Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg kan på det varmeste anbefale Fredco’s Deli 😍! Super lækre og mættende salater, lige det jeg har brug for i både en travl hverdag som på en dag hvor jeg bare vil forkæle mig selv med noget godt.... Se mer

Företaget har svarat

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Byens bedste salatbar

Byens bedste salatbar! 🥗
Super friske råvarer, dejligt varieret - et super sundt måltid der gør det nemt at spise sundt. Elsker de her salater og at kunne tage noget sundt og lækkert med hjem 🙏

5 december 2025

Julens bedste flæskestegs sandwich 🎅🏻🙏🏻

Ok så har min mand og jeg fået byens bedste jule flæskesteg sandwich med mer end hvad man kan forstille sig - lækker sprød sværd meget kød rødkål og prikken over jule “i” et æbler 🍎 - mums det er bare den bedste jeg har smagt - hold nu op en god oplevelse- god opvarmning og et romantisk afsæt af en smil pyntet gade / godt afsæt til jule- 🛍️

Tak for jer♥️

11 december 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg kan på det varmeste anbefale…

Jeg kan på det varmeste anbefale Fredco’s Deli 😍!
Super lækre og mættende salater, lige det jeg har brug for i både en travl hverdag som på en dag hvor jeg bare vil forkæle mig selv med noget godt. Personalet er smilende og venlige og sammensætter salater så englene synger. Jeg kommer igen og igen - og super adresse midt i byen. Tak for jeres grønne måltider💝

6 december 2025

Min yndlings salatbar 💚

Min absolutte yndlingssalatbar i København

Fredco Dehli i Grønnegade er mit faste sted, når jeg vil forkæle mig selv med noget friskt og lækkert.
Deres salater er helt i top – sprøde råvarer, de bedste dressinger og altid perfekt sammensat. Man kan virkelig smage, at de går op i kvalitet.

Lokalet er hyggeligt, og jeg føler mig altid velkommen .

Helt klart min favorit – og et sted jeg anbefaler til alle, der spørger.
Har været stamkunde siden de åbnede 😊

3 november 2025

Skøn mad 🤩

Af alle saltbarer er I absolut de bedste 🥰 Altid lækre friske råvarer og lækre nytænkning mht. til skønne sammensætninger med dejlig dressing. Tak for jer😍

11 december 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vi køber tit frokost hos jer men må alt…

Vi køber tit frokost hos jer men må alt for tit konstatere, at laksen i salaten med laks til DKK 132 ikke er i salaten. Den har I glemt. Dette har vi gjort opmærksom i butikken, og personalet undskylder sig med, at det er svært at huske det hele, særligt fordi laksen ikke står lige for. I dag huskede I laksen, men den var til gengæld ildelugtende og uspiselig og røg i skraldespanden. I konkurrerer med et pose salat fra Føtex til en tyver. Det er simpelthen for ringe og trist at se, at I nedbryder jeres varemærke.

20 oktober 2025

Svar från Fredco’s Deli

Kære MSA, Absolut beklageligt at personalet har glemt laksen i salaten. I dit tilfælde har vi valgt en politik, at give en helt ny salat ub, og pengene tilbage. for det manglede produkt. Kvaliteten og leverandøren af laksen er den samme som gennem de sidste 10 år, og af høj kvalitet, er det lidt uforstående. Din skuffelse over manglende laks er helt forståeligt, men at sammenligne vores proddukt med en pose supermarkeds salat er helt uforstående. Vi producerer friske grøntsager af høj kvalitet dagligt i eget køkken alle ugens dage. Mvh ejeren

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Jeg har nok spist her over 500 gange de…

Jeg har nok spist her over 500 gange de seneste mange år. Kvaliteten og friskheden på maden er altid i top - og er grunden til at jeg er kommet igen og igen. Dog giver priserne ikke længere mening, når man samtidig laver portionerne mindre. Det er ihverfald derfor, at jeg er begyndt at tage andre steder hen og hvorfor jeg kun giver 3 stjerner.

Men et velsmagende frisk måltid er der altid garanti for.

29 september 2025

Svar från Fredco’s Deli

Hej Jan. Beklager hvis du har fået en dårligere oplevelse end du plejer omkring en salatstørrelse. Hvis du har fået salat, kan det være at den ikke er blevet fyldt nok op. Størrelsen på vores salatbakker er uændret igennem 10 år. Hvis du tager direkte kontakt, ville det være en stor hjælp for os at høre lidt nærmere . Priserne følger de alm stigninger der er på fødevare.
Malene@fredco.dk

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Halv portion end tidligere

Nye små bøtter til salater. Følte mig simpelthen sådan snydt. 127 for en salat der er halv størrelse af hvad den plejer.

