Väldigt trevlig och personlig service, när jag behövde skynda på min order. Jag var ute i sista sekund och behövde min order snabbare än utlovat och tog då kontakt med Fyndare.se och fick hjälp meddet... Se mer

Vi beställde varor till våra kattungar och missade helt att det kunde dröja lite innan de skulle levereras hem till oss pga de byggde ut lagret och leveranstiden således var lite längre. Mejlade dom o... Se mer

Jag köpte en duschhandtagshållare till mitt gym eftersom dom monterat ner sina egna hållare och jag vill kunna sätta upp duschhandtaget. Enkelt fixat med Fyndares sugproppshållare! Hade blivit full po... Se mer

Beställde en badmössa till min son, fick skicka och fråga efter den och fick snabb support av Joakim Åkerblom. Några dagar senare dök den upp i lådan. Leveranstiden berodde tydligen på att de byggde... Se mer

3,8

Bra

TrustScore 4 av 5

Ingen inbjudningshistorik registrerad

3,8

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Jag kan verkligen rekommendera detta…

Jag kan verkligen rekommendera detta företag. Blev krångel med mitt paket, men efter det att jag hört av mig så ordnade det sig riktigt bra. Bra bemötande och bra service.
Mvh Clara 🌸🌸🌸

19 mars 2019

Leveransen har inte kommit alls, men bra kundbemötande!

Leveransen har inte kommit alls, så ur den synvinkeln kan jag inte rekommendera företaget. Men bemötandet av mig som kund har varit exemplariskt!! All cred för detta, har också fått återbetalning. Rent generellt tror jag att jag avstår från köp från Kina...för många bekanta som haft problem med många olika företag.

8 mars 2019

Tänk på att läsa köpvilkoren noga

Tänk på att läsa köpvilkoren noga, för det skickas från Kina, så tull och postensavgifter tillkommer.
Frakten på 49:- är inte frakt utan pengar som går raka vägen till Bolaget.
Rekommenderar inte denna firma. Känner mig lite lurad.
Det är billigare att skicka efter det från Wish och då ingår moms och tull

3 mars 2019

Tänk på tullavgiften

Som många andra skriver ska man tänka på när man beställer tillkommer tull. Fick min order delad på tre paket även fast det var små grejer, fick betala i tull 77+76+84 på en order värd 240kr. Man får ju såklart skylla sig själv att man inte läste att skiten skickas från Kina men aldrig igen.

14 februari 2019

Bästa kundservice man kan tänka sig som…

Bästa kundservice man kan tänka sig som svarar snabbt och sätter kunden främst.
Jag gjorde själv misstaget att inte kolla ordentligt vid beställningen, så vid bekräftelsen så kom det som en överraskning att det skickades från Kina och skulle medföra lite extra kostnader, men det kan man knappast skylla dem för.
Har man tålamod att vänta på dina saker så ser jag ingen anledning att inte beställa härifrån, de löser de problem som uppstår och det är det som är viktigt.

14 februari 2019

Jag förväntade mig en vara som totalt skulle kosta 99kr + frakt 49kr -men:
Precis som flera andra har skrivit så står det bland det finstilta att paketet skickas från Kina och att ytterligare en fraktkostnad måste betalas (när paketet kommer till Sverige). Känner mig lurad. Rekommenderar inte en levande själ att beställa från fyndare.se.

13 februari 2019

Väldigt bra service

Väldigt bra service då mitt paket vart väldigt försenat. Har alltid svarat på mejl och är super nöjd med produkten när den väl kom fram. Rekommenderas!

11 februari 2019

Övning i uthållighet men med bra kundsupport

Trevligt och snabbt bemötande av Joakim per mail. Personligen hade jag uppskattat att kunna prata med kundsupport.
Att få paketet tog 4 istället för ca 3 veckor men det kompenserades med att jag slapp betala frakten.
Såg att jag kunde köpa samma produkt på 24.se med 2-3 dagars leveranstid för samma pris. De har dock inte heller någon telefon support.

11 februari 2019

Tull/moms= dyrt

Lång leveranstid och sedan får man betala moms/ tull per vara eftersom det skickas var och en för sig. Nä detta rekommenderar jag inte, enda positiva var att de flyttade fram fakturan tills att man faktiskt fått grejerna. Men som läs noga och frakt är 49:-+ minst 75kr per vara. :-( blir inte så jäkla billigt som det utlovas. Finns andra bättre sidor. Jag läste på för dåligt innan köp, hade jag läs det finstilta hade jag inte handlat.

7 februari 2019

Dröjsmål men trots allt bra upplevelse!

Beställde en vara i slutet av november, fick varan i början av februari. Inte riktigt vad jag förväntat mig men var tydligen strul på Postnords moms-betalning vid jul och nyår och därför dröjde det. Hade kontakt med Joakim på Fyndare.se under denna tiden, vääääldigt behjälplig och trevlig! Detta gör att jag faktiskt upplever det hela som en trevlig upplevelse! De är tillmötesgående och vill kundens bästa. Kan absolut rekommendera dessa till andra!

6 februari 2019

fyndare.se

Servicen & bemötandet har vart jätte bra. Man får svar tillbaka väldigt fort. Får svar på det man undrar & det är inget kort svar utan noga utfört så man verkligen förstår. Kan bara ge bra betyg & jag är grymt nöjd.
Super service & bemötande!

5 februari 2019

Utomordentlig service!

Utomordentlig service och trevligt bemötande!
Till butikens nackdel kommer PostNords idiotiska pålägg som gör att ett mindre inköp blir orimligt dyrt.

3 februari 2019

Kundmöte i världsklass

Mitt paket kom aldrig fram eftersom PostNord inte vet vart det tog vägen efter att man höll det i väntan på "administrativa avgifter". Under hela tiden som PostNord var menade att göra sitt jobb, gav Fyndare.se en utomordentlig kundsupport med snabb återkoppling. Vi slog fast att paketet inte kommer att komma fram och Fyndare.se var snabba med att erbjuda en bra lösning för strulet, trots att det inte var de som låg bakom det och det uppskattade jag.

Fler bolag borde se till det här bolaget som en modell för hur man behandlar sina kunder. Tack Fyndare, jag hoppas jag kommer tillbaka till er snart igen!

3 februari 2019

Jag förväntade mig en vara som totalt skulle kosta 89kr + frakt 49kr -men:
Precis som flera andra har skrivit så står det bland det finstilta att paketet skickas från Kina och att ytterligare en fraktkostnad måste betalas (när paketet kommer till Sverige). Känner mig dum och lurad. Rekommenderar inte en levande själ att beställa från fyndare.se.

1 februari 2019

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis