Det här tycker kunderna
Har været i butikken på Amager flere gange, og hver gang oplevet god og hurtig service, og blevet mødt af venligt og imødekommende personale. Kan stærkt anbefales
Jeg fik fin betjening, da jeg over nettet havde bestilt en cykelhjelm, der var for lille. Ekspedienten fandt hurtigt en næsten tilsvarende model til mig.
Företagsinformation
Om Fri BikeShop - Amager
Skrivet av företaget
Fri BikeShop er Danmarks største kæde af cykelforretninger, og har butikker fordelt over hele landet. Vi er altid interesserede i, at du får den bedste oplevelse hos os, om det er i en af vores butikker eller online på fribikeshop.dk. Fælles for vores kæde er, at vi tilbyder den højeste faglighed inden for cykler, og altid står klar med produktfagligviden, samt et stort smil for at hjælpe dig med at finde den helt rette cykel.
Kunden i centrum
Om du befinder dig i butikken eller online, så er vores helt store fokus at have dig i centrum. Det bærer vores kundeservice også præg af, hvor du altid kan spørger om hjælp, hvad end det omhandler produktspecifikationer eller info om en af vores butikker. Vi sidder klar på telefon, mail og chat mandag til fredag fra 09.00 – 16.00, så vi i god dialog kan hjælpe dig videre og finde en god løsning.
Fri BikeSmart
Hos Fri BikeShop holder vi dig godt kørende, både før, under og efter dit køb. Tilkøber du Fri BikeSmart med din cykel får du fri adgang til al service, lige fra eftersyn og kædestramning, til lapning og justering af cyklen i 3 år. Efter to år kan du endda også bytte din Fri BikeSmart-cykel til en helt ny – vi tilbagekøber den gamle cykel af dig, så længe du køber en ny Fri BikeSmart-cykel med en ny 3-årig aftale.
Populære kategorier
Fri BikeShop
Skrivet av företaget

