og svært fornøyde med produktet.

24 september 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Det kom en veldig hyggelig mann på…

Det kom en veldig hyggelig mann på befaring. Jeg fortalte om ønskene mine og viste til tegneprogrammet til Ikea da jeg var usikker på om ønskene mine var forstått. Det var litt språkproblemer da han ikke snakket norsk. Han tok bilde av det. Dagen etter kom det pristilbud på 56 000kr for et lite hjørneskap. Jeg hadde valgt eik og trodde derfor det var heltre eik pga prisen, men det er kun laminatplater. designet var helt likt ikea sitt og de hadde ikke tatt hensyn til mine ønsker.
I tillegg skal de ha et forskudd før varen er ferdig.
akkurat samme skapet koster 7000kr på Ikea og 13 000kr hos skapnett.

14 oktober 2024

Hei,
Tusen takk for tilbakemeldingen. Vi forstår godt at pris er en viktig faktor i en garderobeløsning. Vårt fokus er imidlertid ikke å være de billigste i markedet, men å levere skreddersydde løsninger tilpasset hvert enkelt rom og behov – også prosjekter som mange konkurrenter ikke ønsker eller ikke har mulighet til å ta på seg. Dette krever ressurser både i planlegging og produksjon, noe som naturlig reflekteres i prisen.

Når det gjelder tilbudet du mottok, beklager vi dersom kommunikasjonen kunne vært tydeligere, spesielt rundt materialvalg og dine spesifikke ønsker. Vi tar med oss denne tilbakemeldingen for å forbedre oss videre.

Vi setter pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og ønsker deg lykke til videre med prosjektet.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Den beste service - og nydelig resultat

Vi ble tatt vennlig og godt tatt imot fra vi kom inn døren i butikken. Vi la frem våre ønsker - vi trengte tre garderober - en til entreen, en til hovedsoverom og en til et rom som må brukes til kontor med GOD oppbevaring. Vi fikk gode tips og råd underveis - og sluttresultatet ble bedre enn forventet. Alle garderobene har gode innredninger til våre behov, alt virker veldig solid og frontene har flotte fronter. Vi kunne ikke vært mer fornøyde.

7 augusti 2024

Glimrende service og prosukt

Her var det topp service helt fra forespørsel om tilbud til kontrollmål og montering. God pris og raske tilbakemeldinger ved spørsmål - samt effektiv og perfekt utført montering av høflige, ryddige og hyggelige montører. Strålende fornøyd

27 maj 2024

Utrolig fornøyd!!

Utrolig fornøyd!!
Fikk levert et veldig fint og unik skap av høy kvalitet!
Hyggelige og detaljorienterte montører!
Bra kunde oppfølging fra bestilling til montering!
ANBEFALES :-)

9 maj 2024

Styr unna!

Jeg skal lage 2 ny garderobeløsninger og har i den anledning kontaktet Garderobeeksperten i Oslo, - møtte opp i lokalene på Kalbakken med detaljerte tegninger - fikk ikke møte personen som skulle komme med forslag (tegning og pristilbud) men fikk i ettertid tilsendt tilbud på mail med tegninger

Tilbudet er ikke spesifisert- kun en totalpris som er ca dobbelt så høy som konkurrenter, - dette til tross for såkalt 40% rabatt!
Tegningene er dårlige og heller ikke helt riktige i forhold til oppgitte data, - viser ikke hvilke moduler som er foreslått og dette sammen med manglende spesifikasjoner i tilbudet gir det dårlig beslutningsgrunnlag for kunden.

Jeg har prøvd flere ganger å få snakke med person som tegner forslaget men uten resultat, - møter forskjellige personer hver gang jeg ringer, og jeg får beskjed at det er slik de jobber!

Heldigvis gikk jeg ikke for disse ‘tilbudene’ men vil advare andre
- ekstremt dyrt tiltross for 40% rabatt
-vanskelig kommunikasjon - må forholde meg til flere forskjellige personer
- får kun vite totalpris og ikke hva enkeltkomponentene koster feks hva koster et uttrekkbar speil eller trådkurv
- dårlige tegninger og lite tekst i tilbudet

15 februari 2024

Hei,
Tusen takk for at du deler opplevelsen din med oss. Vi beklager at kommunikasjonen og tegningene du mottok ikke har gitt deg den tryggheten og tydeligheten du forventet. Dette tar vi på alvor, og vi jobber kontinuerlig med å forbedre både oppfølging og kvaliteten på våre visualiseringer.

Når det gjelder våre tilbud, opererer vi med totalpriser som inkluderer både planlegging, tilpasning og gjennomføring. Vårt mål er ikke å være de billigste i markedet, men å levere skreddersydde løsninger og ta på oss prosjekter som ofte er mer komplekse enn standard garderobeløsninger. Dette krever mer ressurser, og det gjenspeiles i prisen.

Vi forstår likevel at du ønsket en mer detaljert oversikt over enkeltkomponenter, og vi tar med oss denne tilbakemeldingen videre i arbeidet vårt.

