Fun Belgium NV Omdömen 5 055

TrustScore 3.5 av 5

3,6

Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

I found the game really cool, played with my family members and friends, fun time. That’s how meetings should go from time to time.. Just chilling, playing games and laughing… Sometimes i really miss... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Bestelling geplaatst,levering heeft vertraging, maar verder geen informatie. Contact met de klantenservice niet mogelijk, zij reageren niet. Een update zou fijn zijn, aangezien ik wil weten of het op... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Op 11 januari Lego besteld. Nog altijd niets ontvangen. Meerdere mails gestuurd. Proberen bellen. Proberen chatten. Werkt allemaal niet. Geen reactie van de klantendienst buiten telkens een automatisc... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Vanaf 5 januari meerdere mails gestuurd over bestelling 43001266845. Tot op heden geen enkele reactie van Fun. Een gedeelte van de bestelling is geannuleerd vanwege een tekort in voorraad, alleen he... Se mer

Företagsinformation

1. Leksaksbutik
  2. Babyaffär
  3. Utemöbler
  4. Outletbutik
  5. Partybutik
  6. Poolutrustning och tillbehör

Skrivet av företaget

Naast speelgoed kan je bij Fun ook alles vinden voor jouw feestje! ✓365 dagen retour in winkels ✓Online voorraad check ✓Laagste prijsgarantie Gratis verzending vanaf 50€ Afhalen in winkel steeds mogelijk & gratis! Kom naar Fun voor al je Lego, Playmobil, Smoby, Playstation, Berg, Barbie aankopen. Wij verkopen alle merken speelgoed!

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik heb nog steeds mijn bestelling niet…

Ik heb nog steeds mijn bestelling niet binnen die ik al 10 dagen geleden heb besteld

Beste Adbel,

U zou normaalgezien al uw Track&Trace nummer moeten ontvangen hebben.

Helaas, gezien de huidige omstandigheden doen wij ons uiterste best om alles zo snel mogelijk in orde te brengen.

sale op Lego gaat mis

Helaas totaal niet voorbereid op de drukte van de sale. De sale loopt de hele maand en toch geraakt het pakket absoluut niet op tijd bij mij. Besteld op 7 januari en op 17 januari kreeg ik dan eindelijk de bevestiging dat ze aan de slag met mijn pakket. Benieuwd wanneer het thuis aankomt. Dit doe ik nooit meer.

17 januari 2024

Beste Jolien,

Wij hebben u uiteindelijk vandaag uw Track&Trace kunnen doorsturen.
Wij verontschuldigen ons voor dit ongemak.

Vriendelijke en behulpzame…

Vriendelijke en behulpzame winkelbediende toen bleek dat ik mijn bestelling achteraan de winkel moest afhalen. Had toen al zeker 3 minuten in de wachtrij gestaan. Een andere winkelbediende is het toen voor mij gaan halen.

30 december 2023

Extremely slow delivery

Before the toys reach me, all the parties are over !

Extremely slow in delivery, yet to receive my order

Dear MoVi,

We apologize for our delays due to our situation.

We do our best do deliver everything as soon as possible.

Best Regards

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Mail voor review zonder pakket toe te krijgen

Op 07/01 bestelling gedaan. Nu verwacht je toch dat een Belgische webshop binnen +- een week een pakje levert. Bestel je iets in Nederland, Duitsland of Frankrijk heb het het binnen de 24 uur. Zelfs pakjes die van China moeten komen heb je sneller. 11/01 heb ik een mail gekregen met: sorry je pakje heeft vertraging. Om dan vandaag een bericht te krijgen om fun op trustpilot een rating te geven…. Ja wat verwacht je dan, heb nog steeds niets ontvangen, slechte rating dan…

Aanvulling 23/01
Gezien de omstandigheden toch nog geholpen voor een annulatie en geld netjes terug gestort op de rekening. Brian van de klantenservice heeft mij goed geholpen. Dankjewel.

Beste Melissa,

Gezien de huidige situatie excuseren wij onze voor dit ongemak.

Wij hebben u uiteindelijk vandaag kunnen antwoorden wat u bestelling betreft.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Het duurt HEEL lang voordat je…

Het duurt HEEL lang voordat je bestelling wordt verstuurd

Beste,

Helaas door onze huidige situatie gebeuren de uitlevering moeilijker dan verwacht.

Wij doen ons best om dit zo snel mogelijk in orde te maken.

Onze excuses voor deze vertraging.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Nog steeds de levering niet mogen…

Nog steeds de levering niet mogen ontvangen

Beste Nick,

U heeft normaalgezien uw Track&Trace nummer via mail ontvangen. Hiermee kan u uw pakje volgen. Helaas hebben wij door de huidige situatie vertragingen opgelopen wat onze leveringen betreft.

