Frøsø KøkkenfornyelseOmdömen

TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har fået forvandlet vores gamle 80'er køkken til et moderne køkken. Skaberne skiftet til skuffer, lavt overskabe blev højt til luftet og alle låger skiftet. Resultatet meget tilfredsstillende... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi havde en rigtig god oplevelse med vores køkkenrenovering. Claus kom ud og gav et uforpligtende tilbud. Vi oplevede at han tænkte meget på vores interesser fremfor mersalg. Men nævnte også de steder... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har netop benyttet Frøsø til renovering af vores køkken. Alt har været i top. Fra første besøg af konsulent, som foretog opmåling og rådgivning, til opsætning af køkkenet i sidste uge. Kompetent da... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har gennemrenoveret vores badeværelse og i den forbindelse brugt Frøsø Køkkenfornyelse til levering af møbel og bordplade. Dette har været en udpræget fornøjelse, lige fra den første kontakt med en... Se mer

Företagsinformation

1. Köksrenovering
  2. Bänkskivor

Informationen kommer från olika externa källor

Frøsø Køkkenfornyelse sælger køkkener samt låger, bordplader og skuffer. Vi leverer til tiden og nøgleordene er god service, kvalitet og stærke priser.

Kontaktuppgifter

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

31 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Kan anbefales !

Vi fik nye låger og et par skabe i november 2019, alt er velfungerende og vi er meget tilfredse. En foliekant på en låge, som er ved vores ovn, er krakeleret en smule. Jeg var i kontakt med Frank fra Frøsø i denne uge, og skaden bliver udbedret i kommende uge.

18 juli 2020

Hej Terkel
Tak for din flotte anmeldelse. Vi tilstræber alle medarbejdere hver dag for at gøre vores yderste for at få tilfredse kunder. Engang imellem sker der desværre at folien løsner sig ved for meget varme.
Som aftalt kommer vi forbi i næste uge for at rette skaden.

Mega dårlig kommunikation

Man skal da lede længe efter så dårlig kommunikation som der er i dette firma.
En charlatan af en sælger, det eneste gode ved ham, var en ok pris. Skulle skrive under på købsaftalen på en computer uden at kunne se hvad man skrev under på. Det viste sig efter jeg endelig fik en mail, måtte rykke for den, med kontrakten at der stod en leveringstid på 8-12 uger, så de er virkelig dækket ind i forhold til det jeg vil brokke mig over. Sælger lover levering og montering på Max. 6 uger, så jeg bliver træt af at skulle give lyd til sælger flere gange om at få sat gang i opmåling - sælger lover alle gangene om at få det sat i gang. - 3. gang lykkens gang, og det var først der at montøren havde fået det at vide.
Montøren havde fået at vide af sælger, der var 10 dages levering på bordplade, men gav dem et par dage mere at løbe på og aftalte en tid hvor den så kunne monteres. Montør skulle være her kl. 8.30, men bordplade kom kl. 15 - hvor smart er det - hvor er kommunikationen henne. Montøren har spildt en masse timer - det må da koste Frøsø en stor regning - og jeg kunne ikke overholde mine aftaler hen på aftenen, da montøren ikke var færdig. Ringede til sælger 3 gange, de 2 gange lovede han at ringe tilbage - skrev yderligere sms til ham - virkelig latterlig sælger - han ved åbenbart godt han har lavet noget møg - men er åbenbart ikke voksen nok til at tage ansvar for det. Ringer man til bossen himself bliver man bare spist af med at de har overholdt deres - "8-12 uger". Ingen kompensation - PAS PÅ DERUDE . Montøren er en god og dygtig mand (Håber han får ekstra betaling for spildt tid) det kan man ikke sige om sælgeren Kenn Mikkelsen

16 juli 2020

Hej Joan
Jeg har nu haft lejlighed til at drøfte sagen med sælgeren.
Og han vil gerne medgive at han ikke har ladet høre fra sig i det omfang som du måtte ønske. Det skal vi selvfølgelig beklage. Med hensyn til leveringstiden har vi som udgangspunkt 8-12 ugers leveringstid fra opmålingen, hvilket er skrevet i din kontrakt. I følge sælgeren har han informeret om at det godt kunne gå hurtigere når det kun drejede sig om bordplader, da der ikke er samme leveringstid fra producenten. Du nævner selv 6 ugers leveringstid. Aftalen os imellem er indgået tirsdag d. 09-06 (uge 24) og bordpladen er leveret og monteret fejlfri d. 16-07 (uge 29). Altså har vi overholdt denne aftale. Allerede d. 24-06 modtager vi "trusler" fra dig omkring dagbøder. Vedrørende selve monteringen har montøren lavet en aftale omkring montering, uden at have fået bekræftet bordplade leveringen. Der skal altid gå 1-2 dage fra kunden har modtaget bordplader til montage kan påbegynde, således at vi i tilfælde af mangler ved 1. levering kan have dette fremme ved monteringsdagen. Jeg stiller mig derfor uforstående overfor dit ønske/forventninger omkring decord, da alle aftaler fra vores side er overholdt.

