Fransklandliv Omdömen

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

9 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Ægte fransk stemning

Fransklandliv.dk stod for et vennepars sølvbryllup. 4 dage med spændende, lokale oplevelser. Virkelig god mad og ægte fransk stemning. Alice og Julie var perfekte værter. Og så er de dygtige til at drysse lidt lækker luksus ud over det hele. En fest, som vi sent glemmer. Tusinde tak for det.

16 september 2026

Uforglemmelig oplevelse

Har lige været på den skønnest sølvbryllupsferie i fire dage. En uforglemmelig oplevelse. Alt var planlagt med øje for detaljerne, autentisk fransk land idyl fra start til slut. Skønne værter som hele tiden var på med smil og en ægte imødekommenhed. De smukkeste omgivelser som var tænkt ind i programmet, tid og ro til bare at nyde og tage det hele ind.
Tak for en helt igennem fantastisk ferie og festlig fejring af nære venners sølvbryllup

18 september 2026

Min søsters bryllup🫶🏽

Min familie og jeg har for små 2 uger siden været til min søsters weekendbryllup, hos fransk landliv og jeg er stadig helt overvældet af oplevelsen.
Vi boede i et fantastisk hus med masser af plads og en uvurderlig udsigt!
Brylluppet var virkelig gennemført og der var en rød tråd gennem det hele. Værterne var meget, meget søde hjælpsomme. Der var planlagt badeture til floden, petanque-turnering og vandreture fordelt over dagene - man kunne både være social med de andre gæster og samtidig slappe af og være på egen hånd.
Kæmpe anbefaling herfra!

Gennemført bryllupsferie

Fuldstændig fantastisk oplevelse! Vi var gæster til en bryllupsferie, hvor Alice, Julie og Louise virkelig havde sørget for at alt var gennemført og planlagt ned til mindste detalje.
De formåede endda på dagen at ændre planerne, da der pludselig kom regn og vores brunch endte med at blive mere hyggelig og autentisk end vi kunne drømme om. Boligerne vi blev indlogeret i var smukke og autentiske. Programmet for de fire dage var en perfekt kombination af oplevelser og nærvær. Vi spill de petanque turnering, badede i floden, spiste skøn fransk mad og følte virkelig vi blev forkælet.
Bryllups ceremonien var smukt planlagt i parken med skønne bobler og kage. Middagen bød på lækker mad, vin, dans og den smukkeste udsigt over flod og bjerge.
Kæmpe anbefaling herfra 👌🏼

Bryllupsferie i Sydfrankrig

Bryllupsferie i Sydfrankrig
Vi har haft den mest magiske bryllupsferie i Sydfrankrig med FranskLandliv. Højdepunktet var den smukkeste ceremoni i de idylliske omgivelser i parken – en helt uforglemmelig oplevelse.

Allerede inden afrejse modtog vi et udførligt og gennemtænkt program, som bød på en skøn blanding af fælles aktiviteter og tid på egen hånd til at udforske den charmerende by.

Vi føler virkelig, at vi har oplevet det bedste, området har at byde på. Autentisk fransk stemning, masser af charme, smukke omgivelser og ikke mindst fantastisk lokal mad.

Det har været en helt særlig rejse, fyldt med dejlige minder, som vi kommer til at gemme i vores hjerter for altid. Vi kan varmt anbefale Fransk Landliv til alle, der drømmer om en romantisk og autentisk oplevelse i Sydfrankrig.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg var gæst til et bryllup i august…

Jeg var gæst til et bryllup i august 2026.
Fantastisk oplevelse. Arrangørerne Alice, Julie og deres hjælper Louise var perfekte værter. De havde styr på alt, stod for al kommunikation med restauranter osv. havde alt man havde brug for (tamponer, plaster, gode råd m.m).

Kæmpe anbefaling😊

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi er lige kommet hjem fra et bryllup

Vi er lige kommet hjem fra et bryllup, som blev holdt hos Frankriglandliv – og hold da op, sikke en oplevelse fra start til slut! 🇫🇷❤️

Min mand og jeg kan simpelthen ikke få armene ned.

Alt spillede, og hele stedet osede af rå hygge og en helt særlig stemning. Huset, vi fik stillet til rådighed, var virkelig lækkert og med rigtig god plads til os fem.

Arrangørerne var fantastiske – altid på, hjælpsomme og klar med svar og et stort smil. Vi følte os så utrolig velkomne. Faktisk ikke bare hos jer, men i hele byen. Det var, som om alle tog imod os med åbne arme.

