Vi har fået forvandlet vores gamle 80'er køkken til et moderne køkken. Skaberne skiftet til skuffer, lavt overskabe blev højt til luftet og alle låger skiftet. Resultatet meget tilfredsstillende... Se mer
Företaget har svarat
Vi havde en rigtig god oplevelse med vores køkkenrenovering. Claus kom ud og gav et uforpligtende tilbud. Vi oplevede at han tænkte meget på vores interesser fremfor mersalg. Men nævnte også de steder... Se mer
Företaget har svarat
Vi har netop benyttet Frøsø til renovering af vores køkken. Alt har været i top. Fra første besøg af konsulent, som foretog opmåling og rådgivning, til opsætning af køkkenet i sidste uge. Kompetent da... Se mer
Företaget har svarat
Vi har gennemrenoveret vores badeværelse og i den forbindelse brugt Frøsø Køkkenfornyelse til levering af møbel og bordplade. Dette har været en udpræget fornøjelse, lige fra den første kontakt med en... Se mer
Företaget har svarat
Frøsø Køkkenfornyelse sælger køkkener samt låger, bordplader og skuffer. Vi leverer til tiden og nøgleordene er god service, kvalitet og stærke priser.
Oldenvej 7, 3490, Kvistgård, Danmark
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Vi valgte udskiftning af låger og skuffer i stedet for den store tur med helt nyt køkken. Det var et godt valg, vores køkken fremstår som nyt til en brøkdel af prisen for helt nyt køkken. Hele forløbet fra tilbud til færdiggørelse var perfekt, selve arbejdet blev omhyggeligt udført af Jan, der ordnede det hele på 6 timer, imponerende.

Svar från Frøsø Køkkenfornyelse
Fint forløb og resultat. Vi fik nye fronter i køkkenet og det er blevet som et helt nyt køkken.
Det tog 1 dag at montere og vi er fuldt tilfredse med udførslen og resultatet.

Svar från Frøsø Køkkenfornyelse
Frøsø Køkkenfornyelse tryllede vores 25 års gamle køkken om til et sprit nyt med renovering/nye låger og fronter. Så flot, vi er virkelig glade for det. Prisen var som aftalt, de kom som aftalt og skiftede det vi havde aftalt. De var grundige til opmåling og da de renoverede. Ryddede fint op efter sig. Alt var perfekt og nu har vi det flotteste køkken. Tak Frøsø :-)

Svar från Frøsø Køkkenfornyelse
Jeg fik et godt, smukt køkken med genbrug af det meste af det eksisterende og et minimum af nyt. De kom og handlede - på 1½ dag var det opsat og alt blev ryddet op. Jeg er ovenud tilfreds - med køkkenet, håndværket, service og prisen. vh Ingrid

Svar från Frøsø Køkkenfornyelse
Vores køkken er blevet så flot. På trods af lidt bøvl med bordpladen blev alt håndteret super og meget professionelt.
Jeg kan varmt anbefale Frøsø.

Svar från Frøsø Køkkenfornyelse
Frøsø får de bedste anbefalinger herfra. Claus stod for opmålingen, en masse farver og muligheder, havde fin tid til at gennemtænke muligheder, så tak til Claus.
Jan stod for monteringen af mine køkkenlågen - han er meget dygtig og kompetent - ryddede pænt op efter sig. Har intet at beklage, kun lidt lang leveringstid, men det var oplyst fra start, så intet kritisk herfra.

Svar från Frøsø Køkkenfornyelse
Vi har netop fået skiftet køkkenlåger hos Frøsø Køkkenfornyelse. Processen har været upåklagelig og resultatet super flot.

Svar från Frøsø Køkkenfornyelse
Vi har fået moderniseret vores køkken med nye låger fra Frøsø Køkkenfornyelse, og vi er utroligt tilfredse med hele forløbet. Fra start til slut har håndteringen været professionel, og den lovede tidsplan blev nøje overholdt. Resultatet er virkelig flot, og det har givet vores køkken et helt nyt liv.
Ligeledes en stor ros til Jan, som stod for monteringen. Han var yderst professionel, effektiv og sørgede for, at alt blev færdigt til tiden – en rigtig dygtig håndværker!
Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til Frøsø Køkkenfornyelse. En stor succes for os som kunde!

