Wszystko odbyło się sprawnie i szybko, szkoda tylko że dostałem inną przesyłkę niż zamawiałem. Zamawiałem szybką szlifierkę elektryczna do protez zębowych, a otrzymałem zupełnie coś innego, nie wiem c... Se mer
Det här tycker kunderna
Witam serdecznie o chciałbym podziękować za współpracę i dobroć serca. Jesteście państwo fantastyczni , życzę dalszych dobrych klimatów i dobrego na każdy dzień. Życzy Krzysiek z Bydgoszczy 🫶
Jawne oszustwo ! Zakupiłam "Zbiornik na wodę Ibc o pojemności 1000 litrów z zaworem adaptera S60x6 i 3/4 (zawiera tylko kran)" . Przyszedł sam kranik plastikowy do mauzera ! Sprzedawca utrzymuje , że... Se mer
Företaget har svarat
Przesłany towar spełnił moje oczekiwania. Jeszcze go nie wyprobowalam, ale jakość jest super. Dostawa również w porządku, cały czas miałam informacje na mailu w jakim stadium moja przesyłka sie znajdu... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Witamy Fruugo się rynek online z ogromną gamę produktów w korzystnych cenach: uroda, zdrowie, sport, moda, elektronika, Dom, ogród i inne.
Kontaktuppgifter
Fountain Street House, Fountain Street, LA12 7EQ, Ulverston, USA
- fruugo.pl
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Towar zgodny z opisem
Svar kan ha AI-innehållLäs mer
Ta firma to porażka zamówienie z…
Ta firma to porażka zamówienie z 02.03.2026 jeszcze nie dotarło a na stronie firmy już mam dostarczone 09.03.2026 żadnego odzewu ze strony firmy .Tragedia i wielkie oszustwo no cóż więcej tam nie kupię szkoda zdrowia no i pieniędzy wydanych

Prosta transakcja, doskonały artykuł
Łatwa, szybka transakcja. Artykuł taki jak w opisie. Świetna komunikacja. Jestem zadowolony i polecam
Wszystko zgodniebz opisem i na czas
Szybka realizacja zamówienia
Świetna oferta
Kupiłem tutaj coś czego nie mogłem znaleźć na innych platformach sprzedażowych
Reklamacja
Reklamacja - brak dostawy zamowienia nr 230687863
Szanowni Panstwo,
zlozylem zamowienie w Panstwa serwisie Fruugo (nr zamowienia: 230687863), za ktore zostala dokonana pelna platnosc. Zgodnie z informacja podana przy zamowieniu, dostawa miala nastapic do dnia 17 kwietnia. Do chwili obecnej przesylka nie zostala doreczona, a ja nie otrzymalem zadnej informacji wyjasniajacej opoznienie.
Numer przesylki: WNBAA0449679066YQ.
Taka sytuacja jest dla mnie nie do zaakceptowania. Oczekuje natychmiastowego wyjasnienia oraz wskazania konkretnego terminu dostawy.
W przypadku braku reakcji z Panstwa strony w ciagu 48 godzin, bede zmuszony podjac dalsze kroki, w tym zgloszenie sprawy do odpowiednich instytucji ochrony konsumenta oraz rozpoczecie procedury zwrotu srodkow (chargeback).
Prosze o pilna odpowiedz.
Z powazaniem, Natalia

Svar från Fruugo Polska (PL) - fruugo.pl
Zamówiony towar całkowicie odpowiadał…
Zamówiony towar całkowicie odpowiadał moim oczekiwaniom
Komunikacja z Frugo bardzo dobra
Oczekiwanie na dostawę przebiegło sprawnie a towar dostarczono w oznaczonym terminie
Polecam. Zamawiałem w sumie tylko raz , ale zamówienie było z USA - były minimalne obawy ale wszystko poszło dobrze, bez problemów .
Pierwszy zakup nieudany niedostarczony…
Pierwszy zakup nieudany niedostarczony ale dzieki Emma dostalem zwrot pieniedzy. ponowilem zamowienie zakonczone dostarczeniem towaru
Nie polecam towar zamówiony nie dotarł…
Nie polecam towar zamówiony nie dotarł a mial być prezentem! Po 3tyg zwrot pieniedzy ale cóż z tego jak zawiodlem swoje dziecko Nie Polecam!

Svar från Fruugo Polska (PL) - fruugo.pl
Terrible service, I will never use it again.
I am requesting a full refund as the product is counterfeit. There are several clear proofs:
1 The batch codes on the bottles do not match the batch code on the box.
2 The item is labeled "Made in Israel" but was shipped from China (CHN).
3 The batch code on the box is a sticker, which is not how original Kirkland products are marked. According to EU consumer protection laws, I am entitled to a full refund for counterfeit goods. I do not agree to pay for return shipping to China for a fake product. Fruugo support is not working.

Wprowadzają w błąd
Wprowadzają w błąd , kupujesz coś a na koncu dostajesz jakieś g.ó.w.n.o. Na samym końcu w opisie jest produkt . jest to nie etycze ... odesłanie możą oczywiści na swoj koszt do chin ... najgoryszy marketplace jaki byłem

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.