Vi setter pris på at du tok deg tid til å gi oss innspill, og ønsker deg lykke til videre med dine garderobeløsninger.

Veldig fornøyd!

Fikk montert to skyvedører til et garderobeskap. Mannen som kom først og tok mål var rask, og etter vårt syn profesjonelt dyktig. De som monterte var også veldig raske og flinke. Vi er svært godt fornøyde, og hadde faktisk ikke trodd at det skulle bli så bra som det ble, særlig tatt i betraktning slik det var før!

29 november 2023

Alt gikk som en drøm!

Jeg og samboer bestilte garderobe fra GarderobeEksperten as, og var sterkt imponerte av hvor effektiv prosessen var. Tok kort tid fra kontakt til befaring, og fra bestilling til levering. Monteringen gikk rask og smertefritt, og resultatet ble kjempefint! God ekspedering av Camilla på Showroom, og nydelig oppfølging. Anbefaler firmaet på det sterkeste, da alt gikk som en drøm!

25 maj 2023

Utrolig dårlig Service

Hat fått veldig dårlig kundebehandling. Montert feil skap dører. Uerfarte montører som ikke greier å montere skapene på riktig vinkel. Har kontaktet kunde service men de nekter å rette opp feilen.

10 maj 2023

Hei Mehryn Sheikh,

Skyvedørene dine er montert og justert etter veggen din. Disse dørene har fast plass, slik at f.eks høyre dør på første spor er justert etter høyre vegg d.v.s at hvis du da skyver denne døren til venstre så er den ikke justert etter venstre vegg. Og der vil det komme en glippe.

Det er viktig at skyvedørene skyves til riktig side, slik at de ble montert pga soft close skal virke optimalt.

Beklager at vi ikke klarer å oppfylle dine forventninger, men når vegger er skjeve så kan ikke skyvedørene justeres på både høyre og venstre vegg.

Men vi håper at du vil få full utnyttelse av skyvedørene når de blir plassert og brukt riktig.

Ønsker deg en god sommer.

Mvh Garderobeeksperten.

Veldig fornøyd

Vi er veldig fornøyde med Garderobeeksperten. Prosessen gikk fort, og resultatet ble akkurat som ønsket! Hyggelige ansatte og kundeservice:)

3 mars 2023

Fantastisk service

Fantastisk service, gjennomføring og montering. Jeg var veldig skeptisk men det viste seg at jeg tok feil. Kommer garantert til å bruke dem igjen :-D

24 januari 2023

Elendig kundebehandling

Først og fremst må jeg si jeg reagerer på "kundeservicen" i denne bedriften. Vi hadde bestilt dører for å skille to rom, og fikk "Pompel og Pilt" på besøk, som først monterte en vegg med en avstand som gjorde at dørene ikke kunne lukke seg, og deretter festet taklisten i gipsplate slik at den løsnet allerede etter et par dager. Stygge merker etter feilmontering ble stående igjen. I tillegg fikk vi en gulvlist i annen farge enn det som var avtalt ved besøk på garderobesenteret.
Det verste var likevel kontakten med "kundeservice" i etterkant, som var svært lite imøtekommende, og mest opptatt av at de skulle betale for å skifte gulvlist til annen type. Alt i alt en utrolig dårlig opplevelse jeg ikke unner noen. Styr unna dette firmaet!

12 januari 2023

STYR UNNA - ekspert på skader i privat eiendom

Dårlig erfaring med selskapet. Deres egne montører med profilert logo på uniform leverte garderobeskap til naboen rett over gangen. De valgte å montere garderobeskapet i fellesoppgang og det foregikk en høylytt samtale mellom de på på eget språk. Under monteringen dunket de flere ganger mot veggen og døren min, jeg gikk ut og så på dem for å gi beskjed, men de lot som ingenting og skyndet seg inn til kunden, etter endt arbeid etterlot de mange skraper, merker og hakk på vegen og inngangsdøren min, skadet som ikke var der før montørene fra GE. Tok kontakt med KS og sendte dokumentasjon på skadene med engang. KS bekrefter at arbeidet ble gjort hos kunde/nabo og beklaget for hendelsen, det ble foreslått alternative løsninger, men de måtte sjekke med ledelsen før endelig avgjørelse. Etter 3 uker behandlingstid kom tlf om at deres montører kan umulig ha forårsaket dette til trost for at naboen kan gå god for saken min. - selskapet var tynn i sin bortforklaring.

Det finnes en hav av garderobeskap leverandører som tilbyr samme tjenester. Så her bør man velge med omhu da en kan risikere å få et dårlig forhold til sin nabo pga mer kostnad for reparasjon ved skade på eiendom som er tydeligvis stor sannsynlighet å få når Garderobe eksperten leverer.
(Flere i tråden som opplever så dette er INGEN tilfeldighet)

Nå sitter naboen med ny garderobeskap mens jeg sitter med skader på vegg og dør. - takk til dere, Eksperter på skader

12 december 2022

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.