Det här tycker kunderna

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Ceny jsou docela dobré a VPS mají taky ne moc špatné Jen na Minecraft musíte koupit 8gb tam aby vám to nepadlo u jiného hostingu tento problém nebyl, Anti ddos ochrana ne lež, když jsem tu hos... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Musím ohodnotit tento skvělý hosting! Hostují velmi kvalitní servery. I známý říkaly že se server vůbec neseká, že oproti jiným hostingů se to tento hosting nedá ani porovnat. Support je velmi příjemn... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dobrý den, chtěl bych se omluvit za mou minulou recenzi, kde jsem uvedl že tento hosting přeprodává servery u Hetznera. Majitel hostingu Petr mi objasnil, že servery pro VPS jsou umístěny v Česku v D... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

dobrý hosting už jsem na něm byl hodně krát a jsem spokojený ale byl jsem na něm po asi roce a nepamatuju si jak udělat aby mě nepadal PS: mě furt padá jo jinak píšu to na svém druhém účtě

Företagsinformation

1. Webbhotell

Skrivet av företaget

Kvalitní český herní hosting, který nabízí herní servery do hry MineCraft a VPS servery. Využíváme kvalitních procesorů značky Intel a AMD.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Není špatné, jen žádná ddos ochrana, a ne moc dobrá podpora

Ceny jsou docela dobré a VPS mají taky ne moc špatné
Anti ddos ochrana ne lež, když jsem tu hostoval servery pro naší komunitu byly neustále Lagy a to z ddosu
Podpora skoro vůbec nepomohla a v čas co jsem zjistil že to dělaly přes free ddosy tak jsem odešel
Good ceny
Mid mc
Good VPS
Shit ddos ochrana
Mid podpora

4 juni 2024

Dobrý den,

1. 8GB RAM balíček není podmínka. Máme spoustu klientů, jenž jim jede server na 4GB RAM. Je to otázka optimalizace. S optimalizací Vám pomůže ráda naše technická podpora, která je k dispozici prostřednictvím livechatu po většinu dne.

2. Na Anti-DDoSu pracujeme dennodenně, hostují u nás malé i velké projekty, které na naši ochranu spoléhají. Kombinujeme L3+L4+L7 vrstvy. V případě, že klient má problém s DDoS útoky, rádi problém zanalyzujeme a vyřešíme.

Zkoušel jsem dohledat jakoukoliv konverzaci s vámi, bohužel kromě jména "jirka" nemám více informací k dispozici. Na téma Anti-DDoSu nebo nedostatečného výkonu jsem nenašel žádný požadavek na technické podpoře. Zpětná vazba je pro nás důležitá a rádi zapracujeme na zlepšení našich služeb.

Napište nám prosím na livechat nebo mi na email petr@gamerhost.pro a já rád vaši zkušenost prověřím.

10/10

VPSka nejlepší, Anti-DDoS nejlepší, Support dobrej - Petr nejlepší :D

VPSka jsou doopravdy kvalitní stroje, hodně doporučuji

10 september 2024

Great support

The company owner provided extremely kind and helpful support. They definitely care for their customers and offer a very individualized approach when fighting against all possible attacks, which occur almost on a daily basis when hosting a gaming server.

8 januari 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

With what i should start?

With what i should start?
- I have vps for 3 months now and I can´t say nothing bad about the hosting. Perfect support (helping with things, what they don´t have to, etc.)
- Friendly community. You can talk with others via chat on discord and join the conversation without problems
- Almost everytime when I need something from support, they responds quickly (In 30 minutes). On livechat or even on discord
- Security is more than common. It´s true that they should add 2FA for better security but if you have your password strong you dont need it. They cant force your password anyways.

I very recommend this hosting for someone, who wants to have hosting his/her server on safe hosting and don´t want to waste money on overpriced hosting. This hosting is price/power balanced (more than balanced. They´re offering better power/price performance). I can recommend for everyone!

22 oktober 2023
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

dobrý hosting už jsem na něm byl hodně...

25 september 2022

Dobrý den,
děkujeme za vaši recenzi.

Napište nám prosím na podporu skrz ticket, nebo mailem support@gamerhost.pro. Padání serveru bude problém na vaši straně. Kolegové vaši službu zkontrolují a provedou optimalizaci.

Děkuji,

Definitely good hosting

15 juni 2022

Hello,
thanks for your review. We hope you will continue to be satisfied.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

S tímto hostingem jsem naprosto…

S tímto hostingem jsem naprosto spokojený, skvělé ceny za kvalitní stroje, fajnová podpora.

6 juni 2022

Dobrý den,
děkujeme za "vítr do plachet" a milou recenzi.

Věříme, že budete spokojen i nadále.

:).nej

:).nejlepší hostingggggggg

3 maj 2022

Svar från GamerHost.pro

Děkujeme moc za recenzi. Udělal jste nám ní radost. :-)

Best customer Experience ever

Best customer Experience ever.

Whenever I do have an issue with my VPS they are able to help. Even if it is custom stuff installed on it.

Also ping is no issue here and not even lag. For big apps that i host with this company is amazing.

18 april 2022

Hi Martin,
we really appreciate your review. We hope that you will continue to be satisfied.

Pearl of Czech Game Hostings

GamerHost offers a wide selection of game servers, regularly updating and improving its services. From both servers and internal systems.

They also try to make servers affordable for their great performance!

It is also easy to solve the problem but also contact the senior hosting management for exact answers to any questions.

Dobrý den,
děkuji moc za vaši recenzi.

Skvělý hosting

Úžasný hosting se skvělými lidmi kolem, se vším pomohou v rekordním čase. Komunikovala jsem jak s manažery tak s majitelem a vždy jsme se krásně domluvili. Servery jedou perfektně, bez lagů. Nemohu si stěžovat.

Dobrý den,
děkuji Vám za vaši recenzi, věřím, že budete spokojena i nadále.

Hosting serveru

Jeden z nejlepších hosting serverů které znám. Skvělý přístup, kdykoliv byl nějaký problém, stačilo napsat a vše jsme v klidu vyřešili.
Určitě doporučuji.

Dobrý den,
děkuji Vám za vaši recenzi, jsem rád, že jste s námi spokojena a věřím, že budete i nadále.

Výnorná skúsenosť

Výborná skúsenosť, cena pomer kvalita hostingu je dokonalá. Odporúčam každému :3

Dobrý den, Batisi,
jsem rád, že jste s námi spokojen. Věřím, že spokojenost s námi zůstane i nadále!

vše bez problémů

8 januari 2022

Dobrý den,
vážím si, že jste si našel čas nám napsat recenzi a jste s námi spokojen.

Adrian

@Adrián Janočko Super pomoc so spustením bungee a nastavením prepojenia serverov. Veľké plus bola rýchlosť

23 december 2021

Dobrý den,
jsem rád, že kolega pomohl a vy jste spokojen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Amazing host with amazing people.

Amazing hosting with amazing people around staff. They always help you and try find better way for you. And cool comunity. People are nice in community and help together.

19 december 2021

Hello,
thank you for your review. We are happy that you are satisfied.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.