Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vandaag een prachtig fiets gekocht van een super vriendelijke medewerker. Ramon Ventura kwam bij mij thuis, had twee hele mooie stoere Forza’s bij zich. Heel kundig en technisch bekwaam. Ik vond het h... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Wij waren zeer verrast ,een heel enthousiaste medewerker .Eerst een telefoontje van Roland of hij niet te vroeg was met zijn komst, je kon al aan zijn stem horen dat hij er zin in had. Een wagen met... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Net 2 elektrische fietsen gekocht bij Forza Woerden. Keurig netje geholpen door Xander en Leroy. Goede informatie gehad over o.a. service en verzekering. En een mooie prijs af kunnen spreken. Volste v... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik heb een proeftest aan huis gehad, een fijne transport fiets uitgezocht. Leuke inruilprijs voor mijn andere transportfiets. Ga zeker genieten van mijn nieuwe fiets. Fijn geholpen, goede service en... Se mer

Företagsinformation

1. Cykelreparation

Skrivet av företaget

Forza Fietsen is dé e-bikefamilie van Nederland. We combineren kwaliteit, vakmanschap en service om de beste e-bikes te maken.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 84 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Ben goed geholpen door Remon

Ben goed geholpen door Remon. Heb de andere fiets 10 jaar gehad en altijd goede service!

10 april 2026

Svar från Forza Fietsen

Bedankt voor de mooie review! We zijn blij dat je weer geslaagd bent voor een nieuwe fiets, veel veilige fiets kilometers gewenst :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De medewerker heeft aan huis alles…

De medewerker heeft aan huis alles uitgelegd over de fietsen. Het gesprek is goed verlopen en hebben 2 fietsen besteld. medew. Ramon Ventura

10 april 2026

Svar från Forza Fietsen

Bedankt voor de mooie review! We zijn blij dat je geslaagd bent voor 2 mooie fietsen :)

Enthousiast over onze aankoop

Al bij de eerste digitale en telefonische contacten werden we zo enthousiast dat we een paar dagen later in Nunspeet twee e-bikes kochten. We werden uiterst professioneel en vriendelijk te woord gestaan, maakten een proefrit en daarna was de keuze snel gemaakt. We kijken reikhalzend uit naar de aflevering en gaan ongetwijfeld veel zorgeloze kilometers maken.

Svar från Forza Fietsen

Bedankt voor de mooie review en uw bezoek aan onze winkel in Nunspeet! Leuk dat jullie geslaagd zijn voor 2 fietsen! We wensen je alvast veel veilige fiets kilometers :)

Goed geholpen

We zijn goed geholpen door
Boaz Beelen

Svar från Forza Fietsen

Bedankt voor de mooie review!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Goed geholpen

Goed geholpen, en een goede uitleg door Hidde.

4 april 2026

Svar från Forza Fietsen

Bedankt voor de mooie review! We zijn blij dat jullie goed geholpen zijn!

Eerlijk advies

Eerlijk advies, nemen alle tijd.
Koffie duurde lang.😉😁

Svar från Forza Fietsen

Bedankt voor de review! Onze ecxuses voor het ongemak dat de koffie langer duurde!

Hele slechte service

Hele slechte service! 4 weken wachten tot er iemand langs wil komen voor een kapotte E bike van net een jaar oud.

Beste mevrouw Theunisse,

Bedankt voor uw 1-ster review. Wat vervelend om te horen dat u onze service als onvoldoende heeft ervaren — dat is uiteraard niet de bedoeling.
Volgens onze gegevens stond er een afspraak gepland voor een bezoek op 16 april 2026.
Deze afspraak is binnen 10 werkdagen na uw melding ingepland.
Wij streven er altijd naar om zo snel mogelijk een passende oplossing te bieden, maar zijn hierbij afhankelijk van zowel de beschikbaarheid van de klant als de routeplanning binnen de betreffende regio.

Wij begrijpen dat een wachttijd frustrerend maar wij doen altijd onze uiterste best om zo snel mogelijk een monteur in te plannen.

