Freshofficial had door persoonlijke omstandigheden niet de mogelijkheid om de gebruikelijke levertijd aan te houden. Hier werd ik netjes van op de hoogte gehouden en er werd zelfs nog een korting aa... Se mer
Det här tycker kunderna
De dingen die ik had besteld waren de volgende dag binnen en werken top. Ceramische seal 2.0 is echt een aanrader samen met de velgenborstel. Ik ga zeker meer bestellen
Top service, goed bereikbaar voor vragen en snelle levering. De producten zijn van hoog kwaliteit! Ik ben in ieder geval zeer tevreden!
Företagsinformation
Skrivet av företaget
De website voor al uw detail producten en auto accessoires. Bij Fresh Official kan u terecht voor de beste producten van verschillende merken.
Kontaktuppgifter
Sluisstraat 97, 5462CA, Veghel, Nederländerna
- info@freshofficial.nl
- freshofficial.nl
Oprecht en professioneel
Freshofficial had door persoonlijke omstandigheden niet de mogelijkheid om de gebruikelijke levertijd aan te houden. Hier werd ik netjes van op de hoogte gehouden en er werd zelfs nog een korting aangeboden.
Super gehandeld en prima gecommuniceerd!
Deze website heel goed zeer snel…
Deze website heel goed zeer snel geleverd en top kwaliteit.
Snel bezorgd en zeer tevreden over de…
Snel bezorgd en zeer tevreden over de spullen. Top Top Top
Netjes
Goeie communicatie en netjes afgehandeld snel geleverd en netjes ingepakt ik raad het zeker aan
Fijne spullen..werken zoals beloofd
goede service
Een super en snelle service 👍🏼 en ook nog eens goed advies bij welke soort producten je moet kiezen voor de ideale schone auto 😀
Goede producten voor onderhoud van motor en auto
Netjes, spullen degelijk verpakt en top kwaliteit
Fijn bedrijf
Ik werd goed geholpen toen ik vragen had. Heb de producten snel mogen ontvangen en er zat zelfs nog een extraatje bij!
De dingen die ik had besteld waren de…
Super tevreden!
Hele snelle levering, altijd bereid om mee te denken over je wensen!
Makkelijk in contact!
Gewoon toppers
Mooie producten
Snelle levering. Fijne producten, auto wax uit flacon werkt super. Je auto is in een handomdraai gepoetst. Uitwrijven met een microvezel doek en glimt perfect. Ruikt ook nog eens lekker en is best zuinig in gebruik. Velgenreiniger en interieur reiniger ook uitgeprobeerd, voor mij niets anders meer, deze producten werken gewoon goed.
Top producten
Top producten!
Ontzettend goede producten! En net dat kleine beetje extra service.
Top bedrijf.
Gewoon kopen is goeie auto poets spul😛
Snelle levering maakt je auto goed schoon ben er zeer tevreden mee!!!
Snelle levering, netjes verpakt en superkwaliteit.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.