Positiv oplevelse

Det har været en fornøjelse at anvende Frøsø Køkkenfornyelse som leverandør. Dygtig sælger, perfekt opmåling og installationen blev udført perfekt og professionelt både hvad angår tidspunkt for aftale installationens kvalitet.

21 juni 2020

Kære Stig
Tusind tak for dine flotte ord. Jeg vil give dem til rette vedkommende.
Vi vil altid tilstræbe os at yde vores bedste for at have glade og tilfredse kunder hver dag.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Fuldstændig useriøst og uprofessionelt…

Fuldstændig useriøst og uprofessionelt forløb med en sælger der anede meget lidt om produkterne og gav et tilbud som vi valgte at sige ja tak til da prisen var meget skarp. Der var ikke det han ikke ku klare. Jeg fik en sms (efter 2-3 ugers snakke frem og tilbage) om han måtte bakke ud da de ikke kunne levere den løsning jeg ønskede. Den løsning jeg ænskede var så noget sælgeren havde sagt "ork ja det kan sagtens lade sig gøre" - Jeg ku vælge lige præcis den farve jeg ville etc. Da han sagde det ønskede ikke kunne lade sig gøre, efterspurgte jeg flere gange hvad lignende der så kunne lade sig gøre. Det fik jeg aldrig svar på.
For som hans 2.grund var: De ville tabe for mange penge på det tilbud han havde givet mig.
Så alt i alt bakkede han ud fordi han havde fortrudt den pris han gav os!
Som tidligere sælger vil jeg anbefale jer FRØSØ at fortælle kunden hvad I kan levere og hvad I ikke kan levere og SÅ er det kunden der beslutter om de vil bakke ud, ikke jer! Spild af vores tid, tid vi kunne ha brugt på et andet firma.
Jeg klagede til direktøren af virksomheden og sendte ham alt mail korrespondace mellem mig og sælgeren så han kunne se sort på hvid hvad aftalen var. Han bakkede hans sælger fuldstændig op og ville ret flabet ikke høre på mig. Jeg spørger ham flere gange om han har set den mail korrespondance jeg har sendt til ham da jeg slet ikke forstår hans argumenter, hvor han efter 10 minutters dialog, siger "nej, for han kunne ikke læse den grundet dårlig opløsning på billederne jeg sendte" - Ergo han var slet ikke interesseret i at se sagen fra kundes side af og havde besluttet sig for de ikke ville lave køkken hos os. Han lovede at vende tilbage til mig, jeg rykkede ham et par gange og han svarede mig aldrig igen. Jeg vil desværre ikke anbefale dem til nogen. Til gengæld fik vi en MEGET proffesionel behandling af OK KØKKENRENOVERING - Så kontakt dem istedet.

15 juni 2020

Og det passer ....

Og det passer ....
Nyt køkken på een dag. Tømren kom klokken 8 om morgenen og gik midt på eftermiddagen - nye låger og lister, bordpladen hævet, skuffer i stedet for underskabe ... alt glider og lukker lydløst. Det er SÅ godt. Og så er prisen jo en fed sidegevinst.... det hele kostede cirka det samme som to Ole Wancher Colonialstole få et slidt, gammelt køkken med alt for lavt køkkenbord til at fungere og fremstå som et moderne køkken med et look, der passer til vores gamle “københavnerlejlighed” med originale fliser på væggen.
Frøsø- folkene yderst flinke, hurtige og imødekommende. De er kort sagt til at tale med, de holder hvad, de lover Og de rydder opefter sig.
Det er i øvrigt anden gang, jeg har brugt dem - første gang i et parcelhus i Jylland. Og nu på Sjælland.
Marie

31 mars 2020

Kære Marie
Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det varmer os når vores kunder bliver tilfredse med løsningen som der er valgt.
Så er det ekstra dejligt når vi ovenikøbet kan hjælpe dig 2 gange, både i vores afdeling i Jylland samt på Sjælland.

"Godt gået".

Det har været værd at vente på min køkkenfornyelse, bordplader, skuffefronter og låger.
Morten firmaets nye montør fra: "Berg´S Tømrer & Snedker" i Nørresundby har været professionel til fingerspidserne og samtidig med et godt gemyt.

22 mars 2020

Kære René
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi tilstræber allesammen hver dag for at gøre vores yderste for vore kunder, så de får størst mulig glæde af deres "nye" køkken. Jeg håber at i vil nyde jeres fornyelse i mange år fremover.
Team Frøsø Køkkenfornyelse

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Anbefaling af køkkenfornyelse fra Frøsø.

