Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hold op en fantastisk oplevelse. Jeg købte online en taske som var så skøn, at jeg også ønskede mig en i sort men der var ikke flere på deres hjemmeside. Jeg skrev i bemærkningen at hvi... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har handlet ved Frejaskind flere gange. Altid produkter der lever op til min forventning, hurtig levering og fantastisk kundeservice. Jeg vil til en hver tid anbefale Frejaskind 👍🤩

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Meget hurtigt ekspition mine varer kom efter kun tre- fire dage ,og var det helt rigtige jeg havde set på deres hjemmeside. Dejligt med et dansk firma jeg vil helt sikkert anbefale butikken til alle... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Frøstegangskøber hér. Online køb. En julegave fra jer var på vej til mig. Leveret hurtigt inden juleaften - trods silde bestilling. Pakkens ankomst - med et par herreluffer (str 9,5) og en sød note... Se mer

Företagsinformation

1. Butik med skinnvaror

Skrivet av företaget

Freja skind er et lille dansk familiefirma etableret i 1986. Fysiske butik i Silkeborg samt online på frejaskind.dk Freja skind er dansk ejet og drevet. Vi har "alt" i skind og altid et godt tilbud

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Skindjakke i ringe kvalitet

Opdatering 26/3: Nu er den anden lomme revnet fuldstændig tilsvarende 😵‍💫 Købte halvlang skindfrakke, som efter et par måneders brug i forår og efterår revnede 20 cm langs syningen ved den ene lomme blot ved at sidde på jakken ved almindelig brug. Sendte reklamation til ejer med beskrivelse og billeder. Blev ringet op af ejer, som sammenlignede det med at køre galt i en bil og så gå til forhandleren for reklamation. Forklarede at der var tale om helt almindelig brug af jakken, som den ikke havde kunne holde til. Nr. 2 stjerne gives for tilbuddet om reparation af jakken, men mod betaling af kr. 200 + forsendelsesomkostninger giver det ikke mening, når jakkens kvalitet er så ringe, at den kun kan bruges som "pynt" - ikke som jakke.

11 mars 2026

Hej Sille.
Du kan da seriøst ikke mene, at en jakke du køber d. 9 maj 2025 er ringe kvalitet, fordi vi ikke vil erstatte en riv skade ? Det er ikke sikket, at du selv har lagt mærke til, at det er sket, men det er altså ikke jakkens skyld, når den er revet op langs den ene lomme og et stykke mere end det. Den falder altså ikke fra hinanden i den blå luft.
Vi har trods alt 40 års erfaring med skind, så vi ved godt hvad der er muligt og hvad der ikke er.
Hvis jakken havde være af ringe kvalitet, så er det godt nok underligt, at det ikke sker da du tog jakken i brug, men først nu. Havde jakken fejlet noget i skindet, så var det sket første gang du havde puttet hænderne i lommen.
Vi har solgt rigtig mange af den model, og vi har ikke haft en eneste der er gået i stykker, så har alle de andre bare været heldige ?
Jeg ved godt at jakken var rigtig billig, men jeg synes da stadig, at den er værd at reparere, men det er helt op til dig. Tilbuddet står stadig ved magt, skulle du fortryde.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hold op en fantastisk oplevelse.

Hold op en fantastisk oplevelse.

Jeg skrev i bemærkningen at hvis de havde en ekstra eller fik en sort retur, så ville jeg gerne aftage.

Dagen efter fik jeg et fantastisk opkald, der var én sort tilbage og hun ville fluks pakke den sammen med den anden jeg havde købt.

En sød hilsen og skønne bolcher var der også med i pakken, der i øvrigt ankom dagen efter.

VIlle helt sikkert kigge her som det første, næste gang jeg skal bestille noget i skind.

Tak for kundeservice ud over det sædvanlige.

5 mars 2026

Svar från Frejaskind

Tusind tak for den fine anmeldelse, så bliver man da rigtig glad :-)
Vi er glade for at det lykkes, at finde den taske du ønskede, og dejligt at du blev glad for den.
Du er naturligvis altid velkommen igen

Forventninger indfriet til fulde

Informativ website. Bestilte et cognacfarvet bælte, som jeg modtog hurtigt. Kvaliteten modsvarede fuldstændig mine forventninger. Jeg handler gerne hos Freja Skind igen og giver virksomheden mine bedste anbefalinger.

