Hemsidan såg bra ut, trodde företaget var svenskt. ALLA kläder var antingen för små eller för stora & kvaliteten på kläderna var usel! När jag ville skicka tillbaka så insåg jag att kläderna kom från... Se mer
Gamlastan Outlet
Beställde tre plagg och trodde att detta var ett svenskt företag: Götgatan outlet. Då varorna kom motsvarade de inte alls bilderna på hemsidan och dragkedjan gick sönder direkt. Klarna lovade att... Se mer
Har väntat sen i juni på min beställning. Först påstår de att leveransen blivit försenad, i mitten på augusti påstår de att de har levererat varan. Men den har inte kommit. De har inte svarat mig sen... Se mer
Varning total katastrof! Inget stämmer varken material, storlek eller utseende på plagget som är på bild. Dessutom åker man som köpare på att betala moms och tullavgifter efter två månaders leveran... Se mer
Fick aldrig min vara....uselt
VARNING
VARNING! Samma blufföretag kallar sig även Björn Rizzotti, Mode Project Sweden mm allt är kinesiskt skräp som skickas från Kina med minst en månads leveranstid och ni åker på tullavgifter om paketet ens kommer fram. Och kommer det fram är varorna av urusel kvalitet, varken storlekar eller färg eller modell stämmer med det som beställts.
Sämsta någonsin...
Varken kvalité, material eller färg på det man tror att man beställer stämmer överens med det man får. Storlekarna stämmer inte överens med deras egen storlekstabell, storlekarna är jättesmå!
Sen tog det också en evighet innan man fick sin beställning...
Köp ingenting härifrån, har ingenting positivt att säga om dom!
Varning för detta företag!
Varning för detta företag!! Paket direkt från Kina, dvs inget svenskt företag som ges sken av. Paketet tog 3 månader att komma och storleken (M) är en 8-årings möjligen. Har försökt häva köpet utan framgång. Aldrig mer!
Det är det sämsta företag jag beställt…
Det är det sämsta företag jag beställt ifrån. Har väntat på en klänning hela sommaren. Även försökt att annullera beställningen men det har inte gått…
Håller med om det alla skriver och…
Håller med om det alla skriver och önskar förstås att jag kollat omdömena innan beställning!
Min beställning gjordes 29 maj och nu är det 6 augusti och ingen blus har kommit. Får svar i form av automatsvar på mejl när jag tar kontakt. Vill som ni andra varna stort för detta bluffföretag!
Vill varna för detta företag!!!
Vill varna för detta företag!!!
Har beställt en klänning för längesedan, men ingen leverans och har därför pausat betalningen hos Klarna. I dag fick jag ett sms från PostNord om att jag skulle betala tullavgift och moms innan försändelsen kan levereras. Denna information fanns inte vid beställningen utan endast att frakten var gratis. Trodde att det var ett svenskt företag, men så är det inte.
Kommer aldrig att handla här fler gånger!!!
Uruselt utländskt företag, bara problem
Utländskt företag som kopplat betalningar via Klarna. Fick inga varor, trots många mail bara automat svarsmail första månaden. Därefter skyllde de på att jag uppgett fel adress när varorna stoppades och returnerades redan i
svensk tull.
Har inget med mig att göra, utan att de gjort något fel. Företaget vill ej kreditera fakturan.
Min varning blir därför - handla inte därifrån det blir bara problem
Minus stjärnor så många det bara går skulle de ha.
Kan bara instämma i tidigare omdömen skamligt bluff företag borde inte ens kunna annonsera i Sverige.
Urusel kvalité
Urusel kvalité!
Jag gick på hela charaden om att det är ett svenskt företag men nej.
Alla produkter skickas direkt från Kina till dig och du får betala tullavgift.
Klänningarna ser bra ut på bild såklart men de är som att man betalar för en trasbit som om den var köpt från Wish.
Lär från mitt misstag och köp aldrig härifrån!
URUSELT!!!