Onze excuses voor dit ongemak.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Omdat ik al een mail kreeg hoe Fun het…

Omdat ik al een mail kreeg hoe Fun het had gedaan en ik nog niets heb ontvangen heb ik het toch maar even ingevuld.
7-1 besteld, op 11-1 een mail gehad dat er vertraging was. Nu vandaag 17-1 nog steeds niet verstuurd...
Dus we wachten af, als er nog iets door Fun gebeurd waardoor ik een beter gevoel krijg zal ik de sterren aanpassen anders blijft het hierbij helaas.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

10 dagen na bestelling nog steeds niets…

10 dagen na bestelling nog steeds niets ontvangen, en krijg ook geen reactie op mijn mail naar de klantendienst.
We kunnen het verjaardagscadeau van ons zoontje van 2 dus helaas niet op de verjaardag zelf afgeven.

Beste Carolien,

Wij hebben u vandaag uw Track&Trace nummer doorgestuurd.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Nu al 10 dagen aan het wachten op de…

Nu al 10 dagen aan het wachten op de levering en nog steeds niets ontvangen....

Beste Sofie,

Wij hebben u vandaag via mail geantwoord.

Nogmaals onze excuses.

Niets ontvangen

Beste Sylvia,

U zou normaalgezien uw Track&Trace nummer hebben ontvangen via mail, zodat u uw pakje kan opvolgen.

Wij hebben wat vertraging opgelopen gezien onze huidige situatie. Waarvoor onze excuses.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Interessante prijzen maar zeer trage levering en weinig communicatie

Ik heb twee weken geleden twee LEGO dozen besteld. Nog altijd niets ontvangen...
Eén mail om te zeggen dat ze vertraging hadden opgelopen, maar geen enkele info over wanneer ongeveer de levering zou plaatsen hebben...

Update: enkele dagen later dan toch mijn LEGO gekregen. Communicatie had wel beterd gekunt...

Beste Line,

Onze excuses voor het ongemak.

U zou normaalgezien een Track&Trace nummer hebben ontvangen om uw pakje te kunnen volgen.

Nooit meer bestellen bij Fun

Wacht al 10 dagen op mijn bestelling. Eerder geprobeerd te chatten maar kreeg zo'n waardeloze chatbot, die mijn vraag niet beantwoordt. Vandaag na 10 minuten bellen maar weer opgehangen. Geen wachtrij en een irritant muziekje. Opnieuw geprobeerd te chatten maar dan de chathulp niet beschikbaar.

Zeer ontevreden over de service dus tot nu toe!!

Beste Eigenhuis,

Onze excuses voor het ongemak.

Ik zie dat wij uiteindelijk gisteren u al per mail geantwoord hebben.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Bestelde artikel kon niet geleverd…

Bestelde artikel kon niet geleverd worden. Bij Bol.com heb ik om 11 u besteld en de dag nadien werd het geleverd. Normaal hoeft dat niet voor mij maar hier betrof het een verjaardagscadeau voor onze kleindochter besteld op zondag en kon niet geleverd worden binnen de week. Dan moet je niet vermelden op website dat het artikel beschikbaar is. Dan had ik dat ook niet bij Fun besteld. Klantendienst was overigens erg vriendelijk en correct.

Beste Marc,

Onze excuses voor dit ongemak.

Door de promotie van Januari hadden wij last van stockbreuk, wat het
lastiger maakte om alles uit te leveren.

Alvast bedankt voor uw begrip.

Beste Bedis,

Zoals zaterdag aangegeven hebben wij uw bestelling geannulleerd. Uw terugbetaling werd vandaag uitgevoerd.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

we hadden speelgoed besteld voor mijn…

we hadden speelgoed besteld voor mijn zoon zijn verjaardag.
het is niet toegekomen en toch zegt fun dat het afgetekend is.
heb mijn handtekening doorgezonden dat ze kunnen vergelijken dat het zeker ik niet was.
ondertussen een paar dagen verder en nog geen antwoord.
en een zoontje die verdrietig is omdat hij zijn geschenk niet krijgt.
triestig

Beste Valerie,

Bedankt voor je feedback. Spijtig dit te vernemen.

We zien dat je al reeds in contact bent met één van onze collega's en dat er hiervoor al reeds een onderzoek werd opgestart bij GLS.

Mijn collega zal je via mail op de hoogte houden betreft de situatie van zodra men meer weet.

Alvast bedankt voor je begrip en onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groeten,

Anicia

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Krijg mijn bestelling maar niet aan

Krijg mijn bestelling maar niet aan, en geen reactie vanuit klantenservice over waar het blijft. 2 weken geleden besteld.

Beste DV,

Wij hebben u vandaag per mail geantwoord. Onze excuses voor het ongemak.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Ik heb het product nog steeds niet…

Ik heb het product nog steeds niet gehad en geen status update maar krijg wel deze mail.

Inmiddels geleverd. Kwaliteit aangaande communicatie omtrent verwachte levering kan een stuk beter

Beste Peter,

Wij doen ons uiterste best, gezien de huidige situatie om uw levering zo snel mogelijk uit te voeren. Onze excuses voor het ongemak.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.