Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Net 2 elektrische fietsen gekocht bij Forza Woerden. Keurig netje geholpen door Xander en Leroy. Goede informatie gehad over o.a. service en verzekering. En een mooie prijs af kunnen spreken. Volste v... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Wij waren zeer verrast ,een heel enthousiaste medewerker .Eerst een telefoontje van Roland of hij niet te vroeg was met zijn komst, je kon al aan zijn stem horen dat hij er zin in had. Een wagen met... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik heb een proeftest aan huis gehad, een fijne transport fiets uitgezocht. Leuke inruilprijs voor mijn andere transportfiets. Ga zeker genieten van mijn nieuwe fiets. Fijn geholpen, goede service en... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vanmiddag Roland van de Kolk met de grote groene Forza bus aan huis geweest. We hebben een aantal verschillende modellen goed uit kunnen proberen en daarbij een goede uitleg gekregen. Eigenlijk waren... Se mer

Företagsinformation

1. Cykelreparation

Skrivet av företaget

Forza Fietsen is dé e-bikefamilie van Nederland. We combineren kwaliteit, vakmanschap en service om de beste e-bikes te maken.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 84 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dat de fietsen van goede kwaliteit zijn…

Dat de fietsen van goede kwaliteit zijn hoeven we niet meer te vertellen. Het zijn fijne fietsen zonder poespas, waar we nu al een jaar met veel plezier op rijden. Wij kochten onze fietsen in Rotterdam en zijn daar uitstekend geholpen. Inmiddels is er ook een vestiging in Goes geopend, waar de service net zo goed is. Vragen worden direct beantwoord en problemen hebben we tot nu toe nog niet gehad.

21 april 2026

Svar från Forza Fietsen

Bedankt voor de mooie review! Leuk dat u bij onze winkel in Rotterdam bent geweest en mooie fietsen heeft kunnen vinden. We wensen je heel veel veilige fiets kilometers.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De medewerker die mijn testrit bezorgde was Roland…

De medewerker die mijn testrit bezorgde en de fiets presenteerde was vrirendelijk, uitgebreid dienstbaar en informatief. De fiets heb ik gekocht.

20 april 2026

Svar från Forza Fietsen

Bedankt voor de prachtige review! We zijn erg blij dat u bij Roland geslaagd bent voor een mooie fiets :) Alvast veel veilige fiets kilometers gewenst!

Aanrader!

Snelle service aan huis, fijne communicatie en duidelijke uitleg omtrent de fietsen en de service indien aanschaf.

Geduldig en vriendelijk.

20 april 2026

Svar från Forza Fietsen

Bedankt voor de mooie review! We zijn blij dat de service en de fietsen goed in de smaak vallen!

Helemaal blij 😁

Zeer tevreden met de aankoop van mijn nieuwe fiets bij Forza Goes. Goed geholpen door verkoper Mathijs. Prima informatie gehad en samen een voor mij prima fiets uitgezocht. Leverbaar waarschijnlijk 3 weken. Dus kan niet wachten.

Svar från Forza Fietsen

Wat fijn om te vernemen dat het bezoek in Goes zo goed bevallen is :) Bedankt voor de mooie review, alvast veel veilige fiets kilometers!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mathijs van Forza Goes erg goed!

Bij Mathijs van Forza Goes geweest.
Gisteren langs gegaan om afspraak te maken voor testrit en alle mogelijkheden te bespreken. Fiets met lage instap voor mn moeder van 84jr.
Kwamen daar, alles stond klaar. Duidelijke uitleg etc. Uiteindelijk ,helaas, toch niet meer mogelijk voor mn moeder om te fietsen. Nog meerdere opties benoemd en besproken maar helaas, t lukte niet.
Mathijs had alle tijd alle begrip etc.
Zeker een aanrader om bij Forza Goes te gaan kijken als je n nieuwe fiets wilt gaan kopen.

Svar från Forza Fietsen

Bedankt voor de mooie en uitgebreide review! Jammer dat het helaas niet lukte voor u moeder om te fietsen.

Heel goed geholpen

Hele goede verkoper Matthijs in Goes.
Ik had veel vragen die hij goed kon onderbouwen.
Heel deskundig.
Leuke acties van de fietsen.

Svar från Forza Fietsen

Bedankt voor de mooie review en uw bezoek aan onze winkel in Goes!

