Gammelbro Camping Omdömen 25

‱

4,3

Det hÀr tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

KÊmpe mange stjerner til Gammelbro Camping! ⭐⭐⭐⭐⭐ Vi har haft et fantastisk ophold. Her er en dejlig campingplads med en rigtig god udsigt, som man virkelig kan nyde. Personalet er utrolig servicem... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Dejlig plads, fin nyrenoveret svÞmmehal, spillehal med gratis airhockey, bordfodbold ,bordtennis ,junglebane og legeomrÄde. I lÞbet af pÄsken var der to forskellige trylleshows. PÊnt og rent... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Flot campingplads hvor alt er pĂŠnt og veltrimmet. Vi (bedsteforĂŠldre og 2 bĂžrnebĂžrn)havde lejet en hytte og denne var meget ren og indbydende. Ved ankomsten konstaterede vi at der manglede en brĂždk... Se mer

Företagsinformation

1. Husvagnscamping
  2. Campingplats
  3. Campingstugor
  4. FörsÀljare av campingutrustning

Informationen kommer frÄn olika externa kÀllor

Gammelbro Camping er en rolig og naturskÞn campingplads, hvor den dejlige beliggenhed lige ud til LillebÊlt giver mulighed for at fiske, dykke og surfe eller blot bade og dase pÄ stranden. Pladsen byder i Þvrigt pÄ en bred vifte af aktivitetsmuligh...

Kontaktuppgifter

3 stjÀrnor
2 stjÀrnor
1 stjÀrna

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

DÄrlig kommunikation

Vi bestilte en vognplads for 2 nÊtter. Da vi landede pÄ pladsen var vi placeret midtimellem 1 kÊmpe tysk familie og det tyske brandvÊsens ungdomsafdeling med flere kÊmpe telte. Vi var kommet for at slappe af men fil ikke slappet af pÄ noget tidspunkt da der konstant var larm og uro i en af lejrene. Fra tidlig morgen til kl 23. Var vi blevet informeret om denne placering havde vi valgt en anden plads da vi ikke var interesseret i larmen. SÄ vi kan DesvÊrre ikke Give en god anmeldelse da vi var skuffede over 2 dage med larm og ingen ro.

31 juli 2020
Betygsatt 3 av 5 stjÀrnor

Gammelbro camping pÄ det jÊvne

Gammelbro camping blev kÄret til dk bedste campingplads sidste Är. Det forstÄr jeg ikke. Man betaler for et COV19 tillÊg pga af ekstra rengÞring mm. Det var desvÊrre ikke afspejlede pÄ toiletternes renlighed. Endvidere var der ikke sÊbe ved alle hÄndvaskene. En gang hvor man pÄpegede nogle larmede temmeligt hÞjt, hvor de ikke gjorder noget ved det. Det er en smukt beliggende campingplads med gode legepladser. MÄske fÄr den en lidt hÄrd bedÞmmelse da mine forventninger var hÞje, da den havde slÄet Hasmark camping, men her mÄ jeg bare sige Hasmark er klasser bedre. Men denne campingplads er et besÞg hver.

22 juli 2020

Det er en “Okay” campingplads

Det er en “Okay” campingplads, forstĂ„r dog ikke hvordan den er blevet “Årets campingplads 2019” - Har selv vĂŠret pĂ„ mange andre campingpladsers der er bedre. Faciliteterne er er ikke sĂŠrlig pĂŠne, de virker dog. Jeg har boet pĂ„ campingpladsen i en uge, og kun set rengĂžring ved toiletterne EN gang.
Der er ikke sÊrlig mange hÄndvaske til opvask, og dem der er, er der ingen plads ved! Der er hÄnd sprit unden foran bygningerne, det er rigtig fint, da der skal vÊre styr pÄ hygiejnen i denne tid. Jeg synes dog godt de kunne have sprit, hvor man vasker op, sÄ man kunne spritte sin plads af efter brug, som en campingplads jeg var pÄ i uge 27.
Campingpladsen ligger rigtig flot, tĂŠt pĂ„ vandet og ÅrĂž. Gode muligheder for gĂ„ture langs vandet.
ALT koster penge pÄ campingpladsen, dog er legepladsen gratis....
Internettet, som man skal give 10 kr./pr. dag er virkelig skrald. Man bliver smidt af det hele tiden. Man fÄr sÄdan et kort, sÄ man kan komme i bad. Kortet kan ikke bruges til alle bygninger, hvor man kan gÄ i bad! Andre steder skal man bruge en perlette, for at kunne fÄ varmt vand i bruseren - Dette havde vi ikke fÄet noget afvide om, og det stod heller ikke pÄ toilettet eller i informations papirerne, det er for dÄrligt!! SvÞmmehallen ser forholdvis ny ud, men koldt vand. Alt, i alt, ikke en campingplads jeg fortrÊkker at komme tilbage til, desvÊrre.

10 juli 2020
Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

En dejlig camping plads lige ved vandet

En dejlig camping plads lige ved vandet med udsigt til AarÞ. Meget flot natur og en dejlig flot sandstrand. Der er gode service faciliteter med sprit alle vegne - samt der er en lille butik. Der er tilknyttet bÄde en svÞmmehal/Legeland og en café. Vores eget internet fungerede fint .

8 juli 2020
Omdöme utan inbjudan

Är det hĂ€r ditt företag?

Registrera din profil för att fÄ tillgÄng till vÄra kostnadsfria företagsverktyg, och kom nÀrmare dina kunder.

Skapa ett konto gratis

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om andra typer av omdömen.

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer