Fri BikeShop - Odense M Omdömen 56

3,8

Tagtækkervej 11, 5230 Odense M, DK

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har været forbi fri bikeshop i Odense M, hvor jeg blev godt tag imød medarbejderen Martin som var meget hjælpsom imødekomme hvor han fandt en el-cykler som dække min behov. Tusind tak for din hjæ... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Det var nemt at bestille cyklen. Den kom 100 % samlet med opladt batteri. Dog havde chaufføren ikke fået min oplader med, men han kom med den inden for et par timer. Det eneste, jeg savnede, var, at... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Min mand og jeg kan kun give en god anmeldelse fra Fri bikeshop Odense M. Martin K har givet en virkelig god service omkring køb af cykel til vores 11 årige søn. Vi har fået god rådgivning og inf... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Virkelig god oplevelse. Bestilte online en elcykel, og den blev leveret dagen efter. Blev også ringet op omkring levering m.m fra den butik som stod for salget. Venlig og imødekommende personale. Tusi... Se mer

Företagsinformation

1. Cykelaffär
  2. Cykeluthyrning
  3. Cykelreparation
  4. Butik med cykeltillbehör

Om Fri BikeShop - Odense M

Skrivet av företaget

Fri BikeShop er Danmarks største kæde af cykelforretninger, og har butikker fordelt over hele landet. Vi er altid interesserede i, at du får den bedste oplevelse hos os, om det er i en af vores butikker eller online på fribikeshop.dk. Fælles for vores kæde er, at vi tilbyder den højeste faglighed inden for cykler, og altid står klar med produktfagligviden, samt et stort smil for at hjælpe dig med at finde den helt rette cykel.

Kunden i centrum

Om du befinder dig i butikken eller online, så er vores helt store fokus at have dig i centrum. Det bærer vores kundeservice også præg af, hvor du altid kan spørger om hjælp, hvad end det omhandler produktspecifikationer eller info om en af vores butikker. Vi sidder klar på telefon, mail og chat mandag til fredag fra 09.00 – 16.00, så vi i god dialog kan hjælpe dig videre og finde en god løsning.

Fri BikeSmart

Hos Fri BikeShop holder vi dig godt kørende, både før, under og efter dit køb. Tilkøber du Fri BikeSmart med din cykel får du fri adgang til al service, lige fra eftersyn og kædestramning, til lapning og justering af cyklen i 3 år. Efter to år kan du endda også bytte din Fri BikeSmart-cykel til en helt ny – vi tilbagekøber den gamle cykel af dig, så længe du køber en ny Fri BikeSmart-cykel med en ny 3-årig aftale.

Populære kategorier

Skrivet av företaget

Landsdækkende service
Med Fri BikeShop's landsdækkende butiksnet med over 90 butikker har du altid god service inden for rækkevidde.
100% Klargjorte cykler
Alle cykler bestilt på fribikeshop.dk bliver samlet og klargjort af en af vores dygtige og udlærte mekanikere på vores professionelle værksted.
Rentefri delbetaling
0 kr. udbetaling, renter og gebyrer. Hos Fri BikeShop kan du købe ny cykel til dig selv eller hele familien på én gang og betale over 10 eller 20 måneder. Kom ind til din Fri BikeShop butik og start en Fri Konto i dag.
Serviceordning
Med din nye cykel følger desuden en fordelagtig serviceordning. Du får et servicehæfte med 4 eftersyn, hvoraf det første er gratis. Når du bruger vores professionelle værksted til de næste 3 eftersyn, udvider vi din reklamationsret til 3 år.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 76 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Alt i denne butik fra service af cykler…

Alt i denne butik fra service af cykler til kundehåndtering, vi skal habe lavet en reklamation af noget på cykel plus kaleche. Bliver ringet op at de "bare" mente det skulle strammes. Var lige kommet fra deres anden butik på Svendborgvej som sagde det skulle udskiftet på reklamation og ikke bare strammes. Sagde vis de kunne stå 100%inde for det og jeg IKKE skulle komme igen okay. De skulle lige snakke med forhandler om kaleche og da de vender tilbage så ville de også udskifte den den de mente først bare skulle strammes. Vi henter cyklen 6 dage efter. Og jeg har virkelig ikke set en så grim kaleche før. Påpeger med det samme den er grim og kan se tydelig huller i plastikken. Får afvide af butiks chefen at jeg skulle vente 7-14 dage så skulle det udvide sig. Efter en uge kørte jeg over til ham og viste ham det. Hans svar var: det havde han da ikke set da jeg viste det. Hallo jeg stod og viste det. Han valgte og tage en inde bag kassen som VAR til en anden kunde. Og viser sig så at han har ringet til dem på Svendborg og bedt dem om at tage sig af cyklen fremover.
Ja fordi odense m fribikeshop kan kke finde ud af at betjene kunder eller lave cykler. Dét er sku utroligt. Han siger selv han er ny butiks chef og har håndplukket personalet, men det sejler fuldstændig i den butik og har gjort det i de 3 år vi kender til. Kan desværre ikke give 0 stjerner

30 april 2026

Rigtig ærgerlig service

Vi havde to cykler inde til 1-års service, og fik en melding om at regningen på service for den første cykel ville være 1800 kr. Jeg bad dem lade være med at gøre mere, fordi jeg synes at det lød voldsomt at en cykel til næsten 7.000,- skulle have brug for dette efter under et år (den havde været til første service uden bøvl). Da vi hentede cyklerne, efterspurgte vi en uddybning, og fik, i et rimeligt nedladende tonefald, spørgsmålet retur "om vi bare én eneste gang havde smurt den". Da vi svarede ja (den er blevet smurt samtidig med vores andre cykler, som har kørt mange år uden de samme problemer), sagde ekspedienten, at så havde vi nok købt noget billigt lorteolie i Biltema. Da min kone svarede, at vi har brugt olie, som er købt hos Fri Bikes, justerede han til at det kan ske på meget kort tid, at kæden bliver "100% slidt", at der kommer slør i pedalerne osv.
Da han kunne konstatere at den anden cykel vi havde inde til eftersyn overhovedet ikke havde samme problemer, pegede han på udvendige gear som problemet. Jeg har haft cykler med udvendige gear de sidste 25 år, og aldrig rendt ind i at en cykel fik disse skavanker før efter 5-6 år.
De sidste 20 år har Fri Bikes været et af vores foretrukne sted at handle cykler til hele husstanden. Det er slut nu.

30 mars 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kæmpe ros til Fri BikeShop - Odense M!

Kæmpe ros til Fri BikeShop - Odense M!

Jeg stod i en situation, hvor min cykel skulle repareres hurtigt inden en kommende bikepacking-tur, og her leverede de virkelig varen. Personalet var super hjælpsomme, tog cyklen ind med det samme og servicerede den på meget fornem vis.

Professionel behandling, god kommunikation og tydeligt engagement i at få mig godt og sikkert afsted. Kan varmt anbefales – jeg kommer helt sikkert igen!

7 februari 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rigtig god service hos fri bikeshop

Rigtig god service. Vi kom ind med en rigtig beskidt og løs krans. Vi blev mødt af en rigtig flink mand som fik renset og spændt vores krans tilpas. Da vi spurgte om hvad prisen var svaret gratis! Rigtig god oplevelse hos fri bikeshop ved rosengårdcenteret Odense.

27 december 2025

Odense M

Odense M - afhentning og levering af cykel, samt service og tilbagemelding fungerede perfekt.

18 december 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

“En ny ladcykel” langt fra sandheden

Desværre så skal man angive et antal stjerner, hvor 0 var til passende.
Vi var ude og købe en ladcykel fra deres eget mærke af. Vi får af vide at de ikke har en hjemme i den farve vi gerne vil have, så den skal bestilles hjem.
De ringer så til os igen og siger at de har en ny cykel stående, men bare med en anden farve kasse på. Sælgeren siger også at de har en sort kasse som de kan flytte over på, så vi allerede kunne få cyklen onsdag d. 17/12 i stedet for at vente til Februar 2026.
Vi undre os lidt, og spørger om det er den demo cykel som de har stående ude ved dem, hvortil sælgeren siger “ nej det er en helt ny cykel”. Vi takker ja, og venter spændt på at få den hjem. Den bliver leveret som aftalt. Inden vi skal ud og prøve den, bliver vi lige enige om at kigge den efter for eventuelle skader - og heldigvis for det, for der opdager vi at den både er ridset på stellet flere steder og ikke bare overfladisk men dybe. Den har sågar også op til flere ridser på kassen, samt et sted hvor hjørnet er knækket. (Jeg ville ønske at man kunne vedhæfte billederne). Udover det, så har cyklen ifølge computeren allerede kørt 2,6 km med en rejsetid på 18 min. dette er i min verden ikke en ny cykel, men nærmere en demo cykel.
Vi tager så kontakt til fribikeshop om torsdagen, og fremlægger det vi nu har set af skader på vores “nye” ladcykel, samt stiller spørgsmål til hvorfor den har kørt så “meget” når det nu skulle være en helt ny cykel. Sælgeren siger at det er under transporten at den er beskadiget, men det giver ingen mening de steder hvor vi har fundet de skader på stel og kassen. Som kompensation vil de give os det første service gratis. Det syntes vi ikke kan opveje de skader de har forvoldt på stellet os kassen og takkede pænt nej til dette “fine” tilbud. Det endte med at vi får pengene tilbage og de kommer og henter cyklen igen.
Vi føler os virkelig ført bag lyset og decideret løjet overfor. Kunne man bare have været ærlig og sagt at den cykel vi fik var en demo model, og der så ville komme et afslag, havde situationen været en hel anden. Men når man hellere ville fortælle en løgn, og så holde ved den, så mister man tilliden ved kunderne.
Vi skal aldrig handle nogen form for cykler med Fribikeshop Odense M igen.

17 december 2025
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Odense M - nej tak!

Købte en dyr MIPS cykelhjelm den 18. December 2024 og i går den 15. September 2025 flyver et stort stykke plastik af toppen af min cykelhjelm, mens jeg står ude og venter på lyskryds. Dette er så den 4. “klage” jeg har over denne butik:

1. Får at vide den kun findes i denne str. M og i sort. Finder senere ud af den er også i andre farver og mindre størrelse som vi efterspurgte.
2. Vi betaler 999,- for cykelhjelmen og kommer hjem og opdager vi har fået ikke-MIPS modellen med hjem, og den faktisk er på tilbud inde på deres hjemmeside. Stadig dyrere end andre hjemmeside/butikker men fint vi nøjes med at få differencen på 90,- tilbage og den rigtige model i stedet for at returnere helt.
3. Allerede efter få dage kan jeg se at (toppen af) cykelhjelmen begynder at blive “mælkehvid”. Dette bliver værre og værre, men jeg reklamere ikke, da det ikke har en påvirkning på min brug.
4. Efter få måneders brug flyver toppen helt af i blæsevejret. Her opdager jeg en bule som butikken siger er afgørende for at de ikke kan hjælpe mig på nogen som helst måder. Cykelhjelmen er nu mere sårbar. Men skummet inden i ser helt fejlfrit ud, da den jo aldrig har fået nogen hårde slag, været i ulykke eller noget.

Opdatering, 14. Oktober 2025:
Jeg fik skrevet med hovedkontoret og tilsendt en ny cykelhjelm. Denne gang en som passede min størrelse. Og har nu brugt den i et par uger og den er ikke blevet mælkehvid på toppen. Er nu rimelig overbevist om at den første cykelhjelm jeg købte fra butikken, udstillingsmodellen, sikkert var blevet tabt af kunder før jeg købte den.
Er glad for min nye cykelhjelm, men ærgerligt at der skulle det til før jeg endelig fik mig en ordentlig cykelhjelm.

16 september 2025

Hej Aldu.

Vi er kede af at høre omkring dette forløb og det skal vi naturligvis se om vi kan finde en løsning på.

Har du mulighed for at sende kvittering af købet og hjelmen til kundeservice@fribikeshop.dk

Jesper

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Har ikke modtaget alle mine vare .

Har ikke modtaget alle mine vare .
Skulle have haft dem for 14 dage siden men høre ikke noget fra dem .

2 juli 2025

Hej Mette.

Jeg har været i dialog med butikken i Odense M, som er kede af at læse din anmeldelse.

Butikken har sendt en SMS til dig for 14 dage siden med en besked om, at den sidste del af din ordre nu var klar til afhentning. Hvis en fejl fra vores systems side har gjort, at du ikke har modtaget SMS'en beklager vi selvfølgelig dette, men den sidste del af din ordre er nu klar til afhentning.

Jeg håber, at du bliver glad for de nye produkter til din cykel.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

FRI BIKESHOP Odense M ved…

FRI BIKESHOP Odense M ved Rosengårdcentret. - Mere specifikt angående butikschefen attitude og hans måde at tale på var nedladende og opfarende, som om jeg som kunde skulle stå til ansvar over for ham personligt. Han var ikke interesseret i en konstruktiv dialog eller at finde en løsning – det handlede mest om at placere skylden hos mig og tale mig ned. Hans tone var skarp og næsten anklagende, som om jeg havde gjort noget forkert, blot fordi jeg valgte at handle et andet sted. Det skabte en ubehagelig stemning i butikken, både for mig og sikkert også for de andre kunder, der overhørte det.

Meget ubehagelig oplevelse -ikke første gang det er sket.

Jeg var inde i butikken for at kigge på en Scott Foil RC 10 og talte direkte med butikschefen. Vi kunne ikke blive enige om prisen – han ville give 15 %, men jeg vidste, at jeg kunne få 20 % i en anden butik. Jeg prøvede at få ham ned på de 20 %, fordi jeg hellere ville handle lokalt og bibeholde mit forhold til butikken.

Senere, da jeg kom ind for at købe reservedele til cyklen (som jeg endte med at købe i Fribikeshop Holbæk med 20 % rabat), blev butikschefen nærmest hysterisk. Han mente, det ikke var i orden, at han havde brugt tid på mig og ladet mig prøve cyklen, når jeg så købte den et andet sted.

Han påstod, at han havde tilbudt mig en pris på 42.000 kr., men da jeg var i butikken, sagde han klart, at han ikke ville under 44.000 kr. Jeg købte cyklen et andet sted til 41.500 kr. – jeg havde ikke brugt penge på bro og transport til Holbæk bare for at spare 500 kr. Faktisk sagde jeg direkte til butikschefen, at jeg ville have købt cyklen på stedet, hvis han ville sælge den til 42.000 kr., men han svarede, at han hellere ville have den stående i inventaret end at sælge til den pris.

Jeg forstår simpelthen ikke, hvorfor han skulle tro, at jeg ville lyve om den pris, han tilbød mig. Jeg har endda flere kammerater, der kan bekræfte, hvad der blev sagt. Fair nok, at han laver forskellige tilbud til forskellige kunder, og måske har han blandet mit tilbud sammen med en anden kunde – men det giver ham ikke retten til at udstille mig midt i butikken.

Det værste var, at han ikke engang prøvede at komme videre i teksten eller finde en konklusion – det handlede mest om at svine mig til. Jeg var til sidst nødt til at sige, at der nok var sket en misforståelse, bare for at få stoppet det. Selvom der ikke var.

Sidebemærkning: Jeg er fan af de andre ansatte og især deres mekanikere. Rigtig gode mennesker, der altid leverer god service. Hvis man har tid og mulighed for at køre til Kolding, vil jeg helt klart anbefale den butik og deres ekspertise.

Da jeg ikke har mulighed for at svare direkte på Fribikeshops tilbagemelding, vil jeg give dem muligheden for at kontakte mig privat, hvis de ønsker at høre min version – eller mine kammeraters – af sagen, i stedet for kun at basere sig på butikschefens forklaring.

Og igen: Nej, han sagde klart, at den laveste pris han kunne tilbyde, var kampagneprisen. Jeg ved derfor ikke, hvor den anden påstand kommer fra. Jeg har flere, der kan bekræfte det.

For igen – hvis vi kun havde sparet omkring 1.000 kr., så havde vi nok bare handlet hos Fribikeshop i Odense M. Det ville ikke give mening at køre helt til København, betale for brændstof, bruge vores tid og krydse broen for en så lille besparelse. I sidste ende handler dette ikke om købet men selve oplevelsen som kunde hos jer

Og angående lån af værktøj – det må være det absolut mindste, man som butik kan tilbyde. Grunden til, at vi valgte at købe i butikken og ikke på en billigere hjemmeside, var netop fordi vi skulle bruge udstyret med det samme. I andre Fribikeshop-afdelinger, jeg har været i, har de enten monteret det for os eller hjulpet med det uden problemer.

Alt i alt er dette en anmeldelse af butikken og et indblik til mulige fremtidige kunder i, hvordan jeg oplevede, at denne butik behandler sine kunder.

10 juli 2025

Hej Kenny.

Jeg har været i dialog med butikken i Odense M, som er ked af at læse din anmeldelse. Tilmed er butikken er ked af, at du har haft en oplevelse af at blive behandlet dårligt, talt ned til og udstillet.