Det har været sådan en oplevelse, at vi næsten allerede har lyst til at tage afsted igen. ❤️

Kæmpestore roser herfra og vores varmeste anbefalinger. 🌹🌹🌹
Kunne vi give 10 stjerner, så fik I alle 10! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak for nogle helt fantastiske dage, som vi sent vil glemme. ❤️🇫🇷

20 augusti 2026

Bryllup i det sydlige Frankrig

Fuldstændig fantastisk oplevelse i Sydfrankrig.

Jeg var til bryllupsferie igennem Fransk Landliv i August 2024. Hele begivenheden strakte sig over et par dage, og var fyldt med vidunderlige arrangementer i vidunderlige omgivelser.

Indkvarteringen foregik i autentiske boliger, som kan virke spartansk, men medvirker til en reel sydfransk oplevelse.

Planlægning og arrangementer var i top og sammensat med øje for, at give alle gæsterne den bedste oplevelse muligt.

Alle de bedste anbefalinger herfra

21 september 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi glæder os så meget til at holde vores sølvbryllup hos Fransk Landliv

Min mand og jeg, var så glade for at blive inviteret til den mest fantastiske bryllupsferie hos Fransk Landliv.
Fransk Landliv hører til i den charmerende, lille bitte landsby La Roque-en-Provence. En fantastisk perle kun en lille times kørsel fra Nice lufthavn.
Og det er virkelig det originale franske landliv, man bliver budt velkommen til.
Der var indbudt ca. 55 gæster og vi var alle indkvarteret i originale franske boliger. Helt fantastisk boligforhold, når man bare rigtig godt kan lide originale stemninger.

Selve bryllupsferien, var en skøn blanding af planlagte oplevelser sammen med alle de andre gæster og tid til "egen tid".
Maden vi fik, spiste vi forskellige steder og det bød på den gode provencalskes køkken - hvilket på mange måde minder om det gamle danske landkøkken.

Min mand og jeg blev så begejstrede over bryllupsferien, at vi nu har booket Fransk Landliv til at holde vores sølvbryllup næste år.
Planlægningen er allerede langt - indbydelserne er ude og langt de fleste af vores gæster glæder sig allerede meget til at komme til denne sydfranske perle.

Vi kan kun anbefale at tage på ture som Fransk Landliv planlægger - især hvis man ønsker originale sydfranske landsby-livs oplevelser.

23 september 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En ægte bid af det sydfranske liv.

En ægte bid af det sydfranske liv.
Jeg var så heldig at blive inviteret med til det mest fortryllende bryllup jeg nogensinde har været med til.
Vi var 3 veninder der blev indlogeret i en hyggelig bolig. Det var spartansk ja, men rent og pænt med fint køkken og bad. Der manglede ikke det mindste. Selve bryllupsferien var magisk. Vi boede alle spredt i byen, og nød i fulde drag at spadsere rundt i gaderne og nyde følelsen af at være så langt fra turisme som muligt. Min kamerarulle er spækket med de smukkeste billeder herfra, hvor floden bugter sig, de smukke farvede skodder står i fin kontrast til bygninger og de smalle gader. Bilerne kører ikke rundt i byen, så det er en helt speciel atmosfære. Vi var rundt og se området, og nød specielt turene til floden og den flotte gåtur op ad et af bjergene, hvor vi fik en lille forfriskning. Ud over selve bryllupscermonien, var noget af det der var en særlig oplevelse, helt klar at lave yoga på byens torv omkranset af smukke sydfranske huse, men også en skøn morgenmad serveret midt på gaden. Det var tydeligt præg af at alt var tænkt i mindste detalje.
Jeg drømmer mig tit tilbage til den mest fantastiske bryllupsoplevelse.

22 september 2024

Bryllup i Sydfrankrig - wauw en oplevelse

Vi har været så heldig at blive inviteret til bryllup i Sydfrankrig.
Wauw en oplevelse! Alt var arrangeret helt fantastisk, vi fik set naturen i lokalområdet, badet i floden og spist virkelig lækker mad.
Dagene var arrangeret så der både var tid til samvær med resten af gæsterne og også tid til lidt 'privat' ferie - en helt perfekt kombination.

Jeg kan læse herinde at andre har haft uheldige oplevelser med indkvarteringen, og ja vi boede også i et autentisk hus, og værelset var ikke noget særligt, men der var rent og rydeligt og så var der gode opholdsområder i boligen. Og så synes jeg faktisk det var fantastisk at bo i en ægte sydfransk bolig, hvor man havde de lokale fransmænd som naboer.

Fransk Landliv har vist alle facetter af området, og har vist os nogle små perler som vi ellers ikke ville have fundet - det er tydeligt at de brænder for Sydfrankrig og har en kæmpe stor viden omkring området og Frankrig generelt. De får vores varmeste anbefalinger, og vi håber at komme igen.

19 oktober 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi deltog i et helt fantastisk bryllup…

Vi deltog i et helt fantastisk bryllup gennem Fransklandliv August 2024. Vi blev indlogeret lokalt i de hyggeligste landsbyhuse, hvor en gruppe af os boede sammen i samme hus. Byen emmer af charme, og man mærker den sydfranske stemning overalt i boligerne, på de små gader og cafeer samt hos den lokale bager og slagter.

Dagene op til og efter brylluppet var fyldt med oplevelser: vi gik på hiking i bjergene, plukkede lokale frugter, nød lækker brunch og frokost hos de lokale, og vi tog jævnligt et dyp i den krystalblå flod for at køle os ned. Med kun en times kørsel fra Nice var det nemt at komme frem og tilbage, og vi havde lejet bil, hvilket gjorde det hele endnu mere fleksibelt.

Jeg har også været på location-wedding i Mexico og nær Geneve, men det her var helt unikt 😊.

13 september 2024

Falsk markedsføring

Falsk markedsføring. Sydfrankrig er skøn

Jeg købte en yogarejse via fransk landliv, hvor jeg naturligvis betale ekstra for et enkeltværelse. Men den bolig jeg fik værelset i svarede slet ikke til den kvalitet af bolig, der blev vist på websiden. Boligen var mørk og ramponeret. Der var ingen udsigt over flod og bjerge, som der var på websiden og det var slet ikke lyst og lækkert som det blev vist på websiden. Badeværelserne var især dårlige - et af dem havde skimmelsvamp, i et andet var bruseren dårligt. Derudover havde huset en virkelig dårlig lugt.
Opholdet får alligevel 2 stjerner, fordi både mad og yoga var god, og det var dejligt, når vi var i det hus, der blev vist på websiden.
Vi fik 500 kr. rabat efter at have klaget over forholdene efter vi kom hjem. Men den rabat afspejler ikke den store forskel der var på de 2 huse.

En muggen oplevelse

12.500 for en uge med yoga i smukke omgivelser, det er mange penge, når flybilletten kommer oveni.
Men det så virkelig lækkert ud på Fransk Landlivs hjemmeside. Æstetisk og smukt!
Ankommet, lander jeg og 3 andre i en anden unik bolig. Og ja den var unik og helt ulig hjemmesidens billeder.
For til 12.500 kr. for en uge forventer jeg IKKE:
- At ser er en gennemtrængende stank af skimmelsvamp (jeg gik lidt i panik, da jeg er meget allergisk og har slem astma)
- At sove på en sovesofa eller at ende på et loft. Hvilket jeg blev flyttet til, da hende der skulle bo der, ikke kunne stå oprejst.
- At der er et totalt fravær af rengøring, skift af håndklæder, sengetøj og skraldespande.
- At to af mine bofæller får at vide, at de ‘bare’ kan rejse hjem, hvis de er utilfredse. I et selskab på 10 gæster, er det noget, der ligger en dæmper på hyggen.
- At jeg hver dag skal pakke og slæbe en masse grej tværs gennem byen og op og ned af trapper. Jeg brugte en time på at komme frem og tilbage flere gange hver dag - og virkelig meget på trapper - ende på 40-60 etager hver dag.
- At mit soveværelse er en bageovn, fordi der ingen skodder eller reelle gardiner er - dog en lille mekanisk vifte, der larmede en del.
- At badeværelset ikke er i orden. For det er ikke rart at dele et lille bitte badeværelse med et toilet, der ikke trækker ordentligt ud. Dog var det at foretrække for det nederst, som var fyldt med sort skimmelsvamp i bruseren og ved vasken - og bare var klamt.

Stedet og omgivelserne var dog meget smukke, og det øvrige selskab dejligt.

9 augusti 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vildledende markedsføring og rystende behandling af vært

Jeg havde glædet mig til et ophold i en bolig, som var af luksuriøs standard som beskrevet og vist med fotos på hjemmesiden. Men her er hvad jeg fik:

Fik anvist et værelse/hems uden dør og uden vinduesskodder (det var sol og 36 gr.) og med meget skrå loftshøjde. Jeg kunne kun stå oprejst helt ude ved vinduet. Værten var ikke interesseret i at høre på min klage over dette ”værelse” og bemærkede bare, at hun fremover skulle huske at spørge om gæsternes højde på forhånd!

