Garden of steel heeft voor ons een cortenstaal afscheiding voor twee vuilnisbakken geleverd. Ik heb zelf het ontwerp en afbeelding aangeleverd die zij uit het staal hebben gelaserd. Goed overleg, t... Se mer
Det här tycker kunderna
Garden of Steel heeft fantastisch meegedacht. Onze houtopslag was vervolgens sneller klaar dan wij het oude konden afbreken. Gelukkig mochten we een weekje later laten leveren. Levering ging snel en p... Se mer
Företaget har svarat
Tijdens het ontwerptraject heeft men goed meegedacht en snel gereageerd. Nadat het ontwerp gereed was, is het binnen een anderhalve week geproduceerd en afgeleverd terwijl dit echt maatwerk was. Af... Se mer
Företaget har svarat
Super klantgericht bedrijf waar klanten nog echt centraal staan. Vanaf de eerste contacten tot en met de aflevering helemaal top. Pro-actief meedenken en zelfs aflevering tot op de juiste plek in de... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Cortenstaal producten van Garden of Steel zijn sfeervol, robuust, strak en duurzaam. Vanuit het mooie Schoorl, vlak bij de kust, maken we plantenbakken, houtopslagen en andere tuinoplossingen voor de meest uiteenlopende projecten. We hebben alles in eigen beheer, waardoor we de service hooghouden en gemaakte afspraken nakomen. We hanteren korte levertijden, ongeacht de grootte van de bestelling. Bij ons staat persoonlijk contact en klantbeleving hoog in het vaandel. Zo zorgen we dat u snel uw offerte ontvangt en gaat de levering van de plantenbak(ken)/houtopslag(en) altijd in overleg. Naast de standaardproducten die in onze webshop te verkrijgen zijn, ligt onze kracht in het produceren van bloembakken en houtrekken op maat. Deze maatwerk producten voor in de tuin voldoen aan allerlei specifieke wensen van onze klanten. Ons enthousiaste team streeft altijd naar de hoogste kwaliteit en de beste service, wat klanten bevestigen in de reviews.
Kontaktuppgifter
Rijksweg 4, 1871 PC, Schoorl, Nederländerna
- 02 26 42 80 12
- hallo@gardenofsteel.nl
- gardenofsteel.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Vriendelijk en supersnel met mooi…
Vriendelijk en supersnel met mooi resultaat.

Super goed geregeld
Super goed geregeld, en goed werk geleverd, ken geen ander bedrijf waar ik zo tevreden over ben..

Svar från Garden of Steel
Goede communicatie over de levering. Zeer netjes afgeleverd.

Cortenstalen plantenbak
Cortenstalen plantenbak gekocht. Komt overeen met de website. Goede communicatie na bestellen, netjes thuis afgeleverd nadat men vooraf overlegd had hoe wat en waar. Top service en kwaliteit.

Top bedrijf
Binnen een week na bestelling had ik de 2 plantenbakken in huis. Goede en snelle
communicatie zowel in offertetraject als daarna.
Garden Of steel doet wat het belooft dus aanrader.

Gewoon TOP
Super kwaliteit , vrij in maatvoering , top communicatie , goede prijs . Gewoon TOP . Komen binnenkort voor de overige bakken .

Svar från Garden of Steel
Wat een verademing is dit bedrijf
Wat een verademing is dit bedrijf, Garden of Steel. Zeer zeker aan te bevelen. Ik heb in eerste instantie een offerte gevraagd voor een 12 vaks houtopslag van 2 mtr bij 1.50mtr. Kreeg zeer snel diezelfde dag een mail terug met de suggestie voor minder vakken. Dit omdat de vakken anders vrij klein zouden zijn. Was een hele goede suggestie. Na enkele mailtjes heen en weer met razendsnelle offertes besloten voor een houtopslag met 6 vakken en 1.80mtr bij 1.80mtr bij 40cm diep. Dacht eerst nog dat de 40cm diepte misschien te weinig zou zijn omdat er geen overstekend dak op zit. Maar na telefonisch overleg besloten 40cm aan te houden. En in de praktijk blijkt deze maat ruim genoeg om het hout droog te houden.
Houtopslag werd binnen drie dagen gemaakt en geleverd! Afgesproken dat er geholpen zou worden om de houtopslag op zijn plek te zetten, wat ook gebeurt is (mede met dank aan de overburen omdat er grind op de oprit ligt en het dan niet met een hondje getransporteerd kan worden en de auto-aanhanger combinatie met 14 mtr te lang was om in te steken).
Al met al een bedrijf qua meedenken, vriendelijkheid en snelheid, welke je in deze tijd nog zelden tegen komt.

