Fotproffsen.se Omdömen

4 104
TrustScore 4.5 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Utvärderar man 527 recensioner, recensenterna hade en enastående upplevelse med det här företaget. Konsumenter berättar ofta att de är oerhört nöjda med sina inköp, särskilt när det gäller de fotriktiga och bekväma skorna som ger en fantastisk känsla av välbefinnande i vardagen. Dessutom uppskattar köparna den mycket snabba leveransen och den enkla beställningsprocessen som gör det smidigt att handla på nätet. Vissa recensenter var inte nöja med att vissa modeller kändes alltför hårda eller att en del produkter orsakade skavsår vid användning. Några personer nämnde även att de stötte på problem gällande returfraktens kostnader eller upplevde att varorna försämrades ganska snabbt efter en kort tids användning.

Ämnen som oftast nämns

Product

Kunder delar positiva åsikter om produkten, där många framhäver att skorna och tofflorna är oerhört sköna,... Se mer

Quality

Konsumenter uttrycker stor tillfredsställelse och uppskattar den goda kvaliteten samt den sköna passformen... Se mer

Delivery service

Recensenter nämner positiv feedback om leveranstjänst och uppskattar särskilt de snabba leveranserna som gör... Se mer

Price

Kunder noterar konsekvent positiva upplevelser med pris och finner produkterna prisvärda med rimliga... Se mer

Order

Användare beskriver positiva interaktioner med beställning, och uttrycker stor glädje över att ha hittat skor... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Beställningen gick bra. Jag har breda fötter utan att ha insett det tidigare, med en rad fot- och tåproblem som följd. För första gången i mitt liv har jag nu skor med rätt passform tack vare denna... Se mer

Jag älskar tofflorna! Superbekväma! Använder dem på jobbet då det är långa dagar med mycket gående. Det enda negativa jag kan skriva är att jag hade önskat ett enklare sätt att skicka tillbaka toff... Se mer

Jag är så glad att jag beställde 2 par olika skor , så sköna jag kan jobba , då jag jobbar inom vården golven så hårda , så känns det här som en räddning , har haft hälsporre sedan juni månad , med... Se mer

Jag har haft besvär i flera år, och redan efter andra natten med strumpan är mina besvär som bortblåsta. Dessvärre är det en söm framtill i strumpan som skaver på min tå, men det är småsaker i sammanh... Se mer

1. Fotvård

Om Fotproffsen.se

Hos oss på Fotproffsen.se hittar du allt från skoinlägg till fotvård av högsta kvalité till ett rimligt pris. Vi har lösningen på hälsporre, hallux valgus, nageltrång, benhinneinflammation, mortons neurom, pronation, hammartå, skoskav, stukad fot...m.m. Vi säljer bekväma kompressionsstrumpor, knäskydd, fotledsstöd och stötdämpande tofflor. Låt oss ta hand om dina fötter.

LEVERANS:
Självklart erbjuder vi blixtsnabb leverans och fri frakt över 500kr.

LAGER I SVERIGE
Vi är en svensk webbutik med säte och lager i Sverige.

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

4 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Alla omdömen

(4 104)

509 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Skorna var supersköna, men tråkigt med extrakostnader

Skorna var supersköna, men att först betala frakt och sen retur (115kr) för de var en storlek för små och sen frakt igen sänkte min upplevelse dessvärre. Kommer välja en annan butik nästa gång.

20 juli 2026

Hej Annika,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vad roligt att höra att du tyckte skorna var supersköna!

Vi vill gärna förtydliga att om man önskar byta till en annan storlek bjuder vi på returfrakten enligt informationen på vår bytessida. Nästa gång behöver du därför inte boka och betala en egen returfrakt om det bara handlar om ett storleksbyte.

Om man istället väljer att göra en vanlig retur kostar returfrakten normalt 69 kr om man följer returinstruktionerna på vår retursida. I ditt fall valde du en dyrare returfrakt på egen hand.
Vi bjöd dessutom på frakten ut till dig eftersom din beställning översteg 500 kr.

Vi hoppas att du vill ge oss en ny chans i framtiden – och då hjälper vi dig gärna med ett smidigt byte om storleken inte skulle bli rätt direkt.

Fotproffsen.se

så sköna och är perfekta efter att jag…

så sköna och är perfekta efter att jag har haft ont av hälsporre.

2 augusti 2026

Svar från Fotproffsen.se

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du tycker att produkterna är så sköna och att de har fungerat så bra för dig efter besvär med hälsporre. Vi hoppas att de fortsätter att ge dig en bekväm avlastning i vardagen.

Väldigt sköna på

Väldigt sköna på, passar mina fötter!

1 augusti 2026

Svar från Fotproffsen.se

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med dina två par Cavelle Premium Justerbara Cloud-tofflor och att de passar dina fötter så bra. Vi hoppas att du kommer att ha stor glädje av dem under lång tid framöver.

