Gamlastan Outlet

Hemsidan såg bra ut, trodde företaget var svenskt. ALLA kläder var antingen för små eller för stora & kvaliteten på kläderna var usel! När jag ville skicka tillbaka så insåg jag att kläderna kom från... Se mer

Beställde tre plagg och trodde att detta var ett svenskt företag: Götgatan outlet. Då varorna kom motsvarade de inte alls bilderna på hemsidan och dragkedjan gick sönder direkt. Klarna lovade att... Se mer

Har väntat sen i juni på min beställning. Först påstår de att leveransen blivit försenad, i mitten på augusti påstår de att de har levererat varan. Men den har inte kommit. De har inte svarat mig sen... Se mer

Varning total katastrof! Inget stämmer varken material, storlek eller utseende på plagget som är på bild. Dessutom åker man som köpare på att betala moms och tullavgifter efter två månaders leveran... Se mer

Ekobomull?? HAHA 95% polyester!?

Jag beställde 2 stycken t-shirts, i 100% ekobomull av hög kvalitet. Efter 10 veckor och mycket mailande och kontakt med Klarna dök dom upp. Behövde betala 100kr i tull och moms innan jag fick dom. När dom kom var det 2 plastiga t-shirts. På lappen i t-shirten står det t o m 95% polyester och 5% spandex... Så långt i från ekobomull man kan komma!!! MYCKET MISSNÖJD!
Förstår inte att Klarna fortsätter ha ett samarbete med detta fruktansvärda företag!

20 augusti 2021

Beställningen har nu tagit ca 10…

Beställningen har nu tagit ca 10 veckor. Än har ingen vara dykt upp.
Det har tydligen varit problem med frakten säger de.
Får inte häva köpet heller.
Verkar vara så att efter lagd beställning så skickar de en beställning till Kina.

19 augusti 2021

Efter 3 månader kom ”klänningarna”

Efter 3 månader kom ”klänningarna”. Slarvigt sydda, trasiga sömmar, dålig kvalite på tyget och det allra värsta: beställde enligt deras storleksguide och fick en för stor och en för liten av samma modell. Dessutom kan längden passa en pygmé. Jag är 165cm och den som är för stor slutar ovanför knät. Tillkom tull och Postnordavgift på 195kr. 🤬🤬

19 augusti 2021

Precis som ni alla andra skrivit här…

Precis som ni alla andra skrivit här har jag också blivit tvingad att betala tull trots att företaget går ut med att de är hållbara, fri frakt, 24/7 kundtjänst. Alla mina svar från dem får jag på engelska. Finns det fler sidor att skriva på så de blir stoppade?? Anmäla till facebook att företaget är bluff?! Jag har inte fått mina kläder ännu såvet inte kvaliteten.

19 augusti 2021

Tyvärr impulsköpte jag en produkt utan…

Tyvärr impulsköpte jag en produkt utan att granska företaget. Det är ren lurendrejeri. Företaget beställer direkt från Kina och det kan ta månader innan du får något. Kvaliteten är riktigt usel och motsvarar inte bilder. Köpavtalet är helt sjukt när det gäller retur. Verkar vara baserat på Kinesiska köp-lagar. Tveksam till att ett företag som försöker lura än till att det ligger i Sverige har rätt till att inte följa konsumentköplagen. Det konstigaste med allt är hur klarna kan ha godkänt att ha med företaget att göra. Det är nog det faktumet som lurar många.

Köp INGET av detta bolag

Köp INGET av detta bolag, tog evigheter att få. Dessutom fick jag betala import skatt sen när det kom var det INTE alls som det jag beställt. 600 spänn helt åt h…vete. Att Klarna ger sig i lag med detta bolag är en gåta. Så VARNING handla ej.

18 augusti 2021

Tvungen att ge en stjärna för att komma…

Tvungen att ge en stjärna för att komma vidare. Köp inget från det här företaget! Det är varor som kommer från Kina o Postnord vill ha tull o skatt på varan. Detta framgår inte när du handlar. När jag ifrågasatte fick jag ett mail med en lång text som sa att jag är betalningsansvarig för dessa kostnader

18 augusti 2021

Beställde klänning som inte motsvarade mina förväntningar

Beställde en klänning för över en månad sedan och idag kom den äntligen fram. Dock fick jag en faktura på tullavgift 96:- från PostNord. Inte nog med det, klänningen motsvarade inte alls mina förväntningar. Den såg inte heller ut som på bilden. Storlek L var som en storlek S och den satt väldigt stramt och stelt mot kroppen jag som vanligtvis använder storlek M. Vågar inte ens chansa på att skicka tillbaka den trots att det står att det är 30 dagars ångerrätt. VARNAR ALLA där ute. Köp inte från denna hemsida!!!

