Det här tycker kunderna

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Min vigtigste- og afgørende- anke er, at centerets crosstrainers ikke fungerer efter hensigten. Der er kun to indstillinger: fuld belastning eller ingen belastning. Gennem 2 år efterspurgte jeg flere... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har de seneste måneder gået i behandling hos Mathilde, Fysisk Form Amagerbro. Hun får mine aller varmeste anbefalinger! Jeg går altid derfra fuld af viden og motivation. Hun ser hele mennesket og... Se mer

Företagsinformation

1. Träningslokal
  2. Fysioterapiklinik

Skrivet av företaget

Fysisk Form på Vesterbro, Amagerbro og Østerbro er fitness med fokus på kvalitet i en afslappet atmosfære. Her er plads til alle, der ønsker at træne individuelt eller på hold. Mulighed for professionel vejledning af engageret personale med fysioterapeutisk baggrund. Vi har patienthold samt masser af fitnesshold som yoga (Hatha, Yin, Nidra, Vinyasa m.fl.), pilates, HIIT, Stram op, Puls & Styrke, Senior power, Qi gong, Dance mix, Zumba, TRX, Core m.fl.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 66 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Været medlem mange år

Været medlem mange år. Skønt kæde, gode fysioterapeuter, god stemning, venlig personale, gode faciliteter og generelt rent og pænt, MEN centret på Vesterbro er blevet ALT for crowded! Man kan ikke finde pladser eller skabe klædningen, og badet er direkte hygiejnisk og stinker af urin 🤢
Please, åben et nyt center eller skær ned i jeres medlemmer. Det er altså for klamt centrene på Østerbro og Amager er super fine til gengæld!

4 mars 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har gået til Glad træning hos…Glad træning

Jeg har gået til Glad træning hos Thomas på Amager.
Fra jeg ikke kun ret meget Jeg manglede balance og muskelmasse Det har jeg fået bygget stille og roligt op med hjælp fra Thomas af suveræn god fys.😂😂

4 februari 2026

Svar från Fysisk Form

Kære Mogens. Tusind tak for den flotte anmeldelse af dit GLAD-forløb og Thomas. Det ER vildt, hvor effektivt GLAD-træning kan være, fordi det er så specifik målrettet træning for dine knæ og hofter. Det bliver Thomas glad for at høre. Vh. Fysisk Form

Kæmpe ros

Jeg afsluttede et forløb hos Kristoffer Mathiasen ved fysisk form Amager, og jeg vil bare give den største ros. Udover at give mig hjælp med at få orden på min skulder, så følte jeg mig hørt i mine bekymringer og frustrationer, og han gav mig gode øvelser jeg kunne forbinde med mit arbejde! Kæmpe ros!

4 december 2025

Svar från Fysisk Form

Kære Natascha. Vi er og så virkelig glade for, at Kristoffer har valgt at være hos os I Fysisk Form. tusind tak for din flotte anmeldelse. Det bliver han glad for at se. Vh. Katrin - Fysisk Form

Varm anbefaling

Jeg har haft et rigtig godt forløb hos Isabel Fenger, Fysisk Form Amager i forbindelse med piskesmæld - grundet hjernerystelse. Det har været et rigtig godt forløb, hvor jeg virkelig har følt mig mødt og taget seriøst. Hun er utrolig kompetent, sød og engageret, og jeg har fået nogle gode og brugbare øvelser, jeg tager med mig videre.
En klar anbefaling herfra!

14 januari 2026

Svar från Fysisk Form

Kære Rosa. Hvor er det dejligt at høre, og jeg er helt enig i alt, du skriver om Isabel. Vi er også super glade for Isabel her i Fysisk Form! Det bliver hun super glad for at høre. Tak fordi du gav dig tid til til at skrive! Kh. Katrin - Fysisk Form

Jeg fik super vejledning

Jeg bad i dag om vejledning for målrettet styrketræning med henblik på en svækket arm og rygmuskler. Det blev en rigtig god oplevelse takket være den altid kompetente, venlige og tålmodige Isabella. Super motiverende, jeg siger mange tak.

6 januari 2026

Svar från Fysisk Form

Kære Thomas. Tusind tak for din super flotte anmeldelse! Det sætter vi kæmpe stor pris på, og det bliver Isabella virkelig glad for at høre. Kh. Katrin - Fysisk Form

Fysioterapi af høj kvalitet

Jeg har været gennem et genoptræningsforløb hos Fysisk Form Amager ved Isabel Fenger grundet en længerevarende og tilbagevendende meniskskade i højre knæ.

Forløbet har været glimrende med skræddersyede træningsprogrammer og rådgivning i topklasse. Det er længe siden, jeg har været så uforstyrret af min knæskade. Jeg kan derfor varmt anbefale både Fysisk Form Amager og Isabel.

9 december 2025

Svar från Fysisk Form

Kære Oscar. Hvor er det dejligt, at du nu kan træne uden din menisk driller dig! Det er jo målsætningen og derfor virkelig skønt at høre. Dejligt at du har haft så godt et forløb, og du er altid velkommen igen, men det håber vi selvfølgelig ikke bliver relevant. Kh. Katrin - Fysisk Form

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dejligt inkluderende træningsmiljø med høj standard.

Jeg har trænet i Fysisk Form på Vesterbro i mere end 15 år. Der er mulighed for holdtræning ledet af fysioterapeuter eller andre kompetente trænere. På mange af holdene kender vi hinanden og snakker sammen. Desuden er der generelt en rar inkluderende stemning i centret.

5 december 2025

Svar från Fysisk Form

Kære Nina. Tusind tak fordi du har givet dig tid til at skrive så flot en anmeldelse. Det er også vores fornemmelse, at vi har Danmarks bedste medlemmer, som hjælper hinanden og er med til at gøre Fysisk Form til et rart sted at være. Kh. Katrin - Fysisk Form

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dårli oplevelse på Østerbro

På Østerbro har jeg oplevet, at de hold jeg har skrevet mig op til konstant havde venteliste. Forstår ikke, at der ikke kommer flere hold, når der konstant er mange på venteliste til nogle særlige hold.

23 oktober 2025

Svar från Fysisk Form

Kære Kari. Vi beklager selvfølgelig, at du har haft den oplevelse. Vi har dog over 90 hold om ugen på Østerbro og vores andre centre, og vi oplever hver dag vi møder ind, at vi kan se, at der stort set har været plads på alle hold dagen før. Så du må endelig ikke lade dig afskrække af ventelisterne. Vi oplever, at medlemmer melder sig fra i ét væk, og det er de heldigvis gode til, hvis de bliver forhindrede i at komme. Man kan heldigvis booke sig 3 uger frem i tiden, og vi anbefaler, at man prøver forskellige hold.. Venlig hilsen Fysisk Form

Varmeste anbefaling

Jeg kan varmt anbefale Henriette fra klinikken på Amager! Hun var utrolig skarp til hurtigt at finde årsagen til mine problemer. Jeg kom til hende med smerter i øvre ryg og højre skulder, og allerede fra starten spottede hun, at problemet faktisk sad i nakken.
Over et forløb på omkring et halvt år hjalp hun mig gradvist af med smerterne, og i dag er jeg helt smertefri.

Jeg har tidligere haft voldsomme jag i skulderen, især når jeg løb — også det er nu helt væk takket være Henriettes målrettede behandling og øvelser. Hun er både dygtig, grundig og god til at forklare sammenhænge, så man forstår, hvad der sker i kroppen.

Jeg giver mine allerbedste anbefalinger!

21 augusti 2025

Svar från Fysisk Form

Kære Nikoline. Tusind tak for den flotte anbefaling af Henriette. Det bliver hun rigtig glad for at høre, og hvor dejligt at du er blevet smertefri! Det er jo vores vigtigste målsætning, når folk kommer med smerter. Venlig hilsen Fysisk Form

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super god oplevelse hos Fysisk Form…

Super god oplevelse hos Fysisk Form Amager. Specifikt hos Sally. Hun er bare super dygtigt og professionel i sit arbejde. Jeg har længe haft mange smerter og kom hurtigt ud på den anden side. Jeg er meget positivt overrasket.

20 oktober 2025

Svar från Fysisk Form

Kære Johanna. Tusind tak for at give dig tid til denne anmeldelse! Det betyder utrolig meget for os og Sally! Det bliver hun rigtig glad for at høre. Venlig hilsen Fysisk Form

Dejlig oplevelse i Fysisk Form Østerbro

Fantastiske receptionister, Olga og Anna. Dygtige holdlærere. Skønne lokaler. Så dejlig en energi i hele huset. Tak Anne

16 oktober 2025

Svar från Fysisk Form

Kære Anne. Tusind tak for de dejlige ord om vores Anna og Olga. Dem er vi også VIRKELIG glade for! De bidrager i den grad til den gode stemning i Fysisk Form. De bliver glade for dine søde ord, så tak for at give dig tid til det! Kærlig hilsen Fysisk Form

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

The best workplace I've ever had

The best workplace I've ever had! The staff is friendly, professional, and the place is on 2 levels, classrooms, and machines! Check my classes and come to have fun! Love, Beatrice Rotaru

4 oktober 2025

Svar från Fysisk Form

Dear Beatrice. Nice to hear it! We really try to make Fysisk Form the Best Place to be. Thank you so much for your review! Sincerely Katrin

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har gået på forskellige danse- og…

Jeg har gået på forskellige danse- og fitness hold på Østerbro.
Alle har været fremragende.
Der er rart at være og man bliver godt modtaget .

3 oktober 2025

Svar från Fysisk Form

Kære Susan. Hvor ER det bare dejligt at høre! Vi håber, at vi får glæde af dig i mange år endnu. Vores instruktører læser også anmeldelserne, så det bliver de enormt glade for at læse. Vi prøver alle at gøre os umage :0) Kh. Katrin

Professionel og kompetent behandling

Professionel og kompetent behandling

Anbefaling af fysioterapeut Henriette Bloch Hansen, Fysisk Form, Amager.

Jeg har været så heldig at kunne benytte Henriette et par gange i forbindelse med ryg og nakke-smerter, og jeg oplever hende som en dygtig, kompetent, professionel, samt empatisk fysioterapeut, som har en forsigtig, omhyggelig og helhedsorienteret behandlingstilgang til patienten/klienten👍

17 september 2025

Svar från Fysisk Form

Kære Kristina. Tusind tak for din gode anmeldelse! Den bliver Henriette rigtig glad for at høre om. Vh. Fysisk Form

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Jeg har trænet og deltaget på diverse…

Jeg har trænet og deltaget på diverse hold igennem 5 år i Fysisk form på Østerbro.
Jeg synes standarden af rengøring bliver dårligere og dårligere, især i holdsalen hvor der er beskidt på gulvet i hjørnerne og på de redskaber der står ubrugte hen - det er hverken kønt eller sundt at indånde🙃

3 september 2025

Svar från Fysisk Form

Kære AH. Det beklager vi selvfølgelig virkelig meget. Vi sætter ellers en ære i virkelig at gøre os umage med rengøringen. Det vil sige, at vi får rengjort hver dag af rengøringspersonale, og derudover kører robotstøvsugerne om natten. Vi vil følge op på det med det samme! Tusind tak for din besked. Vh. Fysisk Form

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg var hos Sally i dag og informerede…

Jeg var hos Sally i dag og informerede dem om at jeg lider af angst inden jeg kom .

Desværre fik jeg et af de helt store anfald og Sally håndterede det så fint og mødte mig hvor jeg var .
Da det endelige lykkedes mig at komme på briksen var hun også hurtig til at spotte og behandle problemet.
Jeg gik derfra med lidt mere håb og taknemmelighed 🙏

1 september 2025

Svar från Fysisk Form

Kære Maria. Tusind tak fordi du gav dig tid til at skrive så god en anmeldelse til Sally. Det bliver hun rigtig glad for. Det var dejligt, at du på forhånd havde informeret os om din angst, så vi kunne møde dig og dine behov så godt som muligt. Vi håber, at du får et behageligt fortsat forløb med Sally. Kh. Katrin - Fysisk Form

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Professionalisme og imødekommenhed på højeste plan

Mathilde Anna Lauenbach er ikke bare en professionel og dygtig fysioterapeut, som effektivt får ens krop på ret køl, hver gang den driller. Hun er også en utrolig imødekommende, hjertevarm og lattermild person, der altid ser dig, som det hele menneske, du er, og oprigtigt interesserer sig for dig og din velvære.

5 augusti 2025

Svar från Fysisk Form

Kære Nikolaj. Vi er også MEGET tilfredse med søde, skønne, storsmilende og ikke mindst fagligt dygtige Mathilde. Hun er på barsel lige nu, men vender helt sikkert stærkt tilbage. Så du skal være meget velkommen igen en anden gang. Kh. Katrin - Fysisk Form

Great experience with physiotherapist Sally

I was followed by physiotherapist Sally for a few months because of knee pain after pregnancy. Sally has been very friendly and professional, adapting the treatment several times based on my feedback at each session. Now the pain is gone and I feel much stronger again. I’ll definitely come back if I need a physiotherapist again!

16 maj 2025

Svar från Fysisk Form

Dear Paloma. Thank you so much for taking the time to write such a great review! You are most welcome back again if needed! Sally will be very happy to read your review. Sincerely Katrin - Fysisk Form

Stor anbefaling

I de seneste 3-4 år har jeg haft den store fornøjelse at komme hos Martin hos Fysisk Form på Vesterbro. Først hjalp han mig tilbage efter en meniskskade, og senest guidede han mig gennem genoptræningen efter en akillesseneruptur.

Begge forløb har overgået mine forventninger. Både ift. knivskarp faglighed, men også evnen til at lytte, motivere og tilpasse træningen, så den virker overskuelig og passer ind i travl hverdag.

Træningsprogrammerne har været skræddersyet til mig, og resultatet har været, at jeg er kommet helt tilbage på fuldt sportslig niveau – to gange!

Martin formår at kombinere professionalisme med en oprigtig interesse for sine klienter, og det har gjort hele forskellen for mig.

Jeg kan kun give ham mine varmeste anbefalinger.

11 augusti 2025

Svar från Fysisk Form

Kære Kasper. Tusind tak for din gode anmeldelse af Martin. Det bliver han virkelig glad for at høre og fantastisk at høre, at du er kommet fuldt tilbage til dit sportslige niveau! Kh. Katrin - Fysisk Form

Varm anbefaling af fysioterapeut Mathilde

Jeg har, over to omgange i løbet af det seneste år, gået til Fysioterapi hos Mathilde - og hun får mine varmeste anbefalinger. I første forløb havde jeg problemer med smerter i bækken og iskias på grund af graviditet og anden gang fik jeg hjælp til genoptræning efter at have brækket anklen. Under begge forløb har jeg følt mig meget tryg i Mathildes kyndige hænder. Mathilde er meget professionel, grundig, forstående, sød og virkelig god til at læse det menneske hun arbejder med.

29 juli 2025

Svar från Fysisk Form

Kære Melanie. Det lyder da som to rigtig gode forløb hos Mathilde. Tusind tak for din tid og anmeldelse. Det bliver Mathilde meget glad for at høre. Kh. Katrin - Fysisk Form

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.