Butikken i Odense M oplyser, at du, forud for dialogen med dem om den pågældende cykel, først har været forbi Fri Bikeshop Kolding for at tale med dem og få vejledning. Herefter er du taget til Odense M-butikken for at få vejledning, hvor butikken ved dit besøg klargjorde to cykler med prøvepedaler til dig og dem, du havde med, så cyklerne kunne prøves. Butikken gjorde i denne proces, hvad de kunne for at hjælpe dig og rådgive dig korrekt, og herefter tilkendegav du, at interessen fortsat var for en Scott Foil. Der blev den pågældende dag snakket om pris, men der blev ikke handlet umiddelbart efter prøveturen. Butikken tilbød dig at købe cyklen til en billigere pris end den vejledende udsalgspris. Den billigere pris, som Odense M-butikken kunne tilbyde dig, var kun 1000 kr. højere end den pris, som du endte med at købe cyklen til, oplyser de.

Butikken oplyser, at du få dage senere kom cyklende ind i butikken på den Scott Foil, du havde prøvet i butikken, hvor du fortæller, at du har købt cyklen et andet sted til en billigere pris, end pris den butikken i Odense M kunne tilbyde dig.

Butikken har på intet tidspunkt i den dialog, de har haft med dig, efter du havde købt cyklen et andet sted, haft en intention om at tale hysterisk eller nedladende til dig, men har forsøgt at have en konstruktiv dialog med dig i en ordentlig tone.

Butikken ærgrer sig selvfølgelig over, at du har valgt at købe cyklen et andet sted, når butikken har været en del af din købsproces ved at vejlede dig i retning af den rette cykel og klargøre forskellige cykler til dig. Derfor ønsker butikken en anderledes og mere konstruktiv dialog med dig i fremtiden.

Butikken oplyser, at du ønsker at handle reservedele til din cykel den dag, hvor du er forbi butikken med den. Den dag giver de dig adgang til værktøj, så du kan montere de dele, du køber. Derfor har butikken en oplevelse af, at de har forsøgt at imødekomme og hjælpe dig.

Hvis du ønsker at gå i yderligere dialog om sagen, og er du velkommen til at kontakte butikken direkte. Kontaktoplysninger finder du her: https://www.fribikeshop.dk/butikker/odense/midt

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Synes ikke min oplevelse var super…

Synes ikke min oplevelse var super fantastisk. Skulle have lavet mit baghjul og får besked på det er noget de sagtens kan lave, de ringer så efter en dags tid og meddeler at det ikke kan lade sig gøre og at de er nød til at skifte hele hjulet. Jeg vælger at acceptere at de skifter hjulet. De vælger så at sætte et helt andet slags hjul på der ikke matcher det hjul der var på i forvejen, så der er 2 forskellige slags hjul på min cykel nu, det ser jo helt tosset ud.

De smider det gamle hjul ud uden at jeg har givet dem samtykke. De havde os smidt min lås væk, men det lykkedes dem at finde den igen.

Jeg kan sagtens finde det samme hjul som de tog af cyklen selv, så jeg står lidt tilbage med følelsen af at jeg lige så godt kunne have ladet vær med at tage min cykel med hen til fribikeshop. Og det er en ærgerlig følelse.

Det er lige på grænsen til 1 stjerne

13 juni 2025

Hej Albert.

Jeg kan forstå på butikken i Odense M, at du har været i dialog med dem, og at de har fundet en god løsning for dig, hvor de:

- Bestilte det rette hjul hjem til din cykel (dog er der over en måneds leveringstid på dette hjul, hvilket er ærgerligt).

- Sørgede for at låsen til cyklen kom tilbage til dig, da den blot lå på et bord på værkstedet og aldrig var blevet smidt væk.

- Tilbød at finde det kasserede hjul, der var smidt til metalaffald, fordi hjulet var ikke i stykker og ej længere funktionelt. De oplyser, at du ikke fandt det nødvendigt.

- Tilbød, at du kunne køre på det hjul, som du købte og betalte for, i mens butikken ventede på at få det andet hjul hjem til dig.

Hvis du ønsker at gå yderligere i dialog med butikken om sagen, vil butikken gerne meget gerne høre fra dig.

Du finder kontaktoplysninger på butikken her: https://www.fribikeshop.dk/butikker/odense/midt

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.