- Landsdækkende service
- Med Fri BikeShop's landsdækkende butiksnet med over 90 butikker har du altid god service inden for rækkevidde.
- 100% Klargjorte cykler
- Alle cykler bestilt på fribikeshop.dk bliver samlet og klargjort af en af vores dygtige og udlærte mekanikere på vores professionelle værksted.
- Rentefri delbetaling
- 0 kr. udbetaling, renter og gebyrer. Hos Fri BikeShop kan du købe ny cykel til dig selv eller hele familien på én gang og betale over 10 eller 20 måneder. Kom ind til din Fri BikeShop butik og start en Fri Konto i dag.
- Serviceordning
- Med din nye cykel følger desuden en fordelagtig serviceordning. Du får et servicehæfte med 4 eftersyn, hvoraf det første er gratis. Når du bruger vores professionelle værksted til de næste 3 eftersyn, udvider vi din reklamationsret til 3 år.
Kontaktuppgifter
Amagerbrogade 98, 2300, København S, Danmark
- +4536460445
Har besvarat 76 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
De hjalp mig med mit cykel batteri
De hjalp mig med mit cykel batteri. Måske skal kabel udskiftes, men ekspedienten smurte batteri og hev nogen metal dimser fra hinanden i batteriet og så håber vi det hjælper. Samtidig opdaterede de også lige min Bosch cykelcomputer gratis. Havde lige haft cyklen til service et andet sted som ville have 300 kr for opdateringen. Fri BikeShop service koster 600 kr og det var 400 kr billigere end hvor jeg lige var kommet fra. Så næste gang bliver det helt sikker Fri BikeShop som skal hjælpe mig.
The person in the store was very…
The person in the store was very helpful and got everything sorted. The website is a bit buggy and you have to pay shipping for returns, but the in-store experience was positive.
Bare som aftalt
Varen kom som aftalt og var klar til afhentning i butikken. Ikke så meget at sige om det.
Super service og vejledning
Fantastisk service hos Fri Bikeshop Amager!
Jeg havde en udfordring med min cykel og frygtede, at jeg skulle ud og investere i en helt ny. Men takket være en virkelig hjælpsom og kompetent ekspedient i Fri Bikeshop på Amager, blev der hurtigt fundet en løsning, som sparede mig for den udgift.
Servicen var helt i top – både professionel og imødekommende. Jeg følte mig virkelig taget seriøst, og det var tydeligt, at de havde fokus på at finde den bedste løsning for mig som kunde, ikke bare den dyreste.
Deres faglighed og venlighed gjorde hele oplevelsen tryg og positiv. Jeg kan varmt anbefale butikken, hvis man ønsker god service og ærlig rådgivning.
Verdensklasse!
Fri BikeShop på Amagerbrogade skal bare have alle de stjerner, man kan give. Supergod betjening, fagligt meget kompetent medarbejder, da jeg skulle købe en ny saddel. En stor fornøjelse at komme derind. Tak til J. for en god oplevelse 🤩
Altid god service
Altid god service, når jeg kommer ned i butikken på Amagerbrogade. Tak.
Lene
Jeg fik den bedste service !
Jeg fik den bedste service !! Kan kun anbefale stedet.
God betjening.
Eminent service på Amager!
Eminent service på Amager!
Jeg har noget bikesmart, som udløb her for nogle dage siden, men lige før udløbsdatoen svingede jeg forbi min nye lokale FRI på Amagerbrogade. En forbandet VELO cykel var væltet ned over min cykel så hjulet ikke drejede rundt. Så jeg gik ind og spurgte om de ville fikse det, velvidende, at jeg selv måtte betale for de reservedele der skulle monteres.
(Jeg var naturligvis også bange for at de ville tørre den af hos forsikringen)
I stedet sagde han, at han mest syntes det lignede slid på gearene, som han tilbød at fixe via Bikesmart.
Min ringeklokke var også i stykker, så jeg greb en tilfældig en ned fra hylden og sagde, at den ville jeg gerne købe hvis han kunne sætte den på for mig. I stedet foreslog han at sætte en gratis én på.
Da jeg kom tilbage efter cyklen kun 24 timer efter. havde de OGSÅ givet mig nye pedaler og frisket cyklen helt op! Jeg sagde "Jamen det har jeg jo ikke bedt jer om?!"
Hvor til han svarede "Næ... men det er jo heller ikke din opgave at vurdere om dine pedaler er slidte".
Jeg gik ind og var klar på at bruge penge - og gik derfra med en 5-stjernes kundeoplevelse!
P!sse godt arbejde de herre!
Glædelig jul!
Steven Feraru
Fantastisk betjening, fantastisk cykel
Mark fra Amager afdelingen havde den største tålmodighed til at forklare en som mig, som ingenting aner om cykler, en hel masse om el cykler. Det er mange penge og havde mange spørgsmål , især fordi jeg har en rygskade og har krav. Det endte med at han fandt en cykel med støddæmpende saddel og forgaffel, og blev så glad . For første gang i mit liv har jeg kunne cykle på brosten uden store smerter. Er så glad for min cykel. Jeg var en hat og havde glemt mit fysiske kort( fordi jeg altid bare bruger telefonen) og Mark var så utrolig sød at at vente på at jeg smuttede hjem efter mit kort, selvom det var over lukketid .
Så kort fortalt, fantastisk betjening og fantastisk cykel .
Dårlig kundeservice!
Jeg har lige haft en virklige dårlig oplevelse hos Fri BikeShop Amagerbrogade.
Jeg kommer ind med min cykel til service, fordi jeg tirsdag morgen i sidste uge gled pga. manglende saltning (isglat, offentlig vej)
Spørger om der kan tilføjes ekstra tekst på fakturaen, da jeg vil sende et krav til kommunen, hvilket der ikke kan, da han jo ikke kan vide, det er sandt, trods min cykel er ridset i højre side.
Herefter spørger jeg om der kan gøres noget ved ridserne på cykelkurven, det er den som er mest ridset - her får jeg at vide at jeg kan købe noget sandpapir og sort neglelak!
Skulle have købt min elcykel et andet sted!!!

Svar från Fri BikeShop - Amager
Super søde og hjælpsomme unge mennesker…
Super søde og hjælpsomme unge mennesker ansat i Fri bikershop på Amagerbrogade. Virkelig god service af Jonathan. Bedste anbefaling herfra
God service?
Var i dag i jeres butik på amagerbrogade 98 for at købe en vindafvisende hjelmhue, som jeg havde udset mig på jeres hjemmeside.
Jeg vidste godt, at de ikke havde den hjemme i dén butik, men om de kunne skaffe den hjem.
Den unge mand fandt ud af, at det ville blive for dyrt at skaffe den hjem (øh for hvem?), så han anbefalede mig at køre ud på østerbrogade, hvor de havde den hjemme.....
Det er vist ikke i Fri Bike Shop, man skal handle.

Svar från Fri BikeShop - Amager
Tak for en fantastisk service og god…
Tak for en fantastisk service og god reparation af min gamle slidte Elcykel til en virkelig reel pris på alle måder. I er nogle stjerner de herre.
God service!
Kan stærkt anbefales
Køb ikke mærket Batavus
Køb ikke mærket Batavus det er virkelig en ….. cykel 🤬 jeg har haft min cykel i næsten 2 1/2år og alt er nærmest blevet skiftede på den 🫣 nyt display, fået nyt batteri igen på værksted fordi det satte sig fast osv. osv. samt nu også en ny motor og det var bestemt ikke helt billigt skulle jeg hilse at sige…
Og som i sagde “ja nogle gange er man bare uheldig” nej det er man ikke i har bare solgt mig en …… cykel der konstant går i stykker 🤨

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.