Team Forza Fietsen

Lokkertjes

Eerst hoofdkantoor gebeld met de aanbieding 2 de ebike gratis heb gevraagd van af welke prijs klasse de aanbieding gelde 1800 kok ik daar is het 2400 en dat er een fiets van 999 staat die niet mee doet maar die 999 korting krijgt je word gewoon misleid ik vind dit zeer kwalijk hoe jullie die te werk gaan heb een uur in de auto gezeten om er te komen en dan word je zo misleid koop hier niks rare manier van werken schaam je forza fietsen

Svar från Forza Fietsen

Onze excuses voor het ongemak dat de actie niet juist overgekomen is. Dit is uiteraad niet onze bedoeling geweest.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Mary van Dijk

Mary van Dijk
Ik en mijn man waren 27 februari in Purmerend bij de Forza winkel en hebben 2 nieuwe fietsen besteld, ons was beloofd na 3 weken konden we de fietsen ophalen, na 3 weken namen we contact op, 20 maart, bellen , inspreken , niet terug worden gebeld, toen maar weer langs de winkel. Volgende week dinsdag weet ik meer zegt hij dan, weer niet gebeld. Weer naar de winkel, helaas het word na de paas zei meneer in de winkel. Wij weer bellen deze week, weer ingesproken weer niet terug gebeld, vandaag weer naar de winkel, meneer whatsapp gestuurd naar het hoofdkantoor maar nog steeds geen fiets. Maar wel beloofd dat hij morgen gaat bellen!

Svar från Forza Fietsen

Bedankt voor uw review! Onze excuses voor het ongemak dat u niks gehoord heeft van ons. Zou u een e-mail willen sturen naar nschoonhoven@forzafietsen.nl met uw gegevens? Dan kan ik voor u kijken wat ik kan betekenen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Boaz Beelen is de prima verkoper die…

Boaz Beelen is de prima verkoper die ons twee Forza fietsen heeft verkocht. Mijn vorige Forza fiets was een goede fiets maar gezien het aantal gefietst kilometers toe aan vervanging.

Svar från Forza Fietsen

Bedankt voor de mooie review! We zijn blij dat je weer geslaagd bent voor 2 mooie fietsen! Alvast veel veilige fiets kilometers :)

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Wanprestatie en onduidelijkheid rondom levering van bestelde fietsen

Op 18 maart heb ik een review geplaatst met vijf sterren en positieve feedback over uw bedrijf. Deze review heb ik inmiddels per direct verwijderd. De reden hiervoor is dat wij nog steeds wachten op de levering van twee fietsen, zonder dat hierover duidelijke en tijdige communicatie plaatsvindt.

Daarnaast stel ik vast dat uw onderneming naar mijn mening tekortschiet in de nakoming van de koopovereenkomst. Bij het aangaan van de overeenkomst zijn wij verplicht gesteld om het volledige aankoopbedrag direct te voldoen, waarbij werd aangegeven dat de aanbieding anders zou komen te vervallen. Deze handelswijze heb ik als onredelijke druk ervaren.

Tot mijn grote verbazing ontvingen wij enige tijd geleden bericht dat één van de fietsen waarvoor wij reeds hebben betaald en waarvoor een overeenkomst is ondertekend, inmiddels aan een andere klant zou zijn verkocht. Vervolgens werd ons gevraagd of een andere kleur fiets acceptabel zou zijn. Dit acht ik juridisch en contractueel onaanvaardbaar.

Ik wijs u erop dat op grond van artikel 7:17 van het Burgerlijk Wetboek een product moet voldoen aan de overeenkomst. Een andere kleur of uitvoering betreft niet hetzelfde product als waarvoor een overeenkomst is gesloten. Daarnaast volgt uit artikel 7:21 van het Burgerlijk Wetboek dat de koper recht heeft op levering van het overeengekomen product.

Indien levering van het overeengekomen product niet mogelijk blijkt, ben ik op grond van artikel 6:265 van het Burgerlijk Wetboek gerechtigd de overeenkomst te ontbinden wegens wanprestatie.

Tevens wijs ik u erop dat volgens uw eigen algemene voorwaarden levering met bekwame spoed dient plaats te vinden en dat de consument het recht heeft de overeenkomst kosteloos te ontbinden indien levering niet mogelijk is.

Geachte heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw bericht. Het spijt ons oprecht dat uw ervaring met ons niet aan uw verwachtingen heeft voldaan en dat er onduidelijkheid is ontstaan rondom de levering van uw fietsen. Onze excuses voor het ongemak dat u hierdoor heeft ervaren.

Wij nemen uw melding zeer serieus en willen dit graag zo spoedig mogelijk voor u oplossen. Om uw situatie goed te kunnen bekijken en u verder te helpen, verzoeken wij u vriendelijk om een e-mail te sturen naar nschoonhoven@forzafietsen.nl met uw gegevens en, indien mogelijk, uw ordernummer.