Jeg kan kun anbefale Frøsø køkkenfornyelse. Alt gik efter planen og resultatet er blevet flot. Det var en super håndværker der gik stille og roligt og blev færdig til den lovede tid. Flot arbejde. Han skal have ros. Mvh Solveig Petersen

1 februari 2020

Kære Solveig
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi tilstræber allesammen hver dag for at gøre vore yderste for at vores kunder skal blive tilfredse med resultatet. Vi glæder os over at du også er blevet tilfreds med dit køkken og håber at du vil være det i mange år fremover.
Team Frøsø Køkkenfornyelse

Professionelt :-)

1 juli 2019

Kære Helle.
Tak for din anmeldelse. Jeg håber du bliver glad for løsningen i mange år fremover.

Det har været en god oplevelse at bruge…11050

Det har været en god oplevelse at bruge Frøsø Køkkenfornyelse.
Alt har fungeret lige fra opmåling og til opsætning.
Nye låger og køkkenbord.
Montøren Finn var super og meget effektiv.
Kan kun anbefale Frøsø Køkkenfornyelse til andre.

Irene Poulsen

28 maj 2019

Kære Irene
Tusind tak for den flotte anmeldelse. Jeg håber at du vil glæde dig over dit køkken i mange år fremover.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tak til Lars Dahlin og Frøsø…

Tak til Lars Dahlin og Frøsø Køkkenfornyelse.
Jeg har fået det fedeste køkken. Top professionelle fra 1 besøg af Lars til monteringen af nye låger / bordplade. Snedkeren har udført sit arbejde til mere en 5 stjerner. Jeg ved hvad jeg snakker om, da jeg selv er inde for køkkenbranchen.
De vil blive anbefalet til alle jeg kender.
De bedste hilsner fra Heidi

28 mars 2019

Kære Heidi.
Tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget at du er tilfreds med forløbet.
Jeg vil selvfølgelig give dine roser videre til Lars og Jan (montøren).
Det glæder os at du også vil være vores ambassadør. Du må have en dejlig dag.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Nyt køkken på 1 dag - glem det!

Skulle have renoveret mit lille bitte køkken - 2x2 meter med 5 nye skabe og bordplade med vask. Det tog mere end 8 måneder fra bestilling til næsten færdig montage (der mangler stadig en liste) - samt 5 monteringsdage!

Flere fejl-opmålinger og dårlig kommunikation prægede hele forløbet.

Frøsø får 2 stjerner da køkkenet trods alt blev OK og montøren var flink og omhyggelig.

Kan ikke anbefale Frøsø - kun hvis I er i besiddelse af mange penge, kan vente længe på resultatet og har stor tålmodighed.

11 december 2018

Hej Netta
Jeg er selvfølgelig ked af denne sag. Den har lært os en del.
Nyt køkken på 1 dag, skal selvfølgelig ses i den enkelte sags størrelse. Ca. 80 procent af vores fornyelser foretages på 1 dag. I dit tilfælde var opgaven en del større end 1 dags arbejde, hvilket vi også informerede om.
En meget sjælden gang er vi ude i at det kan drille ved opmålingen. Egentligt kan vi diskutere fejl ved opmålingen.
Vi havde leveret et skab som egentligt passede. Men da køkkenet var "pillet ned" kunne man se at det godt kunne være 70 mm bredere, da du ønskede så lille en tilpasning som muligt.
Derfor bestilte vi nyt skab med nye skuffer. Du skriver at der mangler en liste. Det hører jeg først om nu og har lige haft møde med montøren herom og han mindes heller ikke at der skulle mangle en liste. Jeg kontakter dig idag.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super arbejde. Flot resultat.

Fra 1. besøg af konsulenten der hjalp med design og gav tilbud på vores køkken ( uden beregning) og til køkkenet blev sat op, har vi været rigtig tilfreds med vores nye køkken og processen med at få det lavet. Dygtige og venligt folk - ikke mindst køkkensnedkeren, men generelt høj professionalisme og service hele vejen igennem. Vi var i gang med at hente priser ind på nye låger og bordplade med vask hos HTH og det var lidt svært at overskue. Så faldt svigermor over Frøsøs annonce i en lokalavis og vi faldt for tilbuddet om at få en konsulent ud og give et skræddersyet tilbud uden beregning. Tak til ham (Claus) for er fin og omhyggelig vejledning og hjælp som jo også førte til at vi valgte Frøsø. Jeg ved at div. firmaer har mulighed for at få venner og familie mm. til at skrive positive anmeldelser som denne. Derfor læser jeg selv ofte de negative selv for at vurdere svarene. Men her er ikke meget negativt at skrive så man må tro mig på mit ord. Peter B, 1437 Kbh. K

16 november 2018

Kære Peter
Super tak for din flotte ord. Vi tilstræber altid at yde vores kunder den bedste service. Det glæder mig at i er blevet glade for jeres fornyelse..

