Ik heb heel veel maaltijdbezorgers uitgeprobeerd, en Freasy steekt er voor mij met kop en schouders bovenuit! 😍 Groot assortiment, heel lekker (ik kruid dikwijls bij met chili kruiden en zout), pur... Se mer
Det här tycker kunderna
Ik werk veel savonds en moet dus elke keer een warme maaltijd meenemen. Echter heb ik niet altijd zin om te koken, dus dacht ik freasy te proberen. Ik heb de sunshine curry geprobeert. Zelf ben i... Se mer
Voor de tweede keer de Sweet & Spice chicken gehaald bij de Albert Heijn, vorige keer goeie smaak maar weinig kip, deze keer twee stukjes kip, 5 stukjes rubber vel, bijna geen saus/nare nasmaak, nul s... Se mer
Företaget har svarat
Freasy is Fresh+Easy ! Bijzonder lekker voor diepvriesmaaltijd en erg makkelijk klaar te maken met 1 druk op de knop. Heb meerdere maaltijdbezorgservices gebruikt, maar deze is mijn favoriet. Ook... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Freasy gerechten zijn speciaal voor de vriezer gemaakt. Elke maaltijd is zo samengesteld dat ‘ie op het lekkerst is wanneer het opgewarmd op jouw bord belandt. Wij koken puur zonder gekke toevoegingen. Met vrieskoerier tot je voordeur geleverd.
Kontaktuppgifter
Alblasstraat 7-9, 3044AA, Rotterdam, Nederländerna
- 010 2613662
- hi@freasy.nl
- freasy.nl
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Niet mijn smaak
Verpakkingen zijn mooi en goed bedacht maar het eten is niet mijn smaak. Verschillende gerechten besteld maar voor mij niet voor herhaling vatbaar.

Lekkere maaltijden
Lekkere maaltijden. Goed geholpen bij de klantenservice. Binnen de afgesproken bezorgd.

Svar från Freasy
Altijd zeer tevreden muv de nasi met…
Altijd zeer tevreden muv de nasi met sate.. 3 besteld 1e niet lekker, 2e geprobeerd maar na paar happen weggegooid en de 3e direkt maar in de kliko gegooid.
Ik lees in eerdere revieuws hier ook een aantal keren mindere ervaringen met de nasi. Ik bestel dat niet weer.
Zonder dat was het 5 sterren geweest.
Edit: prima opgelost door Freasy.

Svar från Freasy
Eten was na bereiding niet smakelijk…
Eten was na bereiding niet smakelijk harde aardappels en vieze bloemkool

Svar från Freasy
Mooi op tijd bezorgd,en de doos…
Mooi op tijd bezorgd,en de doos aangereikt.
Het gebeurt ook wel eens dat de doos bij de voordeur neergezet wordt en dan al wegrijdt.Dat vind ik vervelend,omdat ik heupklachten heb en niet al te snel bij de voordeur ben
Maar deze keer reikte de bezorger de doos aan.

Svar från Freasy
Eindelijk zoutarme maaltijden op de markt!
Ik zoek al jaren naar zoutarme kant en klaar maaltijden voor een makkelijk dagje.
Deze maaltijden vind ik super! Ik ben mijn hele leven kok geweest in de gezondheidszorg. Maar als ik thuiskom na een onverwacht drukke dag is een maaltijd van Freasy een verwennerij!

Heerlijk maaltijden!
Heerlijke maaltijden gevarieerd en lekker gekruid. Tot nu de beste maaltijden vinden wij.
Ook de bezorging is goed geregeld.

Snel en goed geleverd
Ik bestel regelmatig maaltijden bij Freasy. Ze worden snel en goed geleverd. De maaltijden zijn lekker, goede porties. Handig om mee te nemen naar mijn werk.

Dik tevreden met Freasy.
Ik ben heel erg tevreden over jullie maaltijden, maar ook de service. Alles duidelijk en ook de bezorging is heel erg goed vind ik.
Ook bedankt voor de 2 verrassingen die bij mijn 1e bestelling en 3e bestelling zaten. De heerlijk boterkoek (verrassing bij de 3e bestelling) was lekker en ga ik zeker de volgende keer bestellen.

Svar från Freasy
Netjes en goed geholpen goed verpakt…
Netjes en goed geholpen goed verpakt netjes bezorgd.

Heel tevreden
Heel tevreden, ik bestel al geruime tijd de maandboxen. De keuze in maaltijden wordt steeds groter. Lekkere, smaakvolle en gezonde maaltijden. Qua groente is zit er overall veel paprika in, dat zou wat meer gevarieerd mogen zijn. Bij sommige maaltijden mogen van mij sowieso meer groenten zitten. Buiten dit, heel blij mee. De bezorgdienst is ook echt top!

Goede levering
Goede levering (de beste van alle maaltijdleveranciers die ik gebruik), mooie afbreekbare verpakkingen en recent ook een goede ervaring met de klantenservice. Alleen de keuze in high protein / low carb maaltijden is wat mager ten opzichte van sommige andere leveranciers.

Aangenaam verrast
Aangenaam verrast door deze gezonde en zeer smaakvolle gerechten ! Heb alweer een volgende bestelling gedaan. Ook de bezorging is top, je wordt goed op de hoogte gehouden via track en trace.

Chicken biryani, Dry and Bland
Tried the chicken biryani, microwaved it according to the package instructions.
As a not picky eater and someone that never writes review, I have to say It tastes quite bland and dry, rice texture is tolerable but chicken is really dry. I can't expect too much from microwaved frozen meals but this does not compare to something like the Dutch giants frozen meal when it comes to taste.
Possibly one of the worst frozen meal I've eaten, not sure if something went wrong with my batch.
If there was geniunely nothing wrong with batch. My advice would be maybe trying to add some more flavor and ingredients that could make it less dry.
2 stars because it's fairly healthy

Goede kwaliteit
Producten zijn van zeer goede kwaliteit. Prijs vind ik "op het randje" voor diepvries maar al bij al zijn prijs toch waard.

Svar från Freasy
Maak het je zelf makkelijk
Ruime keus, en de meeste maaltijden tot nu vinden wij lekker. Duidelijke instructies hoe je het beste de maaltijd kunt verwarmen.
Wat leuk is, een attentie in de verpakking erbij doen in de vorm van stukjes cake, of een voordeelbon voor n gratis bijgerecht.

Svar från Freasy
Ze hebben goed geholpen toen ik van…
Ze hebben goed geholpen toen ik van rekening nummer veranderde en de bestelling komt goed op tijd. Goed te volgen waar het is.En je kan je abbonement veranderen met menu's. En het is lekker...

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.