Sämsta returpolicyn

Sämsta returpolicyn, inga rutiner för enkel retur. dessutom känns villkoren mer som hot än information.

31 juli 2026

Svar från Fotproffsen.se

Det var tråkigt att höra att du upplevde vår returprocess på det sättet.

Vår ambition är att göra returer så enkla och flexibla som möjligt. På vår retursida har vi samlat hela processen steg för steg så att det ska vara tydligt hur en retur går till. Vi erbjuder även en enkel bytesprocess med kostnadsfri returfrakt vid ett byte enligt våra bytesvillkor.

Vi beklagar att våra köpvillkor upplevdes som hotfulla. Det är faktiskt första gången vi får den typen av återkoppling. Våra köpvillkor är standardiserade, följer gällande lagstiftning och skiljer sig inte från de villkor som normalt gäller vid distansköp.

Elin, Fotproffsen.se

Mina fötter mår mycket bättre 🙏

Superbra skor, och snabb leverans 👍

30 juli 2026

Svar från Fotproffsen.se

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både skorna och den snabba leveransen.

Vi hoppas att du kommer att trivas med dina nya skor och önskar dig varmt välkommen tillbaka!

Elin, Fotproffsen.se

Snabb leverans hem i brevlådan

Snabb leverans hem i brevlådan. Inläggen passade perfekt i min femåriga dotters skor. Hon tycker även att de är sköna.

29 juli 2026

Svar från Fotproffsen.se

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att leveransen gick snabbt och att inläggen passade perfekt i din dotters skor. Extra roligt är förstås att hon också tycker att de är sköna.

Vi hoppas att de kommer att fungera riktigt bra under lång tid framöver.

Elin, Fotproffsen.se

Företagets returer är svåra att utföra

Företagets returer är svåra att utföra. Som kund får man själv betala retur frakten för en vara som inte uppfyller önskemålen. Returfraken ska vara spårbar och kostar 125 kr. Sedan hämtar inte företaget ut varan. Och då blir det plötsligt omöjligt stt returnera. I stället väljer man att skicka ärendet till inkasso..Otroligt oproffsigt och dålig kundservice. Här handlar man inte.

25 juni 2026

Svar från Fotproffsen.se

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Vi vill förtydliga att vi inte mottog någon retur till vårt lager. Enligt spårningen skickades försändelsen som ett rekommenderat brev till ett ombud, och inte med leverans till vårt lager enligt våra returinstruktioner. Därför kunde returen inte registreras eller behandlas.

På vår retursida finns tydliga instruktioner om hur returen ska skickas för att levereras direkt till lagret. En normal retur kostar ca. 69kr med den tjänsten som rekommenderas på vår retursida. För kunder som vill byta storlek eller produkt erbjuder vi en enkel bytesprocess med förbetald returfraktsedel.

Vi vill också förtydliga att vi inte hanterar fakturor eller inkasso. Betalningar administreras av vår betalningspartner Qliro, och frågor om fakturor eller inkasso pga missat förfallodatum behöver därför hanteras direkt med dem.

Vi beklagar att du är missnöjd med din upplevelse och önskar dig allt gott.

Fotproffsen.se

Snabb leverans, bra passform, känns bra på foten

16 juli 2026

Svar från Fotproffsen.se

Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med den snabba leveransen, passformen och att skorna känns bra på foten. Vi hoppas att du kommer att trivas med dem under lång tid.

Fotproffsen.se

Jag har köpt ett par skor och ett par…

Jag har köpt ett par skor och ett par tofflor från företaget. Båda produkterna började falla isär efter knappt två veckors normal användning. När jag reklamerade dem fick jag beskedet att skadorna berodde på normalt slitage. Jag har svårt att förstå hur det kan anses vara normalt att produkter försämras så kraftigt efter så kort tid.

När jag påpekade detta fick jag endast till svar att det var företagets bedömning, utan någon vilja att närmare diskutera om produkterna faktiskt kunde vara felaktiga. Min upplevelse är att materialkvaliteten är mycket bristfällig och att kundservicen har varit ovillig att ta ansvar eller hitta en rimlig lösning.

Mot bakgrund av detta har jag gjort en anmälan till relevanta myndigheter. Baserat på min egen erfarenhet kan jag inte rekommendera att handla från företaget. Om kvaliteten motsvarar den jag har upplevt finns det en risk att produkterna går sönder efter mycket kort användning, och att du som kund inte får ett rättvist eller tillmötesgående bemötande vid en reklamation.

25 juli 2026

Svar från Fotproffsen.se

Tack för att du delar med dig av din upplevelse, även om vi beklagar att du känner så.

