Fredericia Furniture A/S Omdömen 6

3,3

Företagsinformation

1. Möbeltillverkare

Skrivet av företaget

Fredericia is a family-owned design company established in 1911. Our passion is to create modern originals rooted in our heritage and relevant to a global audience.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

For dårligt til prisen

Jeg købte i 2016 en Søborg spisebordsstol. For nogle uger siden opdager jeg, at træ-stellet er revnet i begge sider der, hvor det samles og ryglænet bliver til siddeflade. Stolen har ingen skrammer eller skader, og står ellers nærmest som ny stadigvæk - og vores øvrige stole fra andre, danske designmærker som er købt på samme tid fejler i øvrigt intet.

Jeg er helt med på, at stolen jo efterhånden er 8 år gammel, men jeg havde selvsagt forventet mere af en spisebordsstol til denne pris og af et godt gammelt dansk mærke.

Fredericia har tilbudt et nyt stel til godt og vel 2.500 kr., da de ikke kender til en produktionsfejl på Søborg-stolene. Jeg må sige det er et skuffende tilbud, især set i lyset af, at jeg jo så om 8 år igen ikke er beskyttet i en lignende situation, som jo åbenbart sagtens kan ske uden der er tale om en egentligt og kendt produktionsfejl. Der kan vel ske enkeltstående konstruktionsfejl?

Ellers tak, Fredericia. Tror hellere jeg vil købe et andet velrenommeret mærke som faktisk holder.

20 mars 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hurtige svar. Super kundeservice.

Vi købte 14 spisestuestole med plastik-armlæn på et lagersalg sidste år. I år oplevede vi at armlænet på først én stol, og så på en mere, knækkede. Vi kontaktede Fredericia Furniture og spurgte om de kunne hjælpe os.
Vi havde forventet en mulighed for at betale os fra at få skiftet armlænene til en bedre type; - det var trods alt stole købt på lagersalg.
Men: Vi fik besked om at vi kunne komme med alle stolene, og så blev armlænene skiftet.
Hurtige svar, super service.
Kan kun anbefales!

1 november 2023
Logotyp för Fredericia Furniture A/S

Svar från Fredericia Furniture A/S

Kære Astrid,

Mange tak for din anmeldelse.
Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse med at handle hos os.
Vi håber, at du har glæde af dine stole mange år fremover 😊

Venlig hilsen
Helle
Fredericia Furniture A/S

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

I SNYDER JERES KUNDER MED DENNE FINTE.

Fredericia Furniture producere Trinidad stol

Som vi har købt og er glade for men en gang imellem skal man skifte skodupperne som bliver slidte. Det kan jeg leve men sidst kostede 4 stk ca 60kr. men nu har i lavet en ny model og de andre kan ikke fås længere selv om i har produceret dem i over 15 år.
De nye koster pr stk 36kr og ser helt anderledes ud.

DET ER SGU FOR DÆRLIGT MAN LAVER SÅ MEGET OM OG MAN SÅ ØGER PRISEN FRA 36KR TIL 144KR
DET ER NOGET SVINERI.............

20 juni 2022

Kan absolut ikke anbefales

Kan absolut ikke anbefales! Lever med en Børge Mogensen sofa som “knækker” hver gang man sætter sig. Fredericia furniture mener ikke den fejler noget og lukkede sagen! Hver gang vi sætter os i sofaen bliver vi mindet om dyrt dårlig kvalitet, og en ikke eksisterende kundeservice.
I kunne prøve at være imødekomne og forstående...

26 december 2019
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Har gentagne gange skrevet til deres…

Har gentagne gange skrevet til deres kundeservice mht et brækket stoleben, som de ville erstatte og sende mig et nyt. I første omgang får jeg en kundeservice medarbejder på mailen Regina, som informerer mig om at de har flere ben på lager og vil sende mig et. Intet sker. Skriver så igen og får svar fra Martin som skriver fabrikken skal fremstille et først. Nuvel. De vil sende mig et... intet sker. Nu har jeg skrevet og skrevet efter mit stoleben, men nu ulejliger de sig ikke engang med at svare. Dårlig service og dårlig kvalitet af deres møbler. Har desværre brugt mange penge hos Fredericia, men llgger ikke en krone mere der. For dårligt.

31 januari 2019
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Smukt design, dårligt udført, pris vs kvalitet er i hegnet

Har købt et bord, som er smukt designet men dårligt udført.
Ved kontakt sker der intet ud over en sludder for en sladder, men grundlæggende ingen resultater

Konkret er der tale om et Haugesen-bord, som hænger i 16 mm,
Det er et dyrt bord fra en anerkendt producent, så jeg havde en forventning om et højkvalitetsprodukt, men er skuffet over en fejl som kan ses med det blotte øje.

Jeg har skrevet af flere omgange, og er blevet orienteret om, at man forventer/accepterer 10 mm, men derudover sker der intet.

9 september 2018

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.