25 februari 2026

hej Jan.
Tak for de 5 stjerner, det er jeg rigtig glad for. Dejligt at bæltet kan bruges, så er alt som det skal være.
Håber du bliver glad for det.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Perfekte produkter, perfekt levering og perfekt service!!

Jeg vil til en hver tid anbefale Frejaskind 👍🤩

26 februari 2026

hej Maria.
Tusind tak for de søde ord, det er noget vi sætter stor pris på. Dejligt at høre, du er tilfreds med varerne og servicen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Virkelig en god og hurtig oplevelse!

Virkelig en god og hurtig oplevelse!
Jeg har bestilt et par Sælskindsluffer, og kunne mærke/se, at Freja Skind virkelig gjorde sig umage ift. farve-præferencer og god service!!

13 februari 2026

hej Mathilde :-)
Dejligt at høre du blev glad for lufferne, håber de har holdt dine hænder varme :-)
Tak for den fine anmeldelse :-)

Hurtig Service

Tak for handlen - Super god service og hurtigt leveret - Bestilte fredag eftermiddag og vupti så lå den til afhentning dagen efter :) Tak for bolsjerne :)

7 februari 2026

Hej Karsten.
Tak for den fine anmeldelse. Håber du blev glad for dit køb :-)

Super luffer

Købte skind luffer med rulamsfoer til cykling og kan kun anbefale disse da de selv i det her kolde vejr virkede efter hensigten

3 februari 2026

Hej Allan
Tak for den fine anmeldelse. Godt at du fandt nogle luffer som kan holde dig varm. Rulamslufferne er dejligt varme :-)

Meget hurtig levering

Meget hurtig levering, varen er helt i orden og lige som jeg forventede 😊

30 januari 2026

Hej Eva :-)
Tak for den fine anmeldelse, den er jeg rigtig glad for. Skønt at du er tilfreds med dit køb.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Meget hurtigt ekspition mine varer kom…

Dejligt med et dansk firma jeg vil helt sikkert anbefale butikken til alle jeg møder 😊

28 januari 2026

Hej Eva.
Tak for den fine anmeldelse. Jeg er glad for at høre du også bemærker at vi er danske - Brug pengene lokalt, så gavner det os alle.
Håber du er glad og tilfreds med dit køb.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God betjening og god service

Hos Freja skind har jeg fået en rigtig god betjening. Jeg købte en varer, men fik en anden i stedet for ved en fejl. Jeg ringede og fik lynhurtigt en returlabel af butikken og fik til sidst min rigtige bestilling tilsendt.
Jeg oplevede, at jeg fik en god service, behandling og handel.
Freja skind kan i den grad anbefales herfra.

24 januari 2026

hej Ida :-)
Tak for den fine anmeldelse. Ja nogle gange laver vi nogle fejl, og så skal vi være hurtige til at få dem rettet :-)

God kundeservice.

Købte Randers handsker, de gik desværre op i syningen, fik fluks et par nye.
Lidt over et år efter gik de "nye" handsker i syningen. Skrev til deres support, fik straks svar fra Lasse, selvom det var helligdag/weekend.
Sendte handsker retur, i dag har jeg modtaget et par nye.
Det er sku god kundeservice.

1 januari 2026

hej Anders :-)
Tak for den fine anmeldelse. Når der er problemer, så må vi handle hurtigt. Håber du har været glad for handskerne her i kulden.

Velfortjente FEM stjerner

Velfortjente FEM stjerner - fineste service og kvalitet på varerne.

2 januari 2026

Hej Dorthe :-)
Tak for den fine anmeldelse og de søde ord, det er jeg rigtig glad for :-)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Købte en rygsæk på hjemmesiden

Købte en rygsæk på hjemmesiden, virkelig godt produkt, der var endda en lille julehilsen vedhæftet. Virkelig overskuelig og brugervenlig hjemmeside. Klar anbefaling herfra.

2 december 2025

Hej Lars.
Tak for den fine anmeldelse, det er jeg rigtig glad for. Sætter også stor pris på at du beskriver din oplevelse af siden, altid skønt at høre, det fungerer som det skal i "virkeligheden" Vi kan godt selv tænke at det er godt, men det der tæller, er når kunderne er enige :-)
Glædelig jul og godt nytår

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Freja skind, virksomheden med den bedste service

Jeg har fødselsdag om en uge. Jeg ønskede mig en bestemt skindjakke jeg havde set hos Freja skind.

Men jeg kunne ikke gennemskue, hvilken størrelse, jeg skulle have, jeg bor i Grenaa og butikken ligger i Silkeborg, og vi var 3 dage før jul.
Jeg fandt deres telefonnummer, og det viste sig at være en god ide. Ud over at skindtøjet er i en rigtig god kvalitet, så fandt jeg en stor hjælpsomhed, tydeligt baseret på medarbejderens store kendskab til produkterne. Han kommunikerede godt fra Lageret til butikken. De ligger ikke i samme by, men det udgjorde ikke noget problem. Så i går blev pakken afsendt, og jeg kunne hente den i dag, sidst på formiddagen. Jeg kan kun anbefale Freja skind på det allervarmeste. Tusind tak for den gode oplevelse.
En god jul og godt nytår til Jer.

20 december 2025

Hej Ida :-)
Håber du får en god fødselsdag, det må være lige op over :-)
Tusind tak for den fine anmeldelse, det er vi meget taknemmelige over.
Rigtig glædelig jul og et godt nytår til dig.
Mvh.

Helt fantastisk oplevelse!

Helt fantastisk oplevelse!
Jeg købte en lædervest i super god kvalitet, men havde desværre valgt en forkert størrelse. Jeg kontaktede kundeservice, og de var utrolig hjælpsomme med at finde den rigtige størrelse.
Jeg fik hurtigt svar, og kommunikationen var både venlig og meget professionel. Returprocessen var nem, og varerne kom til tiden. Kan varmt anbefales!

28 november 2025

Hej Kia.
Tusind tak for den finde anmeldelse, det er jeg rigtig glad for. Håber modtager får stor fornøjelse af vesten :-)
Glædelig jul og godt nytår

Fantastisk service og produkter

Jeg har handlet hos frejaskind flere gange nu. Kvaliteten er virkelig i top og leveringen er hurtig. En speciel tak til Lasse for at imødekomme mit ønske, da jeg købte en taske til min mor i julegave, der var lavet ud af restprodukt. Lasse var hurtige til at svare og tasken blev så flot!
Hvis jeg kunne give mere end 5 stjerner, gjorde jeg det.

21 november 2025

hej Pernille.
Hvilken skøn anmeldelse, tusind tak for det. Håber din mor blev glad for tasken fra "best of the rest" kollektionen. :-)
Rigtig glædelig jul og et godt nytår til dig.

GREAT leather quality

GREAT leather quality, and Quick delivery , I love my two Bumbag👍🫶

18 september 2025

Hi Tina
Thanks for the nice review, I really appreciate it. Great to hear you liked your bumbags.
Have a nice weekend
Best regards.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg hr lige modtaget de smukkeste bløde…

Jeg hr lige modtaget de smukkeste bløde handsker, de passer helt perfekt
Bestemt ikke sidste gang jeg skal købe handsker hos jer
Tusind tak for de lækre bolcher

23 oktober 2025

hej Lise.
Det er jeg rigtig glad for at høre, så kan vinteren bare komme an :-)
Tusind tak for den fine anmeldelse, den er jeg rigtig glad for.
God wekeend.

Godt produkt leveret hurtigt

Flot og funktionelt produkt, en computer-rygsæk, leveret efter to dage. Perfekt.

6 oktober 2025

Hej Efh.
Skønt at høre du blev glad for rygsækken, det er jeg glad for at høre.
Tusind tak for de 5 stjerner, det er altid rart af få.
God weekend :-)

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.