Goed geholpen door Elvin

Goed geholpen door Elvin, goede uitleg gehad en was nier opdringerig, hij kwam voor een fiets voor mijn vrouw maar uiteindelijk hebben we 2 fietsen gekocht, Elvis bedankt

Svar från Forza Fietsen

Bedankt voor de mooie review! Leuk dat jullie uiteindelijk geslaagd zijn voor 2 nieuwe fietsen. We wensen je veel veilige fiets kilometers alvast :)

Ik heb vandaag een mooie fiets gekocht

Ik heb vandaag een mooie fiets gekocht
In het filiaal Goes
Goed geholpen door Mathijs
Ben er zeer tevreden over
Ik kijk uit wanneer de fiets bezorgd word

Svar från Forza Fietsen

Bedankt voor de mooie review en uw bezoek aan onze winkel in Goes! We wensen je alvast veel veilige fiets kilometers toe!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

2 mooie Forza fietsen gekocht.

2 mooie Forza fietsen gekocht ,goede uitleg door verkoper Mathijs ,
Tevreden hiermee
Afz Bob

Svar från Forza Fietsen

Bedankt voor de mooie review! We wensen je alvast veel veilige fiets kilometers!

Mooie fietsen!

Net voor Pasen in Nunspeet geweest. Mooie zaak. We hadden nog nooit op een ebike gefietst, dus dat was een bijzondere ervaring! Fietsen was ineens weer leuk! Hidde heeft ons goed advies gegeven en we hebben 2 ebikes gekocht. Nog even geduld en dan heerlijk fietsen!

Svar från Forza Fietsen

Bedankt voor de prachtige review en uw bezoek aan de winkel in Nunspeet. We wensen je alvast veel veilige fiets kilometers toe :)

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Forza malafide bedrijf

Mensen laat u niet in de maling nemen en kijk beter bij uw fietsenmaker in de buurt.
Service ,Reacties etc kent Forza niet ,net als het berichtje van nschoonhoven met a.u.b. stuur mij een uitleg bericht etc ,hiervan verneem je niets.
Fatsoen kennen ze niet.
Inmiddels maar incassojuristen erop gezet .
Dus mensen laat u niet in de maling nemen met hun mooie praatjes etc.

25 mars 2026

Beste meneer Dick Scheffer,

Wij vinden het jammer dat u uw ervaring op deze manier beschrijft, maar willen graag de situatie verduidelijken.
Op het moment van levering kon u de factuur helaas niet voldoen.
Volgens onze leverings- en betalingsvoorwaarden blijven de fietsen tot het moment van volledige betaling eigendom van Forza.
Om die reden heeft onze bezorger de fietsen weer meegenomen.
Wij begrijpen dat dit voor u als vervelend kan zijn ervaren.

Tegelijkertijd betreft dit een standaard en noodzakelijke procedure.
Uw opmerkingen over onze service en communicatie herkennen wij niet in deze context.
Desondanks staan wij open voor een inhoudelijk gesprek om eventuele misverstanden op te helderen.

Indien u dit wenst, kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen zodat wij samen naar een passende oplossing kunnen kijken.

Forza Fietsen

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Leroy is oprecht, eerlijk, recht door zee, meedenkend.

Leroy, heeft mij uitstekend geholpen. Leroy denkt graag mee en komt met oplossingen. Geen poespas en kwam op mij eerlijk en oprecht over.

Svar från Forza Fietsen

Bedankt voor de mooie review! We wensen je alvast veel veilige fiets kilometers :)

Super goed geholpen

Super goed geholpen! Goeie service en fiets werd binnen 3 weken thuis afgeleverd!! Heel blij met de fiets

31 mars 2026

Svar från Forza Fietsen

Bedankt voor de mooie review! Veel veilige fiets kilometers gewenst :)

Nieuwe fiets gekocht

Nieuwe fiets gekocht. Zeer goede uitleg.
Ramon is een vriendelijke verkoper.

Svar från Forza Fietsen

Bedankt voor uw mooie review! We zijn blij dat je goed geholpen bent door Ramon. We wensen je alvast veel veilige fiets kilometers toe!

service oke

service oke
verkoop aan huis erg netjes door hidde

Svar från Forza Fietsen

Bedankt voor de mooie review en fijn dat u netjes geholpen bent. We wensen je alvast veel veilige fiets kilometers :)

Lekker vlotte actie

Lekker vlotte actie, ideaal de verkoper komt bij je thuis voor een proefrit én de prijzen zijn aantrekkelijk! Kortom ik heb besloten tot aankoop!

Svar från Forza Fietsen

Bedankt voor de mooie review en leuk dat we bij u aan huis langs mochten komen :) Alvast veel veilige fiets kilometers gewenst!

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.