Goede kwaliteit bakken
Goed en snel contact na bestelling. Snelle levering. Mooie stevige kwaliteit bakken. Aanrader

Fijne ervaring met Garden of Steel
Fijne ervaring met Garden of Steel, ze doen wat ze zeggen en komen de afspraken prima na, een aanrader dus,

Prima vakwerk en aflevering
Prima vakwerk en aflevering. Ben blij met het resultaat!

Prima aankoop gedaan.
Prima aankoop gedaan.
9 grote plantenbakken op maat laten maken en de kwaliteit is echt heel goed. Mooi afgewerkt en keurig op de juiste plaats in de tuin neergezet door hele aardige bezorgers.
En, niet onbelangrijk, ze waren de goedkoopste.

Svar från Garden of Steel
Zeer tevreden met het staal
Zeer tevreden met het staal, bij levering stond de plantenbak er niet bij, maar werd de zelfde dag nog geleverd, helemaal goed bedankt.
Met vriendelijke groet
Scholder(sier) bestrating

Svar från Garden of Steel
We zijn zeer tevreden met dit bedrijf
We zijn zeer tevreden met dit bedrijf. Tussen bestellen en leveren zat 1 week. De bezorger heeft de producten keurig afgeleverd. Goed gecontroleerd op evt. beschadigingen.De bakken zijn prachtig en beginnen al mooi te verkleuren naar roestbruin na 10 dagen . Een aanrader.

Svar från Garden of Steel
Mooi bedrijf: niets made-in-China!
Bijzonder interessant bedrijf: nadruk op industrieel vakmanschap, minder op commercie. Heb namelijk de twee cortenstalen bloembakken zelf gehaald en keek mijn ogen uit in de enorme loods, waar hard gewerkt werd. Niks made-in-China.
Bakken waren bijzonder snel klaar (1 dag na bestelling) en zijn mooi en nauwgezet gemaakt. Ook bijzonder prettig zijn de ruim bemeten vier platte voetjes eronder ("nokjes") waaronder je makkelijk beschermend materiaal voor je tuinbestrating kunt plaatsen. Ook handig: afwateringsgaten in de vier hoeken.
Tot slot kreeg ik de twee bloembakken voor een gunstige prijs, vanwege een fout in de offerte. Had zelf gedacht om het verschil te delen, maar daarvan wilde men niets weten. Heel netjes, complimenten!

Prima bedrijf
Zeer nette communicatie. Snelle reacties op vragen en tot in de puntjes alles afgehandeld.
Zeer zorgvuldig en goed bedrijf

Aanrader
Fijn bedrijf; aanrader voor iedereen! Super snelle offerte, ook hele snelle reactie op vragen en de uiteindelijke levering binnen 3 werkdagen. Eigenlijk alles dus top. De bezorger was ook heel behulpzaam met het helpen de houtopslag op de juiste plaats te zetten. Heel veel dank!

Svar från Garden of Steel
Zeer professioneel en betrouwbaar met…
Zeer professioneel en betrouwbaar met een prachtig resultaat!

Svar från Garden of Steel
Bedrijf reageert snel adequaat op…
Bedrijf reageert snel adequaat op vragen die ik had. Goede communicatie. Gisteren 1e bestelling binnen. Echt een aanrader!

Top bedrijf!
Bijzonder vriendelijk geholpen, zowel door de dames aan de telefoon, als door de eigenaar met advies en tips bij het realiseren van onze ideeën. Uiteindelijk 6 bakken op maat laten maken, waarbij praktisch alles mogelijk is wat betreft maatvoering en ook nog eens voor een concurrerende prijs, prima kwaliteit en uitstekende communicatie. Kunnen veel webshops een voorbeeld aan nemen! Dick en Laura

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.