Uruselt!! De borde inte ens ha en stjärna! Beställde min klänning i Maj, den anlände till tullen i Sverige i mitten av Juni, plötsligt gick den i retur till Kina igen!
Ringde PostNord som sa att paketet hade en identifieringsKOD vilket Tullen inte accepterar, de måste ha en ordentlig beskrivning av vad det innehåller! Skrev till Outlet, Mail på Mail på Mail, fick bara standardsvar som inte hade med saken att göra…tillslut efter mycket om och men lovade de att de skulle skicka en ny vara utan kostnad!
I början av Augusti anlände den med något som de kallade ”Express” , men först efter att ha betalat 87:- i Tullavgift!
Klänningen såg så fin och luftig ut på bilden, har vanligtvis M men tänkte att jag går upp en storlek för att vara på den säkra sidan…alltså L…när jag trär klänningen över huvudet får jag inte armarna/axlarna genom bröstpartiet en gång!!!
SÅ besviken! Orkar inte krångla med retur…ALDRIG mer utan att ha läst omdömen!!
Varning för detta företag!
Har samma erfarenhet som de andra. Beställde en tröja den 22 juni och har sedan kunnat följa dess färd runt Jorden. Tyvärr har den inte landat ännu och enligt ett av alla Mail som skickats under en dryg månad kan jag räkna med leverans inom 16! veckor... Jag har försökt att makulera (gick givetvis inte) och Klarna står på paus. Oerhört irriterande och ett oseriöst företag enligt min mening. Borde inte ens få en stjärna utan snarare en varningstext.
Uselt!
Beställde en klänning för 225:- Den har inte kommit trots flera månaders väntan. Jag kan helt enkelt se i stjärnorna efter både den och mina pengar...
Håller med att detta verkar vara ett…
Håller med att detta verkar vara ett blufföretag. Beställde 15 juni. Ännu har inget kommit och idag 1 augusti.
Varit i kontakt med "support" hur många ggr som helst och har makulerat/ avbrytit orden. Men nu så har dom skickat en ny order!?!??,. Fast jag har avbrytit och jag HAR INTE GODKÄNT ATT DOM SKULLE SKICKA NÅGON NY.
Trodde detta var ett Svenskt företag och beställde därför från dom.
Tyckte jag gjorde eftersök på att det verkligen låg i sverige men uppenbarligen inte.
Tack o lov att jag beställde via Klarna och inte betalat nåt. Utan den står på paus nu. Hoppas kunna avbryta där nästa ggr klarna vill ha en uppdatering.
Passa Er Gamlastan outlet är Bluff och inget SVENSKT alls.
Riktigt dåligt bolag!
Bluffbolag vad det verkar.
Varning för detta förmodade bluffbolag. De lurar dig sannolikt. Jag kommer polisanmäla dem för bedrägeri som är systematiskt och omfattande.
Rekommenderar att alla gör samma.
Klappkass sida.
Klappkass sida.
Kina skräp, beställ inget från denna sida!
Hej beställde en vit blus L från…
Hej beställde en vit blus L från Gamlastan Outlet och betalade till Klarna 290:- den 28/6-21 och ännu inte fått någon blus??? Spårningsnr LZ980642252CN idag är det 30/7-21. Beställning 19351 bekräftad
Beställde en tröja i februari 2021
Beställde en tröja i februari 2021. Nu påstår de att tröjan går att hämta ut via tullen. De påstår också att jag inte kan få tillbaka pengarna. Jag har bett Klarna om hjälp.
Avskyr när människor försöker att luras!
Usch vad jag hade önskat att jag läst…
Usch vad jag hade önskat att jag läst här innan och sparat 750 spänn. Vill ge sken av att vara en svensk butik, men sen kommer det wishkläder för dyra pengar som behövde lösas ut med tull och deklaration. Storlekarna stämmer inte heller då det är kinastorlekar. Vad du än gör, handla inte här!
Värdelöst
Värdelöst! Aslång leveranstid och herrstorlekar för typ 10-åringar. Handlar aldrig här igen.