Garden of Steel Omdömen

TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Garden of steel heeft voor ons een cortenstaal afscheiding voor twee vuilnisbakken geleverd. Ik heb zelf het ontwerp en afbeelding aangeleverd die zij uit het staal hebben gelaserd. Goed overleg, t... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Garden of Steel heeft fantastisch meegedacht. Onze houtopslag was vervolgens sneller klaar dan wij het oude konden afbreken. Gelukkig mochten we een weekje later laten leveren. Levering ging snel en p... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tijdens het ontwerptraject heeft men goed meegedacht en snel gereageerd. Nadat het ontwerp gereed was, is het binnen een anderhalve week geproduceerd en afgeleverd terwijl dit echt maatwerk was. Af... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super klantgericht bedrijf waar klanten nog echt centraal staan. Vanaf de eerste contacten tot en met de aflevering helemaal top. Pro-actief meedenken en zelfs aflevering tot op de juiste plek in de... Se mer

Företagsinformation

1. Trädgårdsbutik
  2. Leverantör av trädgårdsbyggnader
  3. Stålkonstruktionsföretag

Skrivet av företaget

Cortenstaal producten van Garden of Steel zijn sfeervol, robuust, strak en duurzaam. Vanuit het mooie Schoorl, vlak bij de kust, maken we plantenbakken, houtopslagen en andere tuinoplossingen voor de meest uiteenlopende projecten. We hebben alles in eigen beheer, waardoor we de service hooghouden en gemaakte afspraken nakomen. We hanteren korte levertijden, ongeacht de grootte van de bestelling. Bij ons staat persoonlijk contact en klantbeleving hoog in het vaandel. Zo zorgen we dat u snel uw offerte ontvangt en gaat de levering van de plantenbak(ken)/houtopslag(en) altijd in overleg. Naast de standaardproducten die in onze webshop te verkrijgen zijn, ligt onze kracht in het produceren van bloembakken en houtrekken op maat. Deze maatwerk producten voor in de tuin voldoen aan allerlei specifieke wensen van onze klanten. Ons enthousiaste team streeft altijd naar de hoogste kwaliteit en de beste service, wat klanten bevestigen in de reviews.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

3 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

aanrader!!

alles super geregeld; binnen 1 minuut antwoord op een whatsappbericht en de houtopslag werd binnen twee dagen bezorgd. communicatie is geweldig. garden of steel is een aanrader!!

4 oktober 2024

Houtopslag op maat

Zowel de communicatie als levering is snel, duidelijk en erg vriendelijk. Van offerte tot levering in 1 week en dan ook nog eens een hele vriendelijke en goed gehumeurde chauffeur op de vroege ochtend! Een echte aanrader met kwaliteit producten voor een goede prijs.

30 augusti 2024

Mooie plantenbakken

Mooie plantenbakken!
Snelle vriendelijke reactie op de offerte aanvraag en snelle levering.
Bezorger vriendelijk en behulpzaam.
De bakken zijn goed afgewerkt en kleuren erg mooi.

6 september 2024

Top bedrijf.

Een fijn bedrijf. Goede service en ze denken met je mee. Wij hebben al meerdere bloembakken bij ze besteld. Wij zijn er dus blij mee.

1 september 2024

TOPBEDRIJF MET EEN TOPPRODUCT

Wij hebben twee grote Cortenstalen bakken op maat besteld en zijn echt supertevreden; klantgerichte, duidelijke communicatie over elke stap in het proces; een prachtig product van superkwaliteit, zo mooi!
Hele snelle levering voor een maatwerkopdracht.
De prijs-kwaliteitverhouding is meer dan optimaal. Een aanrader!

10 juli 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snelle levering van een mooi product

Na offerte te hebben bevestigd, factuur betaald en binnen een week stond er een mooie cortenstalen plantenbak in de achtertuin, top.
Nu nog even geduld hebben voor de kleur verandering van antraciet naar oranje/ roest kleur.

4 juli 2024

Top service

Ik had bij een ander bedrijf een cortenstaal plantenbak besteld. Levering zou binnen 1 of 2 werkdagen zijn en ik had die bak binnen een week nodig. Maar ik kreeg mail dat het toch minstens drie weken zou duren. Toen ik belde zei deze andere webshop dat ik nergens anders de bak die ik nodig was zou vinden want dat iedereen dezelfde leverancier had. Maar Garden of steel heeft toen zelf die bak gemaakt en binnen een week bij ons afgeleverd. Topservice! Hele fijne bereikbare en behulpzame klantenservice ook.

