Frontliners - hurtigste vej til nem vagtplanlægning Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg er rigtig glad for mit valg af vagtplanssystem. Prisen passer godt til mine behov, og systemet er nemt og overskueligt at bruge. Derudover har de den absolut mest tålmodige og hjælpsomme kundeserv... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har i mit tidligere arbejde som vagtplanlægger i et stort musikhus, brugt flere systemer som aldrig helt levede op til mine forventninger. Efter at jeg er startet som selvstændig valgte jeg at tes... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

har 4 butikker. de gør det VIRKELIG godt, med ALT under ét tag. kommunikation mellem medarbejder og samt oplæring video osv. nemt bruger venlig . mega fed produkt, til MEGET fornuftigt pris, ifht. an... Se mer

Företagsinformation

1. Programvaruföretag

Skrivet av företaget

Frontliners er den hurtigste vej til nem vagtplanlægning og medarbejdere der præsterer! Komplet vagtplansystem uden begrænsninger eller skjulte omkostninger til kun 29 kr. pr. medarbejder pr. måned. Udvid med Læring- og HR-modul når du vil skabe endnu bedre resultater.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

12 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

PÅ Cafe Kaiser har vi valgt at benytte…

PÅ Cafe Kaiser har vi valgt at benytte Frontliners. Det er en beslutning som vi er rigtig glade for!
Systemet fungerer rigtigt godt og udfylder vores behov. Derudover oplever vi en rigtig god og nærværende service fra Danny og hans team!

21 maj 2024

Svar från Frontliners - hurtigste vej til nem vagtplanlægning

Tusind tak for de fine ord Casper🙏

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Frontliners tilbyder alle de funktioner…

Frontliners tilbyder alle de funktioner man som medarbejderansvarlig i restaurantsbranchen, har brug for. Vi har brugt Frontliners i 3 år og kan klart anbefale det.

16 maj 2024

Svar från Frontliners - hurtigste vej til nem vagtplanlægning

Tusind tak for de fine ord😊

Meget let overskueligt system

Meget let overskueligt system, let at komme i gang med - meget intuitivt. Derudover en helt uovertruffen - og hurtig - support. Vi er meget tilfredse.

15 augusti 2023

Tusind tak Berit!

godt koncept og overskuelig

Et godt koncept med masser af muligheder og samtidig overskuelig og nemt at arbejde med samt en fantastisk god service.

31 juli 2022

Tusind tak 🙏

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Overskueligt platform og super god kunderservice og samarbejde

Jeg står for planlægning af en virksomhed med 3 afdelinger med i alt 40 medarbejder. Frontliners har en overskuelig managment og en meget brugervenlig platform.
Men udover det, jeg er mest glad for deres personligt samarbejde, hvor de tager de behov vi har i vores firma seriøs, og giver god løsninger og hjælp.
Super god kunder service og kompetente medarbejde.
Varmt anbefalet her fra.

8 december 2022

Svar från Frontliners - hurtigste vej til nem vagtplanlægning

Tusind tak for de flotte ord og det gode samarbejde.

Brilliant interfaces

Brilliant user interfaces that gives the best experience.
Always being updated and adjusted to what ever people's needs are.

20 september 2022

Brugervenligt og god service

Super produkt som giver os mulighed for at styre vagtplaner og træning af ansatte i en platform

17 oktober 2022

Svar från Frontliners - hurtigste vej til nem vagtplanlægning

Tusind tak for de flotte ord Jeppe!

Great app

Great app. Easy to use. Made my life easy. Keep it up. 👍

27 september 2022

Thank you so much 🙏

Fantastic product from Frontliners

Great product from Frontliners. Its really invaluable to as a restaurant as a schedule planner, for payroll, daily to do lists and internal messaging between staff. Support is brilliant too, theres not been a time yet where they havent answered first time and talked me through it step by step. The gold standard in Customer service. Price wise its also way better value than planday. Highly recommended.

7 september 2022

Svar från Frontliners - hurtigste vej til nem vagtplanlægning

Thank you so much for your kind words🙏

Godt Vagtplanssystem

Frede & Vester's har været bruger hos Frontliners i et års tid, og vi er fuldt ud tilfredse.

Et godt system der fungerer og lever op til de behov vi har. Vi har også en rigtig servicemindet kontaktperson.

De er helt klart også blandt de billigste på markedet.

Kan klart anbefales!

6 september 2022

Tusind tak!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Et system der virker fuldstændig…

Et system der virker fuldstændig fantastisk, og som passer perfekt til vores restaurant. Utrolig høj service, når der er brug for det.

6 september 2022

Tusind tak, Lis

Meget tilfreds kunde!

Virkelig brugervenligt vagtplanssystem- som er så meget mere end det. Fyldt med værdifuld data og mulighed for at bruge systemet til oplæring, måle på medarbejdertilfredshed og meget mere.

1 september 2022

Tusind tak Cecilie

kan anbefales

Fungerer fint og man får en god pro support hele vejen.

30 augusti 2022

Svar från Frontliners - hurtigste vej til nem vagtplanlægning

Tusind tak! Jeg siger videre til supporten at de gør det godt:-)

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.