Galleri Artexpo Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Masser af inspiration, masser af forskellige værker og god mulighed for at få vejledning. Har selv mest købt figurer, men der er masser af malerier også.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Da vi for nogle år siden besluttede at købe et malet kunstværk, søgte vi på nettet og besøgte efterfølgende Galleri Artexpo. Overvældet over de mange smukke værker, købte vi to malerier - heraf det e... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Sarah Høi, der ejergalleriet, formår at skabe en dejlig afslappet stemning. Galleriet har masser af skøn kunst og er hyggeligt indrettet. Man er velkommen uanset om man skal købe eller bare har lyst t... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Et skønt sted. Super beliggenhed i herlige omgivelser. Betjeningen er i top og bliver altid mødt og budt velkommen med smil. Et meget alsidigt galleri, lækkerier for enhver smag og så kan man få en ru... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Konstgalleri

Skrivet av företaget

Art Expo er Jyllands største galleri med moderne kunst. Galleriet byder på skulpturer, malerier, glaskunst og keramik af 70 danske kunstnere. Galleriet er delt op i 9 forskellige udstillingsrum.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

4 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Fantastisk sted

Fantastisk sted, den skønneste kunst og en hjertelig og serviceminded betjening.
Der er altid kaffe på kanden og du oplever at være velkommen og du kan altid spørge, for der er altid svar
Mine bedste anbefalinger og klart et besøg værd

20 juni 2025

Fantastisk sted!

Galleriet skal opleves! Man bliver altid mødt med et smil, der er noget for alle, smukke omgivelser og hyggelig stemning. Selv mine børn elsker at komme der. Kæmpe anbefaling!

6 juni 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wow – et fantastisk sted!

Wow – et fantastisk sted!

Galleri Art Expo er virkelig noget helt særligt. Allerede når man ankommer, bliver man mødt af de smukkeste omgivelser – galleriet ligger idyllisk midt i storslået natur, lige ned til en sø. Her er der rig mulighed for at tage en gåtur eller nyde en picnic i det fri efter en inspirerende rundtur i det store, lyse galleri.

Indendørs er der højt til loftet både fysisk og kunstnerisk. Galleriet rummer en imponerende variation af kunst – malerier, skulpturer og spændende objekter i mange stilarter og udtryk. Her er virkelig noget for enhver at fordybe sig i, uanset om man kommer som nysgerrig gæst eller som målrettet køber.

Og så er der Sarah – gallerist og vært med hjertet på det helt rette sted. Hun skaber en atmosfære, der både er varm, jordnær og professionel. Man føler sig altid velkommen, og hendes store viden og indlevelse gør det til en fornøjelse at få vejledning. Hvad end du leder efter det perfekte maleri til en bestemt væg, en skulptur der skal løfte rummet, eller en særlig gave til en mærkedag – så er hjælpen både personlig og konstruktiv. Og har du brug for rammer til dit nye værk, så klarer de også det med øje for detaljen og stor æstetisk sans.

Der er et levende flow i galleriet – her er altid nye udstillinger og overraskelser. Det gør hver eneste besøg til en ny oplevelse. Som kunstner har jeg også selv haft den glæde at samarbejde med Sarah og Galleri Art Expo, og jeg kan kun sige: Her er styr på tingene, og samarbejdet er præget af professionalisme, smil og respekt. Jeg hører ofte fra kunder, der skriver til mig om deres køb – ikke kun med glæde over værket, men også med stor ros til Sarah og oplevelsen, de fik med hjem.

Det er et sted, man vender tilbage til – både med øjnene og hjertet. Stor anbefaling herfra!

– Naja Duarte

10 juli 2025

Jeg er kæmpe fan Art Expo

Jeg er kæmpe fan af Galleri Art Expo. Det er så inspirerende og fint i alle jeres mange rum. Køber ofte gaver, får lærreder spændt op og billeder rammet ind. Elsker det sted. Og tak for jeres altid gode betjening og kaffe på kanden. Tommel op fra mig 🤩 Elsker smukt med smuk på.

13 juni 2025

Super dejligt sted

Super dejligt sted, man går altid derfra fyldt med inspiration til noget nyt på hylderne, væggene og en lille gave til sig selv.

Der forefindes noget i alle prisklasser og i de fleste stilarter.

Det er det der gør den store forskel for mig, i forhold til andre gallerier.

16 maj 2025

Kæmpe anbefaling

Har handlet med Sarah flere gange og fået den bedste service. Derudover er galleriet bare en kæmpe oplevelse og helt bestemt en udflugt værd.

21 juni 2025

Fantastisk galleri!

Sarahs smukke galleri er helt sikkert et besøg værd!
Der er så mange inspirerende og flotte malerier og keramik og andet mindre kunst. Der er noget for enhver pengepung.
Det er så hyggeligt at gå rundt i galleriet og se på kunst.
Der er også engang imellem workshops som jeg har deltaget i.
En kæmpe anbefaling herfra

24 maj 2025

Dejligt sted

Dejligt sted med mange spændende ting. Man føler sig meget velkommen, også selvom man bare "kigger lidt" og ikke køber noget. Helt klart et besøg værd, hvis man interesserer sig bare en smule for kunst.

23 november 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mine to veninder og jeg har besøgt…

Mine to veninder og jeg har besøgt stedet på alle årstider.
Hver årstid har sin charme.
Nye udstillere , nye kreationer.
Vi bliver så opløftet. Hvergang .
Der er gode muligheder for at købe en lille ting med hjem. Hvergang.
Tak for et smukt sted.

16 maj 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dejlig atmosfære fra når man træder ind!!

Dejlig atmosfære når man træder ind af døren, mange forskellige genre af kunst så man kan blive inspireret.

Får en god og kvalificeret vejledning i forhold til hvad man kan komme på væggene.
Ejer selv et århus maleri fra Galleri Art expo og det er et af min kæreste eje..

Helt klart et besøg værd...

1 juli 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.