29 juni 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snelle reactie op prijsaanvraag via…

Snelle reactie op prijsaanvraag via email. Nette prijsopgave, levering binnen 4 dagen. Goede service en begeleiding van de geleverde produkten m.b.t. onderhoud en afvulling van de plantenbakken. Gaan bij uitbreiding weer gebruik maken van hun diensten.

7 juni 2024

Svar från Garden of Steel

Bedankt voor de positieve woorden, Gabrielle. En leuk om te horen dat u bij uitbreiding weer bij ons terugkomt! Voor nu veel plezier gewenst van de bestelling.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Snelle levering en goede service

Snelle levering en goede service. Heel belangrijk een mooie plantenbak in de tuin staan.

4 juni 2024

Svar från Garden of Steel

Bedankt, Anja. Fijn dat u de snelheid van de levering en onze service positief heeft ervaren en dat de plantenbak goed in de tuin staat. Veel plezier ervan!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goed en snel contact via WhatsApp

Goed en snel contact via WhatsApp. Kon alles vragen kreeg ook direct antwoord.

Bij bezorgen werd netjes gebeld dat hij iets later was en hij hielp ook nog met tillen naar de achtertuin echt een top service.

En een mooi geheel product.

30 maj 2024

Svar från Garden of Steel

Hartelijk dank, Andy! Fijn dat de service, levering en het product naar wens zijn. Veel plezier met de bestelling! Groet Team Garden of Steel

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bestelling van onze cortenstaal…

Bestelling van onze cortenstaal houtopslag is soepel verlopen en werd snel geleverd persoonlijk door Garden of Steel. De bezorger was erg vriendelijk en de houtopslag werd netjes op de juiste plek neergezet.

Wat een gave houtopslag is dit zeg. Erg mooi ontwerp, en kwalitatief super goed afgewerkt. Aanrader.

Bedankt!

7 maj 2024

Svar från Garden of Steel

U bedankt, Chris! We zijn blij dat u de tijd heeft genomen zo'n mooi review te schrijven. Wat leuk dat u zo enthousiast bent over zowel onze service, als de houtopslag! Namens ons hele team wensen we u veel plezier met de opslag.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisch bedrijf en service!

Echt een fantastisch bedrijf! Prachtige kwaliteit van twee door ons bestelde cortenstalen bloembakken.
De levering is snel en gratis. Ook de service en terugkoppeling van zaken is erg goed. Niet langer zoeken als je op zoek bent naar iets moois.

5 maj 2024

Svar från Garden of Steel

Dank u wel, Carlo. Superleuk om te lezen dat u zo enthousiast bent! Heel veel plezier met de twee bloembakken :) Groet Team Garden of Steel

Maximale waardering!

Maximale waardering. Het kan niet beter. Twee plantenbakken besteld, de levering geschied snel, de aflevering wordt gelijk gecommuniceerd en geschied keurig netjes. Fijne mensen en een prettig contact. Bovenal een prachtig product.

3 maj 2024

Svar från Garden of Steel

Kijk, dat vinden wij leuk om te lezen! Hartelijk dank Hans, fijn dat alles naar tevredenheid is. Wij wensen u heel veel plezier met de twee plantenbakken!

Wat een top bedrijf

Wat een top bedrijf, van het begin tot aan levering super communicatie en een heel mooi product geleverd! Offertes kwamen snel en duidelijk en ook de levering binnen enkele dagen. Ook degene die de plantenbak kwam brengen was heel vriendelijk en erg behulpzaam. Veel bedrijven kunnen van dit bedrijf wat leren

26 april 2024

Svar från Garden of Steel

Hi Wilfred, bedankt voor de complimenten en de vijf sterren! Heel veel plezier met de plantenbak. Groet Team Garden of Steel

Fijne ervaring

Goed contact, heldere afspraken en ook nagekomen.

18 april 2024

Svar från Garden of Steel

Goed om te horen, Wapkje! Dank u wel voor het schrijven van de review en de vijf sterren. Veel plezier met de bestelling!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snel en goed een ijzersterk resultaat

Mijn schets voor een bodemloze grote plantenbak met twee schuine zijden is perfect door jullie uitgewerkt en gemaakt.
Ook de snelheid van maken was top. In nog geen week stond hij in onze tuin. Keurig afgeleverd. Normaal gaan snel en goed niet samen. Bij Gardenofsteel wel!

18 april 2024

Svar från Garden of Steel

Dag Hans, bedankt voor de vijf sterren en lovende woorden! Uw idee voor de bijzondere plantenbak is erg mooi geworden. Heel veel plezier met de unieke bak, namens ons hele team!

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.