Godt møde med Carsten Sørensen

Godt møde med Carsten Sørensen. Vi fik mange gode tips i forbindelse med opsætning hvilket også indebar at vi fik mere skabsplads..
Opsætning af køkkenet er udført utrolig professionelt .
En stor tak til:
Carsten & snedkermester Knud Erik.

25 oktober 2018

Hej Preben
Tak for din flotte anmeldelse.
Vi tilstræber os altid for at yde det bedste overfor vores kunder.

Jeg er meget glad for, at jeg brugte Frøsø Køkkenfornyelse

Rettidig ankomst til både møde, og montering, og køkkenet er blevet meget bedre. Ikke kun bedre end før, men også bedre end jeg havde tænkt mig. Firmaets mand foreslog nemlig nogle ændringer, som jeg ikke havde vidst, at man kunne lave, og som jeg er meget glad for.
Det drejede sig om en række underskabe med hylder, der har fået monteret skuffer i stedet, så de nu er langt mere brugbare. Desuden blev 2 smalle skabe slået sammen til et med gode rummelige skuffer i.
Jeg kan kun anbefale firmaet på det varmeste.

29 maj 2018

Hej Susanne.
Tak for de flotte ord. Vi vil altid tilstræbe os at give vores kunder den bedste vejledning, således at de får den bedste løsning til deres køkken.
Samtidig gør vi meget ud af at montage skal være så perfekt som det er muligt.

Frøsø Køkkenfornyelse

Hurtig

Hurtig, effektiv forvandling fra gammel til nyt til virkelig fornuftige priser.

Axel Grasse
Slagelse.

19 april 2018

Hej Axel.
Tusind tak for de flotte ord. Vi tilstræber altid at gøre vores bedste hver gang.
Håber at i vil nyde det i mange år fremover.

God og effektiv ekspedition

God og effektiv ekspedition, knald dygtig håndværker.

6 mars 2018

Hej Hans
Tak for din anmeldelse. Vi tilstræber altid at gøre det godt i alle led fra start til slut med kunden.
Montøren har også fået ros.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Godt produkt

Godt produkt - venlig betjening men uprofessionelt. Mange opmålingsfejl - skærefejl - manglende materiale og lang leveringstid på alle de ting der manglede. Dårlig finishen. Vi er glad for vores nye køkken - når vi ser bort fra alle finesserne. Håber vi selv kan udbedre dem.

12 november 2017

5 stjerner! Ingen tvivl.

Kan kun give frøsø køkkenfornyelse 5 stjerner! Alt andet ville være forkert i mine øjne. Alt gik som smurt fra samtalen hvor vi planlagde en dag vi skulle mødes, til mødet hvor vi lavede en tegning over det nye køkken, til køkkenet blev monteret og til slut hvor frøsø slog et smut forbi for at tage før/efter billeder og hører om hvad vi syntes om resultatet! Alt i alt super god service og vejledning. Vi har givet visitkortet videre til bekendte samt et par gode ord!

Livikka & Morten

23 oktober 2017
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Mangler og fejlmontering uden udsigt til forbedring

Jeg bestilte nogle nye låger til mit køkken igennem Frøsø køkkenfornyelse, hvilket desværre viste sig at være en RIGTIG dårlig beslutning.
Mit køkken blev delvist fornyet d. 10.5.17. Det viste sig, at de havde målt forkert op og der manglede en sokkel plus et listestykke. De anslog at det ville tage 4-5 uger at skaffe disse ting. Efter 5 uger rykkede jeg firmaet, som fandt ud af, at de faktisk havde de manglende ting.
Desuden er de fleste af lågerne fejlmonteret, hvilket skaber store problemer med at åbne og lukke dem.
Her står jeg så med et delvist færdigt køkken, som desværre er betalt ved monteringen og ved ikke, om det nogensinde bliver færdigt.
Jeg har givet firmaet 1 stjerne, da det ikke er muligt at give lavere karakter.

25 juli 2017

Hej Bettina.
Desværre har der været 2 mangler som blev konstateret ved monteringen.
Disse mangler blev bestilt dagen efter montering. Jeg kan ikke forstå at du siger du ikke har udsigt til montering af disse mangler. Vi har forsøgt at lave en aftale med dig til montering d. 7.7.2017, men desværre havde du ikke mulighed på grund af ferie. Grundet ferie hos os er der ikke lavet en ny aftale, men ny dato for færdiggørelse vil blive aftalt til uge 32. Med hensyn til at lågerne skulle være fejlmonteret har du ikke informeret os om før jeg læser denne anmeldelse, ej heller trods flere sms fra din side. Dette vil vi selvfølgelig rette når vi er hos dig.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.