Fotocollage Maken Omdömen

TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Het is een prima stuk software, waar je erg eenvoudig je foto's kunt oploaden en rangschikken. OOk kun je iedere foto nog aanpassen, waar nodig. Het eindproduct, dat je al binnen enkele dagen ontv... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Perfecte collage! Scherp afgedrukt op canvas. Supersnel geleverd. Het maken kostte wel enige tijd ivm de land vorm. Goed opletten hoe de foto’s in de diverse vakjes uitkwamen. Maar het resultaat is... Se mer

Företagsinformation

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

6 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gekozen voor een fotocollage met 99…

Gekozen voor een fotocollage met 99 foto's die ik zelf wilde plaatsen. Hele klus, maar gelukkig kon ik alles steeds weer opslaan.
Foto's die voor mij niet helemaal helder waren zien er op het aluminium toch helder uit met mooie kleuren.
Heel blij mee! En levering op tijd.
Aanrader!

17 maj 2024

Prachtige canvas

We bestelden een grote canvas voor een 50-jarig huwelijk met heel veel kleine fotootjes in de vorm van het cijfer 50. Wat een knappe kwaliteit, haarscherpe foto's en prachtige kleuren! Ook de levertermijn was razendsnel. Een aanrader!!

24 april 2024

Geef het mooiste cadeau.

Het was prima om de foto's te selecteren voor mijn cadeau. Ik kon ze eenvoudig aanpassen om het allemaal mooi te maken. Daarna een snelle levering. Keurig verpakt. Een cadeautje om zo'n cadeau te mogen geven. Zeer tevreden!

6 april 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Waarom ik dit bedrijf 5-sterren geef.

Vanaf het ontwerpproces (wat overigens heel eenvoudig was om te doen) tot en met de levering is alles perfect verlopen. Het resultaat (tweemaal) ziet er prachtig uit. Ik zou dit bedrijf om je foto collage te maken in welke manier dan ook van harte aanbevelen!

8 april 2024
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Collage met oude foto's op posterformaat

Ondanks dat ik foto's uit de oude doos gebruikt heb voor mijn collage op poster formaat was ik verbaasd hoe duidelijk de afdruk was. Goede kwaliteit, snel en zeer netjes geleverd. Net geen 5 sterren omdat ik graag had gezien dat het programma een uitvergroot functie had gehad tijdens het maken van de collage. Maar echt super tevreden over het eindresultaat! Ga een volgende keer zeker weer hier bestellen!

28 februari 2024

Collage maken

Had een collage met 53 foto,s en heb niet het programma de locatie laten bepalen maar één voor één de foto,s naar mijn collage gesleept. Het resultaat is prachtig en ook nog eens snel geleverd.

19 januari 2024
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Blij met onze familieboom!

Eerst mooie collage gemaakt. Maar toen het programma tijdens bestellen er de hoogste resolutie aan gaf, was het echt lelijk. Balen, want veel tijd ingestoken. Contact opgenomen met de klantenservice en contact was snel en vriendelijk. Ze zeiden dat het niet klopte en het resultaat echt goed zou zijn. Gok genomen en besteld en supertevreden met het resultaat. Geen 5 sterren omdat die onduidelijkheid stres opleverde.

4 december 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Trap niet in de 24 uurs levering! NIET DOEN!

Ik ben bij Fotocollage-maken.net aan de slag gegaan omdat ze een 24 uurs spoedlevering beloofden. Met garantie notabene... Pas bij het afrekenen bleek dat € 50 extra te kosten!! Omdat het zakelijk een belangrijke bestelling was, toch maar gedaan.

Ik kreeg vervolgens bevestiging dat het bezorgd zou worden tussen 11 en 15 uur de volgende dag. Enige is dat ze met UPS werken die bezorgtijden aangeven maar zich er niet aan houden. Bij navraag blijkt dat pas na het weekend wordt bezorgd. En helemaal geen oplossing geboden wordt.

Dus trap niet in de belofte van 24 uurs bezorging!

29 september 2023
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Niet klantgericht

De fotocollage hebben we ontvangen. De foto's staan er goed op. Tot het ophangen hebben we de beschermfolie laten zitten. Bij het verwijderen werd voor ons pas zichtbaar dat de gekleurde laag aan de achterzijde op meerdere zijden aan de randen is beschadigd. Ik stuur foto's om dit te laten zien.

Wat is er mogelijk om dit te repareren?

----------

Bedankt voor je e-mail. Het spijt ons, maar we kunnen uw claim niet accepteren.

Beschadigingen dienen binnen 14 dagen na levering te worden gemeld. Uw bestelling is 3 weken geleden bezorgd.

‐---------

Dat vind ik erg spijtig te horen. De lijst is behoorlijk prijzig. We zijn er zeer zorgvuldig mee om gegaan en hebben gewacht op een moment dat we hem met 2 personen op konden hangen. De beschermfolie hebben we bewust tot die tijd laten zitten om beschadiging in welke vorm te voorkomen.

De lijst is niet door onze toedracht beschadigd maar het is een productie fout.

Vervelend dat jullie je nu zo strikt aan die weken vasthouden en ons enkel beantwoorden met een standaard mail waarbij niet klantgericht op de vraag wordt ingegaan.

-------

Helaas laat het bedrijf niets meer van zich horen en zitten we nog met een beschadigde lijst.

19 februari 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dit is zeker GEEN mozaïek foto

Dit is zeker GEEN mozaïek foto
De foto’s die ik heb geüpload, zijn gewoon gehusseld en als achtergrond wazig te zien onder de hoofdfoto. De hoofdfoto is NIET opgebouwd uit de kleuren van de geuploaden foto’s, waardoor de hoofdfoto ontstaat. Dit is gewoon geen mozaïek. Niet bestellen. Je Krijgt geen geld terug. Zonde v je geld.

5 november 2021
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.