Det här tycker kunderna
Heb het product goed ontvangen, is van degelinke kwaliteit. Ben erg tevreden over de aankoop van dit product. Enige jammere is dat er nog een vloeistof moet worden aangekocht om de aansteker te laten... Se mer
Företaget har svarat
Heeft alleen wat langer geduurd met levering, maar dat waren de feestdagen , handig product...stel als....de lichten uitgaan of je moet handmatig koken..
Företaget har svarat
Levertijd was zoals gepland, leuke tool met flesopener. Brand goed, wel nadat je er Zippo vloeistof in gedaan hebt. Super handig en leuk
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Frenley is meer dan zomaar een webshop. Wij geloven dat online winkelen niet alleen praktisch en betrouwbaar moet zijn, maar ook leuk, verrassend en inspirerend. Daarom vind je bij ons niet alleen de gebruikelijke gadgets, tech-artikelen en woonaccessoires, maar vooral ook producten die je niet op elke straathoek of bij iedere winkel tegenkomt. Elke dag zijn we bezig met het opsporen van nieuwe, bijzondere en soms zelfs een tikkeltje eigenaardige artikelen die jouw dagelijks leven nét dat beetje leuker, handiger of interessanter maken. Of het nu gaat om een slim hulpmiddel voor in huis, een opvallend cadeau of een gadget waar je direct nieuwsgierig van wordt – bij Frenley draait het om het ontdekken van unieke vondsten. Maar naast dit verrassende aanbod, hechten we veel waarde aan betrouwbaarheid en service. Online shoppen moet zorgeloos zijn: je wilt weten dat je bestelling netjes en snel wordt geleverd en dat je altijd terecht kunt bij een team dat met je meedenkt. Daarom combineren wij ons brede en verrassende assortiment met persoonlijke service, duidelijke communicatie en betaalbare prijzen. Kortom: Frenley is dé plek voor iedereen die houdt van verrassingen, kwaliteit en gemak. Of je nu iets zoekt om je dagelijkse leven slimmer te maken, een origineel cadeau wilt geven of gewoon zin hebt om iets bijzonders te ontdekken – bij Frenley vind je het. En morgen? Dan hebben we vast weer iets nieuws dat je nog niet eerder hebt gezien.
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- info@frenley.nl
- frenley.nl
Har besvarat 50 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
PermaVuur Aansteker niet cf beschrijving
Contacten en service bestelling is prima. Echter beschrijving product in advertentie komt niet geheel 1 op 1 in overeenstemming met product. In ad wordt namelijk niet aangegeven dat aansteker brandstof nodig is voor het gebruik. (Jammer)
Snelle reacties en levering!
Bestelling vlot afgehandeld
Bestelling vlot afgehandeld. Product voldoet geheel aan verwachting. Bezorging en alle maartregelen prima. Geen enkele opmerking die minder of negatief is.
Van harte aanbevelend

Svar från Frenley
Héél fijn dat ik een reactie kreeg op…
Héél fijn dat ik een reactie kreeg op mijn op mening over de werking van het product, of beter gezegd, wat ik niet goed deed. Hartelijk dank!

Svar från Frenley
Ik heb een aantal keer online om…
Ik heb een aantal keer online om aanvullende info gevraagd en daar werd iedere keer heel snel op gereageerd.

Alles verliep zoals beloofd
Alles verliep zoals beloofd, geen verrassingen netjes en eenvoudig.

Svar från Frenley
Alles volgens gemaakt afspraak.
Alles volgens gemaakt afspraak.
Werkt zoals het hoort!

Levertijd was zoals gepland
Permanente aansteker
Het heeft lang geduurd alvorens het werkte!

Prima product
Prima product, snel verzonden en nog twgwn een goede prijs ook!

Svar från Frenley
Prima, maar iets meer info nodig
Alles goed. Alleen handig om op de site te vermelden dat er aanstekervloeistof in moet

Mooi product handige firestarter

Goede productomschrijving
Goede productomschrijving, goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering.

Svar från Frenley
Omdat ik mijn pakket vlug gekregen heb…
Omdat ik mijn pakket vlug gekregen heb 👌🏻👌🏻

Echt top!!
Product zit goed in elkaar.
Moest even oefenen om het goed aan te krijgen,
maar het werkt echt perfect!

Svar från Frenley
Heb het product goed ontvangen
Heb het product goed ontvangen, is van degelinke kwaliteit. Ben erg tevreden over de aankoop van dit product. Enige jammere is dat er nog een vloeistof moet worden aangekocht om de aansteker te laten werken.

Levering zoals verwacht.
Juiste artikel zoals besteld mogen ontvangen en het werkt zoals het filmpje laat zien.

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.