Zodra wij uw bericht hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om samen tot een passende oplossing te komen.

Forza Fietsen

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dat forza goede fietsen levert en goede service

Ik ben gisteren bij Forza in Nunspeet geweest bij de paasshow. Ben samen met mijn vrouw heel vriendelijk ontvangen door Boaz Beelen met een lekkere kop koffie met gebak. Boaz heeft me goed geadviseerd en had er alle tijd voor
Na een proefritje was ik enthousiast en Boaz heeft me een mooi voorstel gedaan met een inruilkorting dus heb ik de koop doorgezet.
Ik rij al ruim.4 jaar een forza fiets en ben er heel tevreden over ook over de service. Forza komt de fiets thuisbezorgen en als er iets is zoals bijv een nieuwe band dan komen ze dat aan huis doen.
Ik ben weer blij met mijn nieuwe Forza fiets en de service van Forza.
Dick

6 april 2026

Svar från Forza Fietsen

Wat leuk dat u bij ons bent langs geweest bij onze paasshow! Leuk dat u weer geslaagd bent voor een nieuwe fiets! We wensen je alvast veel veilige fiets kilometers weer :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Forza fietsen...een aanrader !!

Vanmorgen in het filiaal van Forza in Nunspeet geweest, zeer vriendelijk ontvangen en enorm fijn,professioneel geholpen door Boaz. Er wordt goed geluisterd naar wensen en budget. En er is nu een leuke paasaktie.........

3 april 2026

Svar från Forza Fietsen

Bedankt voor de mooie review! We wensen je alvast veel veilige fiets kilometers gewenst!

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Niet altijd geloven wat ze beloven

Lage instap I bike gekocht met mijn eis dat ik met beide voeten bij de grond kan komen als ik nog op het zadel zit, mij is toegezegd dat dat zeker kan en in orde komt bij afleveren, maar helaas is dat achteraf niet mogelijk, ik heb dat gemeld en er zou contact worden opgenomen maar helaas niets meer gehoord! Jammer😢hoor.

2 april 2026

Svar från Forza Fietsen

Vervelend om te horen dat de fiets niet naar wens is. Zou je een mail willen sturen naar nschoonhoven@forzafietsen.nl met uw gegevens? Dan kan ik eens met je meekijken

Niet naar website gaan

Wat een drama, ben alleen op website geweest en nu wordt ik dagelijks twee maal gebeld. Zelfs om kwart voor acht en dat is voor een 78 jarige vroeg!! Druk steeds weg en maak er spam van, helaas helpt niet. Vanmorgen teruggebeld om beklag te doen, maar te druk. Nou ja..

2 april 2026

Svar från Forza Fietsen

Onze excuses voor het ongemak. Onze telefoonlijnen zijn vanaf 08:30 uur geopend, wellicht is dat de reden waarom u er niet doorheen bent gekomen om ons terug te bellen.

Prettige zaak

Gastvrij, vriendelijk personeel en goede prijs. We komen zeker terug!
Boaz is een top verkoper!

28 mars 2026

Svar från Forza Fietsen

Leuk datj ullie bij ons langs zijn geweest! Bedankt voor de mooie review!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super fijn geholpen door joas

Super fijn geholpen door joas. Bij de aankoop van twee mooie e- bikes

31 mars 2026

Svar från Forza Fietsen

Bedankt voor de mooie review! We wensen je alvast veel veilige fiets kilometers :)

Heel slecht de Fa.Forza fietsen

Nu het echte verhaal van het malafidebedrijf FORZA fietsen.
Forza fietsen - beleid/service/opvoeding

Nu het juiste verhaal maar eens gaan vertellen hoe dit bedrijf de Consument ,laat ik maar zeggen "NAAIT"