En medrejsende (som ikke var så høj som mig) ville gerne bytte værelse, så hun kom væk fra stueetagen, og dermed længere væk fra stanken af skimmelsvamp fra kælderen. I dette værelse bestod ”sengen” af en sovesofa. Jeg meddelte, at jeg har dårlig skulder, og derfor ikke kan sove på en sovesofa. Svaret var, at det kunne der ikke gøres noget ved nu. Jeg sov ikke den første nat og klagede næste morgen til værten. Svaret var, at jeg på forhånd burde have sagt, at jeg har behov for at sove i en rigtig seng! Hun oplyste, at jeg bare kunne rejse hjem!

Jeg er rystet over værtens behandling af mig.

Beskrivelsen af huset fremgår af anmeldelsen fra en af mine bofæller. Der er altså himmelvid forskel på værtsboligen og den bolig, som jeg blev indkvarteret i.

Afstanden -og særligt de mange, mange trapper - mellem værtsboligen og den anden bolig var en udfordring. Nogen pakkede hver dag alt, hvad man skulle bruge i løbet af dagen, hvilket betød at man levede i en taske. Jeg orkede ikke dette gentagne pakkeri og måtte derfor frem og tilbage mange gange i løbet af en dag. vi fire, som boede i den anden bolig, havde ikke mulighed for at være et privat sted, når vi var i værtsboligen.

Jeg havde på ingen måde mulighed for på forhånd at vide, at det hus jeg blev indkvarteret i, ikke havde samme kvalitet som værtsboligen. Der var ingen oplysninger om dette på hjemmesiden og værten oplyste intet herom under telefonsamtale inden bestilling af rejsen.
Prisen var den samme uanset bolig. Det er vildledende markedsføring, og jeg ville aldrig have købt rejsen, hvis jeg havde vidst disse ting på forhånd.

Vi fire, som boede i den dårlige bolig, klagede over forholdene og vi krævede en kompensation. Værten anerkendte ikke med ét ord, at vi var blevet snydt. Hun anerkendte det dog indirekte, da hun tilbagebetalte 500 kr. til os hver og gav os en voucher på 2.000 kr. til brug for en ny yogarejse. Vi meddelte alle, at vi ikke var interesseret i en voucher, da vi er rystet over hendes behandling af kunderne. Hun ved godt, at vi aldrig vil deltage i en yogaferie hos hende igen, så det var en helt gratis omgang at tilbyde en voucher. Beløbet på 500 kr. er slet ikke dækkende for den store kvalitetsforskel på husene.

Der var helt klart gode ting ved opholdet, men værtens behandling af mig og den vildledende markedsføring kan kun give 1 stjerne.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Vildledende markedsføring og en noget overrumplende modtagelse af kritik.

Når man klikker ind på Fransk Landlivs hjemmeside bliver man udelukkende mødt af billeder fra den lækkert istandsatte værtsbolig og IKKE fra det, der i markedsføringsmaterialet bliver kaldt ”en anden unik bolig i landsbyen”.
Det betyder, at er man så uheldig at blive indkvarteret i ”den anden unikke bolig”, så er man på ingen måde forberedt på, at den blot er en tarvelig AirBnB langt under den standard man ser på billederne på hjemmesiden.
Det, jeg blev mødt af i denne ”anden unikke bolig”, var en gennemtrængende stank af skimmelsvamp i hele huset, mangelfuld rengøring i det ene badeværelse (skimmelsvamp rundt i kanten af brusekabine og ved håndvask), i det andet badeværelse manglede ophæng til bruser og toilettet skyllede ikke ordentligt ud.
Som afdækning af glasdøre og indvendige vinduer blev der i al hast hængt stofstykker op, jeg sov på en tarvelig sovesofa og der var hverken skab, skuffer eller i det mindste en stumtjener. Mit tøj hang derfor på væglamperne og lå i vindueskarmen.
I modsætning til værtsboligen blev der ikke gjort rent løbende, skiftet håndklæder eller tømt skraldespande. Der var absolut ingen service i den ”anden unikke bolig, som i øvrigt lå ca. 6-700 m væk fra værtsboligen, som var udgangspunkt for stort set alle aktiviteter. Der er en del højdemeter inkluderet i de 6-700 meter – just saying.

Vi var et par stykker som klagede over forholdene i den ”anden unikke bolig” dagen efter ankomst, og vi blev begge mødt med absolut ingen forståelse eller anerkendelse af forskellen i standard på de to huse.
Derudover blev vi begge opfordret til at rejse hjem igen! I sandhed en overrumplende og anderledes kundeservice!

Når Fransk Landliv alligevel får 2 stjerner, er det fordi de er gode til indholdsdelen, men det opvejer ikke de pauvre omgivelser og manglende service i den ”anden unikke bolig”, som i øvrigt kostede det samme som i den lækre værtsbolig.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.