Företagsinformation
Skrivet av företaget
Hos GamerZ er vi lidenskapelig opptatt av gaming og teknologi. Vi er en dedikert gruppe entusiaster som har samlet vår ekspertise for å tilby deg de beste gaming PC-ene på markedet.
Kontaktuppgifter
Grimsrudveien 19A, 3442, Hyggen, Norge
- support@gamerz.no
- gamerz.no
Received my order on time and got no…
Received my order on time and got no problem. It's my first time using GamerZ and I'm amazed with how the process goes. Love the smooth transaction. Great job Gamerz.

Fornøyd kunde
10/10 på supporten! Veldig hjelpsome og flinke folk! Pcen er helt rå! Tusen takk for en sinnsyk pc og god hjelp, vil virkelig annbefale de her!
Svært rask og god support
Svært rask og god support! Maskinen var også topp :)

Kjapp og proff service👌
Gikk max 2 min fra jeg skreiv mail om…
Gikk max 2 min fra jeg skreiv mail om hjelp, til dem ringte meg.
Bygde litt om på PCen jeg bestilte før dem sendte den. Det var ingen problem.
Enormt fornøyd
Enormt fornøyd!
Ville ha ny PC, etter leting på nett så kom jeg over nettsiden dems. Suveren kundeservice toppet med en solid maskin er alt som trenger å sies. Anbefaler dere virkelig til å gi dem en sjanse her!
Kommer garantert tilbake når jeg skal oppgradere igjen.

Svar från GamerZ
Kjempe god service og kontakt 👍 og…
Kjempe god service og kontakt 👍 og varen var super. Kan fint anbefales uten problem 🤗

Svar från GamerZ
Kontaktet support og fikk modifisert…
Kontaktet support og fikk modifisert Omega PCen til en rimeligere pris så den passet budsjettet mitt bedre. Support var veldig hjelpsomme gjennom hele prosessen og PCen så veldig ryddig ut da jeg fikk den. Spurte om leveringstid siden det snart er jul og de mente at jeg ville få den i løpet av uka, men de kunne ikke garantere det. Bestilte søndag og fikk PCen på fredag så fornøyd med leveringstid og glad for at de var ærlige om leveringstiden. De ga meg svært gode løsninger og svar på det jeg lurte på. Mange PC-butikker som tidligere hadde bra kundeservice, men har blitt langt dårligere de siste årene, men dere har virkelig tatt over den biten av markedet. 10/10!!

Rask kundeservice, bra priser
Veldig rask og hjelpsom kundeservice. Gode priser.

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.