bra spel
Har spelat här ett tag nu, bra spelutbud och schyssta vinster. skönt att slippa skatten med, så man får allt. kan bli bättre med supporten bara
FunkySpins är ett svenskt nätcasino som drivs av BetCentury Sweden Limited (Malta, reg.nr C 112074) och lanserades 2026. Sajten har svensk licens från Spelinspektionen enligt spellagen (SFS 2018:1138), licensnummer 25Si2657 som gäller till och med den 16 februari 2031. Eftersom casinot har svensk licens är vinsterna skattefria för spelare i Sverige. Åldersgränsen är 21 år och allt sker i kronor. Spelutbudet omfattar tusentals slots samt ett live casino. Bland leverantörerna finns Pragmatic Play, Play'n GO, NetEnt, ELK Studios, Hacksaw Gaming, Relax Gaming, Push Gaming, Nolimit City, Red Tiger, Evolution och flera till. Live casino levereras av Evolution och Pragmatic Play med roulette, blackjack, baccarat, sic bo och spelshower. Spelen är ordnade i teman som Populärt, Nya spel, Rymdfeber och Fotbollsfeber, och det finns även jackpottar som Dream Drop. Inloggning och verifiering sker med BankID via Pay N Play. Insättningar och uttag görs med Swish och Trustly utan avgifter. Insättningar är direkta, och under tester landade uttagen på ungefär 8 till 50 minuter. FunkySpins erbjuder ingen välkomstbonus. Det är ett medvetet val, en bonusfri modell helt utan omsättningskrav. Kundtjänst nås via telefon, e-post och en hjälpsektion på svenska. För ansvarsfullt spelande finns insättnings-, förlust- och tidsgränser, Självtest samt avstängning via Spelpaus.se, med länkar till Stödlinjen, Spelberoendes Riksförbund och GA Sverige.
Sverige
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
lite långsamma i början. men sen kom pengarna snabbt till bankkontot, bra att dom är baserade i sverige och med licens. inga bonusar men vad gör det.
Bonus regler är super enkla att förstå inga konstiga villkor alls vilket uppskattas. Fick ut allt jag vann direkt utan krångel.
Fick pengarna klockrent till plånboken förra veckan. Inga konstigheter, bara snabbt.
De skryter om snabba uttag och säger det skall vara en svensk bra sida. Har väntat tre dagar på en Paypal överföring som i regel tar 2h. Kommer inte spela här igen.
Segt med uttag, tog tid att få pengarna till kortet. Inte direkt som andra casinon.