Frederiksberg Tandlægen Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg har haft meget ubehagelige oplevelser hos tandlæge Anders Nissen som jeg aldrig har oplevet før andre steder.Ved første behandling var han hårdhændet og tanden blev lavet unaturligt skæv, og jeg... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

I came to have hygien clean. she then told me i need to take 2 xrays , after that she started saying i need additional xrays for 1 teeth. and that on top only 1.5 k i just left the clinic paying 400... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Jeg bestilte en akut tid, da jeg havde meget store tandsmerter som gjorde det umuligt for mig og spise, men det eneste de gjorde ved ankomsten var og tage et røntgen billeder og sende mig ud af døren... Se mer

Företagsinformation

1. Skönhet och välbefinnande

Informationen kommer från olika externa källor

Vi ønsker vores kunder skal bevare tændernes sundhed hele livet, så vi holder os opdaterede og guider dig til den rigtige løsning for dine tænder.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

1 omdöme under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har netop skiftet tandlæge

Jeg har netop skiftet tandlæge, fordi min “gamle” tandlæge gik på pension. Så for mig, der har meget tandlægeskræk var det et ret stort tilløb.
Jeg skulle selvfølgelig bores - øv - men Iben og hendes assistent var utroligt gode til at tackle det - hvilket var virkeligt rart. Så jeg gik derfra med en god oplevelse, trods alt...

9 februari 2018
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Får den bedste behandling både fagligt …

Får den bedste behandling både fagligt og socialt. Meget imødekommende- ingen ventetid. Iben er UTROLIG GOD TIL INDSPRØJTNING. Klinikassistenten har en ro som er meget smittende. Min angst for tandlægebehandling er forsvundet pga den ro Iben og klinikassisten har. Kan varmt anbefale Iben. Mh fra Vera🙏🏽

24 januari 2018

virkelig god tandlæge

Jeg har altid fået en venlig, hensynsfuld og frem for alt meget professionel behandling hos Frederiksberg Tandlægen og min personlige tandlæge Iben Færgemann. Jeg kan varmt anbefale klinikken og ikke mindst Iben.

6 januari 2018
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tandlægen, et spørgsmål om tillid og tryghed

Svært at vælge ny tandlæge efter mere end 30 gode år hos min gamle tandlæge. Jeg besluttede at give den nye unge tandlæge, der overtog klinikken, en chance.
Det var et godt valg, hun er dygtig og har gode folk omkring sig. Der er en dejlig uhøjtidelig stemning på klinikken, god service, godt humør, godt arbejde.

11 november 2017

Rolig og professionel behandling

Rolig og professionel behandling. Der var ingen tvivl om at Iben Færgemann tog udgangspunkt i patientens adfærd og de kliniske fund for at lave den mest optimale forebyggende “behandlingsplan”.

30 oktober 2017

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.