Svar från Frøsø Køkkenfornyelse
God proces og flotte låger. Da en af lågerne røg af hængslet få mdr efter opsætning, sendte de en ud for at fikse det. Meget ukompliceret og anbefalelsesværdigt firma👍🏻

Svar från Frøsø Køkkenfornyelse
Nyt køkken for det halve - sådan føles det at få køkkenet renoveret hos Frøsø køkkenfornyelse. Det er anden gang jeg bruger dem, og det er virkelig en fantastisk måde at få "nyt" køkken på. Super god service og rådgivning og køkkenet kom lige til den tid, jeg havde ønsket mig. De varmeste anbefalinger herfra!

Svar från Frøsø Køkkenfornyelse
Vi har fået opgraderet vores køkken med låger og bord plade det er så perfekt lavet Henrik er så professionel og det blev faktisk lavet d.27/8.25 i stedet for 1/9 så det var helt bare dejligt havde fødselsdag imellem så kunne rigtig vise det vidunderlige køkken frem. En stor tak til Frank for din sympatiske og nærværende måde at være på.

Svar från Frøsø Køkkenfornyelse
der blev brugt meget tid på opmåling og da montør Jan kom blev der brugt ca 2dage på montering men det er også et meget stort køkken der blev rigtig pænt ryttet op alt i alt en god oplevelse

Svar från Frøsø Køkkenfornyelse
Meget tilfreds med resultat af køkkenrenovering.
Alle aftaler i forløbet har været overholdt, godt samarbejde i forhold til ideer, bestilling, opmåling, venlig montør med fuldstændig styr på mål, finish og alle detaljer undervejs i opbygningen omkring de eksisterende elementer.
Lækre kvalitetsprodukter!
(Låger, skuffer og indsatser i skabene).
Pris i forhold til produkt og service er helt ok!
De bedste anbefalinger herfra til Frøsø og montøren (Jan) der byggede mit flotte køkken op på 2 dage. Montør har leveret håndværk i top klassen.
Jeg er SÅ glad for resultatet og været helt tryg undervejs i processen.
Rare folk, hvor en aftale er en aftale.

Svar från Frøsø Køkkenfornyelse
Glad for resultatet, køkkenet blev rigtig flot! Ventetiden var lidt lang, men det endelige resultat gjorde det værd at vente. Flot arbejde af Frøsø Køkkenfornyelse!

Svar från Frøsø Køkkenfornyelse
Vi har lige fået renoveret køkkenet med nye låger og skuffer og fået sat nogle skydedøre op, og det har hele vejen igennem, fra salg, til opmåling, til montering været en super god oplevelse. Folkene i firmaet var venlige og professionelle og vi er virkelig glade for resultatet.

Svar från Frøsø Køkkenfornyelse
Tak til Frøsø Køkkenfornyelse for opgradering af mit køkken med nye låger. Når jeg valgte Frøsø til at udføre arbejdet, var årsagen, at man der kan vælge mellem et utal af farver.
Alt er gået, som det skulle med mit nu grønne køkken, så jeg er glad og tilfreds :)

Svar från Frøsø Køkkenfornyelse
Kan varmt anbefale Frøsø Køkkenfornyelse . Alt fra start til slut gik rigtig fint. Vores køkken er blevet som nyt !!

Svar från Frøsø Køkkenfornyelse
Det har været en stor fornøjelse at samarbejde med jer og jeres design ser fremragende ud.
Og kvaliteten er helt i top.
Mvh.
Daniel Koch Jensen.

Svar från Frøsø Køkkenfornyelse
Kan på de varmeste anbefale Frøsø Køkkenfornyelse. Ydede et meget grundigt og flot stykke arbejde med at give mit gamle køkken nyt liv. Helt igennem behagelig og god service fra start til slut.

Svar från Frøsø Køkkenfornyelse
Vi har fået helt nyt køkken, og det er virkelig flot og lækkert lavet!
Utrolig god og venlig behandling da de var hjemme hos os og måle op og hjælpe med at vælge køkken.
Montøren som var herhjemme og sætte det hele op imponerede mig også, han var virkelig dygtig og det var meget tydeligt at det ikke var det første køkken han havde sat op :-)

Svar från Frøsø Køkkenfornyelse
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.