Lång leveranstid, fick en vara efter sju veckor den andra varan kom aldrig. Går inte att nå dom, fick varken följesedel eller retursedel. Många fina saker men kommer aldrig att handla där mera. 😡... Se mer
Det är utan tvekan jag säger att det här är den bästa service jag nånsin fått som kund hos en e-handelsplats. Förutom att jag blev väldigt nöjd med varorna är jag otroligt imponerad av hur snabbt jag... Se mer
Beställde en vara åt min mamma. Vi båda missade att det var 3-6 veckors leveranstid men när vi kontaktade kundtjänst fick vi som svar att dom skulle hantera vår order omedelbart. Vi fick varan några... Se mer
Beställd produkt hade lite längre leveranstid än först förväntat. Men efter kontakt med Fynd1 så var responsen och bemötandet i världsklass. Mr J på Fynd1 knöt ihop säcken på bästa tänkbara sätt och... Se mer
Frustrerande lång leveranstid
Frustrerande lång leveranstid.
Har fortfarande inte fått varorna jag beställde i julas.
(Slutade med att jag fick avboka varorna och få pengarna tillbaka.)
Snabbt svar på mail,för all del,men kommer knappast att beställa något mer härifrån.
Efter att jag lämnat detta omdöme har företaget mailat mig 2 ggr och bett mig ändra mitt omdöme till ett bättre betyg. Patetiskt!
>1 månads leveranstid
>1 månads leveranstid
Beställde ersättare till blixtlås löpare, som visade sig vara i plast. Måste vara i metall för att hålla.
God service…
Min försändelse blev ordentligt försenad, troligen p g a poststrul. Joakim på kundservice var dock ytterst hjälpsam och gjorde vad han kunde och gav mig dessutom rabatt som plåster på såren.
Köpte värdelös reparationssats
Köpte löpare för reparation av dragkjedja. Fullständigt värdelösa. Lång leveranstid, ingen följesedel, ingen beskrivning. Svarar ej när mail skickas. Retunerade varan och begärde återbetalning.
OTROLIGT dåligt
OTROLIGT dåligt. Beställde hem 2 varor, fick hem de efter lång leveranstid, skickade tillbaka men var ändå tvungen att betala mitt köp. Försökte mejla men fick inget svar. OTROLIGT dåligt. Gör dig själv en tjänst, beställ INTE härifrån.
Trevligt bemötande …
Tog lite tid så började bli orolig när fakturan snart skulle betalas . Mailade och fick jättetrevligt bemötande , samma dag låg varorna i brevlådan . Så kanon , står ju att det kan ta 6 veckor så förberedd på de . Jättenöjd med varorna
Allt bra
Leveransen fick jag som den skulle, men tyvärr strulade PostNord upptäckte jag. I kontakten med Fynd1.se så fick jag alltid snabba och bra svar
Lååååååång leveranstid
Otydligt att leveranstiden är 3-6 veckor. Min sons vinterjacka behöver nytt blixtlås för att stängas nu, inte till sommaren! hade aldrig beställt från detta företag om jag visste att leveranstiden var sååååå lång.
Väldigt gott bemötande!
Något långsam leverans men så fort jag tog kontakt med företaget fick jag väldigt gott bemötande och de löste så jag fick produkterna snabbt ändå.
Rekommenderar företaget starkt!
Mycket nöjd
Mycket nöjd med mitt köp hos Fynd1. Mycket fin service vid mejlkontakt med företaget!
Mycket bra bemötande och leverans
Mycket bra bemötande och leverans
De hade mailstrul när jag undrade om leveransmöjligheter före jul. När jag mailade igen (mitt i natten) svarade de direkt. Varorna (murgröna i plast) som jag önskade fanns på lager. Jag beställde mina varor den fredag 11/12 och fick fick dem i brevlådan onsdag 16/12 och därmed får dottern sin efterlängtade julklapp. Bra jobbat!
Lång leveranstid men support fixade julfriden
Beställde lite grejer inför jul. Lång leveranstid så jag hörde av mig för att kolla om det skulle komma innan jul. Fick snabbt svar att de skulle se till att det blev så och jag fick sedan leveransen efter bara någon dag eller två. Alla varor var i bra skick. Skulle beställa igen.
Bra bemötande men en del krångel pga problem med företagets mail
Beställde produkter i två omgångar som tog 6 veckor att få (troligtvis pga Corona), men ångrade mig. Hörde av mig till företaget, fick bra hjälp. Skickade tillbaka men hörde inget mer. En månad senare, har jag under flera gånger mailat företaget utan svar. Mailar en sista gång idag och får bra och proffsigt bemötande. 👍 Får veta att de haft problem med mailen.
Trots att det krånglat rejält skulle jag ändå beställa där på nytt för ett bra bemötande både per telefon och mail. 👍👍👍
Rep. Dragkjedja
Köpte delar för att reparera dragkedja fullkomligt värdvärdelösa dessutom väldigt lång leveranstid. Avråder från köp.
Låga priser
Låga priser, men lång leveranstid så att man tänker på det! Men det är det så värt!
De har ett så fantastiskt kundbemötande och jag kommer att fortsätta att handla där!
Och, JA, det är en seriös sida och den finns på riktigt. Det är INGET buffel och båg så bara handla på!🙏😀
Beställ inte härifrån. Osäker på om företaget ens existerar
Undrar om det här företaget ens existerar. Beställde ett antal varor för ett tag sen, men de har fortfarande inte dykt upp. Mina mail till deras support går inte fram så jag kan inte få någon information om var i processen beställningen ligger. Har tyvärr redan betalat varorna, så misstänker att jag blivit lurad. Undrar lite över de som skrivit att de är nöjda och fått sina varor, om det stämmer eller om det är fake användare?
Min order tappades bort av PostNord men…
Min order tappades bort av PostNord men jag fick retur av Fynd1.se efter ett par veckor
Mycket bra
Enkel kommunikation, snabb leverans, vill de bästa för kunden och mycket hjälpsamma!!
Utmärkt service
Lång leverans tid
Beställde en vara 10 oktober idag är det 20 november och har ej fått hem den än. jag skulle rekommendera wish,ebay eller liknande om man nu orkar vänta månad/er på leverans.
update 30 November: fortfarande inte fått hem produkten
Toppen!
Mycket bra service och återkoppling ifrån supporten.
Kommer definitivt att beställa igen :)