12 juni 2024

Hej Emma
Størrelsen på vores nye salatbakker et 100% identiske med vores gamle plastik bakker. Bare mere miljøvenlige
Ligesom vores priser og mængder ikke er ændret siden inflationen for 1.5 år siden
Ejer, Fredcos Deli

Trist oplevelse

Lunken tomatsuppe som smagte mest af koncentreret tomatpuré. Et lille stykke gammelt brød til.
Kundetoilet ekstremt beskidt.
Bare en trist oplevelse…

24 november 2023

Kære Mads

Vi er kede af din oplevelse hos os.
Vedr. vores tomat suppe, så bruger vi ikke koncentrat i opskriften.
Den er lavet fra bunden og efter en opskrift vi har brugt gennem flere år.
Den skal selvfølgelig ikke være lunken. Du er velkommen til at få en ny i der har den rette temperatur, som selvf. betyder meget for smagen
Vores boller bliver bagt dagligt, men er selvf. ikke så friske sidst på dagen.

Med venlig hilsen
Fredcos Deli
ejer

Hår og larve i mad

To gange har jeg fundet noget i min mad fra Fredco's som jeg ikke synes burde være der. Første gang fandt jeg et langt lyst hår i min salat. Jeg har selv sort hår. Anden gang fandt jeg en larve i min rugbrødssandwich.

13 september 2022

Kære Nanna.
Det er meget beklageligt . Vi håber du vil kontakte os så vi kan finde frem til sporene af din dårlige oplevelse - en larve kan komme fra grøntsagerne til trods for vi har en fast procedure hvor ALT bliver skyllet.
Jeg håber du vil kontakte os
Ejer, Fredcos Deli

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Næsten fire stjerner

Er meget tæt på at give fire stjerner, for maden var simpelthen så god. Vi bestilte både salater, sandwiches, appelsinjuice og boosterjuice. Alt var SUPER lækkert. Men betjeningen var langsom og ekspedienten var meget uhøflig. Vi gik derfra og følte os desværre mest til besvær. Selvom vi forsøgte at gøre bestillingen nem (ved at sige fra start af, at vi skulle have 3 x salat som alle skulle have det hele i, så de kunne laves samtidigt uden for mange spørgsmål)

17 juli 2021
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Aldrig i mit liv har jeg fået så dårlig…

Aldrig i mit liv har jeg fået så dårlig service. Måske skulle man overveje om servicebranchen var noget for en? Jeg bestilte 9 salater og magen til uforskammet opførsel skal man lede længe efter. Ikke andet end sukken og brok, når salaterne skulle vælges. Det var de mest ærgerlige penge og kommer bestemt ikke til at støtte igen.

10 juni 2021

Kære Anne Grete
Vi er kede af din dårlige oplevelse hos os. En mulig årsag kan være at vores personale har ligget vandret pga. travlhed. Det undskylder selvfølgelig ikke din kedelige oplevelse. Vi har forsøgt at opsøge dig uden held, for at høre nærmere hvad der gik så galt. Og kunne kompenserer. Det ærgrer os lidt at du kun bedømmer servicen og ikke maden. Jeg håber du vil kontakte os på Malene@fredco.dk. Fortsat God Sommer

Stor begejstring

Stor begejstring! Salaterne er fantastiske, priserne er tilforladelige, og der er sjældent særlig lang ventetid på at få sin mad.

19 augusti 2020

Elsker deres salater.

Elsker deres salater.
Sund mad i en fart.

8 augusti 2020

Tak Mette.
Vi gør hvad vi kan.
Dejligt du elsker vores salater

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Lækre salater

Lækre salater, super velsmagende men i den dyre ende!
Udover det så skal man lede længe efter dårligere service. Personalet kan knap hilse når man kommer ind, man føler at man nærmest er i vejen og kundeservice kender de i hvertfald ikke til.

13 juni 2019

Kære Isobel
Vi beklager meget din dårlige oplevelse, og det er bestemt noget vi tager fat om med det samme.
super ærgerligt at ekspeditionen skal ødelægge totaloplevelsen, når du ellers har været glad for vores produkt, som vi iøvrigt lægger mange kræfter i, altid skal være i top.
Jeg håber du tager imod vores tilbud om et gavekort og en bedre serviceoplevelse
Ejer

Var inde i dag

Var inde i dag, kl 16.50 med 2 kammerater for at bestille 3 salater, da min vens kone anbefalede stedet..
Magen til dårlig betjening skal man lede længe efter, der var 2 på arbejde en rødhåret og en anden, det var så den anden der ik havde sans for hvordan man behandler en kunde..
Hun var på ingen måde venlig og udviste ingen service. Prikken over i’et var da jeg skulle vælge mine salater og spurgte i den forbindelse om jeg lige kunne smage en oliven da jeg var i tvivl om jeg kunne lide dem.. hun tog simpelthen en oliven og lagde den på glasmontret.. seriøst!! Det gør man bare ikke... håber ejeren læser dette.
Bortset fra det så smagte salaten rigtig godt.

6 juli 2018

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.