18 augusti 2021

Absolut sämsta företag jag handlat av

Absolut sämsta företag jag handlat av. Drygt två månader leveranstid. Detta pga att deras produkter tillverkas och skickas från kina. Sen får man själv be PostNord skicka grejorna då de egentligen ska hämtas på postens terminal. I det finstilta framgår att man åker på en tullavgift. Att ha en svensk flagga på sin hemsida är rejält missvisande. Plagget var minst en strl för litet, och såg ut att vara sydd av en 3-åring.

Ok leverans tillslut!

Eftersom det plagg jag beställt via Gamlastan outlet nu har kommit bör jag förbättra omdömet. Idag kom den klänning jag beställt. Det var en helt ok klänning, rätt storlek, inget att klaga på. Den kom levererad till dörren. Men det som saknas på hemsidan är att det inte ingår tull och moms. Den har jag betalt utöver varan.
Dessutom har det tagit 1,5 månader att få den och mailkorrespondensen med supporten är omfattande.
Tror inte denna kinesiska firma har haft den kunskap som krävs för att sälja i Sverige. Har mailat dem såväl tull som postnords villkor. Då gick det vägen.

Skitsida

Beställde i maj och har ännu inte fått det. Det är augusti. Sedan ser man att skiten är ifrån Kina!!! Inget som framgår. Gamla stan outlet låter liksom inte så kinesiskt!! Handla inte här!

Skräp

Skräp! Tar tid och man måste dessutom betala tull eftersom det kommer från Kina, vilket inte framgår när man beställer.
Plagget var i dålig kvalitet och väldigt liten i storleken.
Köp inget härifrån!

Detta företag borde polisanmälas

Detta företag borde polisanmälas.
Har beställt sommarplagg i Juli. Har skrivit sms till företaget, fått svar på kinesiska.Enligt min mening är detta ett blufföretag. Vill varna alla som vill handla med detta eller liknande företag.

Vilket trams och skräp

Vilket trams och skräp.
Leveranstid på 4 månader och beställde en skjorta 5
x XL. trams, det står att det är "anpassning: normal", normal för vem. inte för svenska mått i alla fall, knappt en XL. Detta företaget svarar på mail och så men att fylla i blanketter om klagomål plus skicka varan i retur till Kina, nej, jag betalade fakturan då den låg hos Klarna, men även om de då skickar en retur så lär väl transporten + den extra importavgift på 89 kr som jag fick betala, knappast komma tillbaka. Vet inte varför de skyltar med en svensk flagga och varunamnet "Gamla stan"? För att ge intryck att det är ett svenskt företag? Vill ni köpa billiga importprodukter med låg kvalitet från Kina så finns Wish där förmodligen samma tröja säljs för 25 kr. inte 260 kr (som dessutom var "nedsatt" från runt 500 kr). AVRÅDES!

Skräp

Skräp. Om ni inte redan gått på det här så beställ inte något härifrån. Fasad/importföretag som av någon anledning skyltar med en svensk flagga och namnet 'Gamla stan' för att ge kredibilitet åt billiga importprodukter från Kina som i princip är värdelösa och som dom själva inte har någon kvalitetskontroll på. Blir dessutom väldigt dyrt med de relativt höga priserna när man slutligen ser kvalitén på produkten efter en månad... när den väl kommer fram. Dessutom åker du på importavgifter så det här dyrare skräp får man leta efter.

18 augusti 2021

Passa er för denna firma

Passa er för denna firma. Är som ett sämre och dyrare alternativ till wish. Beställer ni härifrån kan ni räkna med enormt långa leveranstider och höga tullavgifter. Har inte tagit emot några varor men räknar med att kvalitén på dessa lär vara i paritet med resten av upplevelsen.

17 augusti 2021