Frontaal Brewing Company Omdömen 113

TrustScore 4.5 av 5

4,7

Frontaal staat erom bekend buiten de lijntjes te kleuren zonder dat het een Jackson Pollock wordt. Je kan bij ze terecht voor de klassiekers, leuke samenwerkingen en uit de hand gelopen experimentjes,... Se mer

Mijn pakket was door redenen buiten Frontaal om zeer vertraagd. Ondanks dat Frontaal er niets aan kon doen en het een aanzienlijk pakket was hadden ze toch een nieuw pakket gestuurd welke wel binnen 2... Se mer

Ik bestel voornamelijk de core range bieren omdat ik die het lekkers vind. Overige bieren heb ik voorheen via de bierclub gekregen maar daar zaten teveel gastbieren tussen. Als ik die wil drinken koop... Se mer

Leuk contact met de bestelmedewerkers van de brouwerij! Het bier wat wij geleverd was natuurlijk weer van superieure kwaliteit en goed verpakt zodat het bier de lange reis vanuit Breda naar mijn huis... Se mer

1. Bryggeri

Wij zijn Frontaal, een onafhankelijke microbrouwerij uit Breda met een eigenzinnige kijk op de bierwereld. We zijn in 2015 ons avontuur begonnen op STEK, een creatief bedrijventerrein in de stad. Vanuit een paar zeecontainers groeiden we door naar De Faam, waar we een eigen brouwerij en brouwcafé hebben gebouwd en de productie volledig in eigen handen namen. Sinds 2023 zijn we gevestigd in The Bay, een duurzame brouwerij van 7.500 m² met een state-of-the-art installatie, volledig elektrisch en voorzien van 22.000 m² zonnepanelen. Hier beschikken wij over voldoende capaciteit om door te groeien naar een volume van 120.000 hectoliter per jaar. - “Beer for Thought” is wat wij diep in ons hart voelen. F*ck the status quo! - Dit is alles wat wij willen doen, wij brouwen bieren die jullie inspireren, prikkelen en uitdagen om eens wat anders te drinken. Er zijn zoveel smaken en variaties te ontdekken en daarom brouwen wij jaarlijks meer dan 24 unieke specials en verschillende barrel aged bieren. We denken vanuit het principe “Fuck the status quo” en we doen geen enkele concessie in kwaliteit. In onze brouwerij wordt er geen middelmatig bier gebrouwen, we denken vrijuit en we laten onze creativiteit tot bloei komen.

4,7

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Har inte besvarat negativa omdömen

Ik vind het tegen vallen

Ik vind het tegen vallen er zit nog veel gist in en de schuim kraag ziet er niet lekker uit
Dit ging wel om de laatste nieuwe bieren de bounty en de espresso die ze hadden gemaakt. alles wat ik hier voor had was wel goed

26 januari 2026