Reklamationer bedöms alltid utifrån de bilder och den information som skickas in. I ditt ärende var både vår och tillverkarens bedömning att skadorna visade bruksslitage och inte ett tillverkningsfel. Trots detta valde vi att skicka en ersättningsprodukt till dig som en goodwillgest.

Vi strävar alltid efter att göra en rättvis bedömning i varje enskilt ärende och beklagar att du inte är nöjd med utfallet.

Sköna skor att gå i.

Sköna skor att gå i och storleken är ok. Har ganska stora fötter så det brukar vara svårt med storleken, men 47 funkar riktigt bra.

25 juli 2026

Svar från Fotproffsen.se

Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du trivs med skorna och att storlek 47 passade bra. Vi vet att det ibland kan vara en utmaning att hitta skor i större storlekar, så det är extra roligt att höra att de motsvarade dina förväntningar.

Snabbt och enkelt

Snabbt och enkelt. Skorna helt underbara.

27 juli 2026

Svar från Fotproffsen.se

Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du uppskattade den snabba och smidiga köpupplevelsen och att du är så nöjd med skorna. Vi hoppas att de kommer att ge dig många bekväma steg framöver.

Elin, Fotproffsen.se

Fina skor och sköna (först...)

Fina skor och sköna (först...).
Men tycker Fotproffsen lutar så starkt åt "alla fördelar" med barfotaskor så att infon om att man borde/ska göra en inkörningsperiod när man börjar använda barfotaskor blev mer en bi-notis än något som trycks på som viktigt att göra.
Hade det framgått tydligare om vikten av en inkörningsperiod när jag fick beställningen hade jag inte haft de fotproblem mina barfotaskorna nu orsakat mig.

23 juli 2026

Svar från Fotproffsen.se

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Vad tråkigt att höra att du har fått besvär. Vi förstår att det känns frustrerande.

Just barfotaskor fungerar annorlunda än traditionella skor och hur snabbt fötterna vänjer sig är väldigt individuellt. Därför rekommenderar vi en gradvis invänjningsperiod.

Informationen om detta finns på produktsidan under en egen rubrik "Så fungerar de – och varför dina fötter kommer må bättre", där vi beskriver att användningen bör starta med korta stunder och sedan ökas successivt. Den informationen är en del av produktbeskrivningen och inte dold längst ner på sidan.

Vi erbjuder dessutom flera olika modeller av barfotaskor, eftersom olika fötter och användningsområden kan kräva olika egenskaper.

Vi uppskattar ändå din feedback. Den hjälper oss att fortsätta utveckla hur vi presenterar våra produkter och informationen kring dem.

Bra avlastnade toffla

Tofflorna är både stödjande och avlastande. Jag känner mig riktigt nöjd med dem.

26 juli 2026

Tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att du är nöjd med dina tofflor och att du upplever att de både ger bra stöd och avlastning. Det är precis den känslan vi vill att våra produkter ska bidra med i vardagen.

Stort tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse!

Fotproffsen.se

Snabb leverans och mycket bra…

Snabb leverans och mycket bra hålfotsinlägg.
Jag kommer att beställa mer varor👌

26 juli 2026

Tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att du är nöjd med både den snabba leveransen och dina hålfotsinlägg. Det gläder oss att de motsvarade dina förväntningar.

Extra roligt är det att höra att du vill handla hos oss igen. Vi ser fram emot att få hjälpa dig även vid ditt nästa köp!

Fotproffsen.se

Utmärkt produktval och bra service.

15 juli 2026

Tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att du är nöjd med både vårt produktutbud och vår kundservice. Vi lägger stor vikt vid att erbjuda produkter av hög kvalitet och att ge våra kunder den hjälp de behöver, så det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd.

Stort tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse!

Fotproffsen.se

Snabb leverans. Skorna är jätte sköna.

3 juli 2026

Svar från Fotproffsen.se

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både den snabba leveransen och att skorna känns riktigt sköna. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Toppenbra

Supersnabb leverans, bra utbud och bra priser. Rekommenderar starkt!

8 juli 2026

Svar från Fotproffsen.se

Stort tack för ditt fina omdöme och din rekommendation! Det gläder oss att höra att du är nöjd med den snabba leveransen, vårt utbud och våra priser. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Elin, Fotproffsen.se

Sköna tofflor helt enkelt.

30 juni 2026

Svar från Fotproffsen.se

Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med dina tofflor och att de känns sköna. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Ea produkt

Bra produkt o snabb leverans

16 juli 2026

Svar från Fotproffsen.se

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både produkten och den snabba leveransen. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Elin, Fotproffsen.se

Sökte tåspridare och de här är bra!

Sökte tåspridare och de här är bra!

12 juli 2026

Svar från Fotproffsen.se

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att du är nöjd med tåspridarna och att de motsvarade dina förväntningar. Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse – det hjälper både oss och andra kunder som letar efter rätt produkt.

Tack för att du valde att handla hos oss, och varmt välkommen tillbaka!