Via Facebook zag ik een mooie advertentie staan van Forza met 2 halen en 1 betalen.
Nu ja waarom niet en brochure aangevraagd ,deze per email toegestuurd gekregen.
Wij zagen de Bologna Platino,mooie fiets en duur,maar ja er stond toch 2 halen en 1 betalen, dus proefrit aangevraagd.
Nu op 11 maart kwam Forza langs met de Bologna en na hiermee proef te hebben gefietst,beviel deze ons wel en gezegd
ok deze gaat het worden,want tenslotte 2 halen en 1 betalen wie wilt dit niet.
Helaas zei de bezorger dhr. Roland van de Kolk dit heeft alleen betrekking op de fietsen, welke op de afbeelding staan.
Dit zou kunnen ,nergens een uitzondering gezien maar ok omdat we 2 van de duurdere fietsen namen kregen we een mooie korting.
Er werd ook gelijk gevraagd willen jullie niet fietsen inleveren,alwaar wij zeiden dat dit niet het geval is.
Hierna besproken een aanbetaling te doen,alwaar we mee akkoord gingen en dit ook direct hebben gedaan.
Kort hierna kreeg ik een email met bevestiging van de 2 fietsen,echter met stomheid geslagen geen 2 Bologna's maar 1 en de andere een Giulia Cosmo.
Direct kontakt opgenomen met dhr.v.dKolk en gev raagd hoe kan dit.Hij vroeg is het een groot probleem,waarop ik antwoorde als ze vrij identiek zijn en geen echte verschillen dan ok.Nu dit was dus het geval aleen spatbord en voorlamp schenen anders te zijn volgens hem. (ook mij hier zeer netjes opgesteld)
Later kregen we een telefoontje van Forza om een afleveringsdatum door te geven,welke werd gesteld op woensdag 25 maart 2026.
Op woensdag 25 maart kwam de Fa Forza netjes op tijd bij ons aan en gezien het slechte weer gingen we de garage in met de
2 fietsen en werd ons allen verteld wat nodig was voor de fietsen, hierop gingen we ons huis in met de bezorger en kregen we
de papieren en werd er nog geprobeerd ons wat meer te verkopen,alwaar wij geen interesse in hadden.
Toen werd gezegd, hoe gaan we betalen,waarop ik zei "morgenochtend direct per bank,daar er een spaargeldslot op zit en dit 24
uur duurt eer deze eraf is. Direct werd dit afgeblokt want Nee er moest direct betaald worden,stond in de voorwaarden. Nooit gezien deze
en er is ons nimmer verteld er rekening mee te houden dat je direct moet betalen na ontvangst.Er werd toen telefonisch door de
bezorger kontakt opgenomen met Forza en daar kreeg hij te horen "NEE"direct betalen,ondanks dat ik zelfs een voorstel had gedaan van ok
betaal euro 1000 nu en de rest direct per bank na opheffen spaargeldslot.(hadden ze schijnbaar nooit van gehoord)
Nu ook dit was tegen de verkeerd gezegd want steevast direct betalen. Ik zei helaas dat gaat niet lukken nu waarop hij zei dan nemen we de fietsen per direct weer terug.
We waren zo uit het veld geslagen mijn vrouw en ik en voordat we het goed in de gaten kregen was de bezorger al weg en de 2 fietsen uit de garage eveneens.
Per direct een mail gestuurd naar Forza,echter het fatsoen kunnen ze niet opbrengen ook maar hierop te reageren (zegt al genoeg) het schijnt bij hun
dus alleen maar om verkoop en de rest "bekijk het maar" en per direct gezegd van de aankoop af te zien en de aanbetaling ook per direct te retourneren.
Na een week puur bij toeval kreeg ik van een bekende van mij te horen ,na het gebeuren verteld te hebben, Joh hebt je toestemming gegeven om de garage in te gaan
alsmede de fietsen mee te nemen. Ik zei nee heb niets gezegd we waren teveel met stomheid geslagen door een dusdanige opstelling van de fa, Forza en voordat we
het wisten was hij al weg. Nu zei hij dan hebben we hier te maken met huisvredebreuk alsmede ontvreemding van goederen ,alwaar op is aanbetaald en zou aangifte gaan doen.
Wil het nu niet direct op de spits drijven ,echter ot op heden toe nog steeds geen antwoord van de Fa.Forza en alsmede terug storting van het aanbetaalde. Allemaal tegen dovemans oren gezegd.
Nu de fa.Forza alsnog de gelegenheid gegeven om binnen 14 dagen na dagtekening het aanbetaalde te willen doen terugstorten op het opgegeven Ibannr/rekening,
mocht dit wederom uitblijven dan genoodzaakt stappen te ondernemen middels deurwaarder/kantongerecht.

Voor zover lieve mensen/consument de werkelijkheid hoe de Fa.Forza zijn klanten behandeld, dus bedenkt u goed.

25 mars 2026

Svar från Forza Fietsen

Vervelend om te horen dat de service niet naar wens is. Onze excuses hiervoor. Zou je een mailtje kunnen sturen naar nschoonhoven@forzafietsen.nl met uw gegevens en het verhaal? Zodat ik met u mee kan kijken. Ik hoor graag van u.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.