Forsåker Vårdcentral & BVC Omdömen 10

TrustScore 3.5 av 5

3,3

1. Vårdcentral

På Forsåker Vårdcentral & BVC i Mölndal erbjuder vi vård med hög kompetens, god tillgänglighet och ett varmt bemötande. Vi vill att det skall vara smidigt för våra patienter att få kontakt med oss. Hos oss står patientens behov i centrum och vi vill att ni möts av både kvalitet och förståelse. I och med att vi har 4 fast anställda specialistläkare har vi mycket hög tillgänglighet för fysiska läkarbesök samt digitala kontakter när det önskas. På Forsåker Vårdcentral behöver du inte träffa inhyrd personal. Vår strävan är att ha högsta möjliga tillgänglighet parat med högsta möjliga kompetens. Vi tror även starkt på kontinuitet och att våra patienter får träffa samma läkare. Vi har en äldremottagning med vår mycket kompetenta äldresjuksköterska Somali Hedström, som ni kan nå på direkttelefon.

3,3

Medel

TrustScore 3.5 av 5

Har inte besvarat negativa omdömen

Oprofessionellt & otrevlig läkare

Var superbra till en början. En helt otroligt bra psykolog Ida (bara hon ska ha 5 stjärnor!) blev bemött otroligt oprofessionellt. Tom. Apotekspersonalen reagerade på hur han skrev illa om mig och apotekaren rekommenderade mig att byta läkare. Några veckor senare hamnar jag på IVA för en sepsis, som kunde ha undvikits om läkaren lyssnat på mig & gett remiss+ rätt behandling.

Läkaren X var otrolig otrevlig mot mig hela denna perioden jag var skriven där. Kände mig nedvärderad hela perioden som jag bad om hjälp.

28 april 2025

Den bästa vårdcentralen som jag varit…

Den bästa vårdcentralen som jag varit listad på. Lätt att kontakta, hög tillgänglighet, bra helhetssyn vad gäller min kroniska sjukdom som både kräver kunskap av läkare o rehab. Mycket bra uppföljning av läkare, fysioterapeut o distriktssköterska då jag också genomför rehabträning och viktnedgång i ett program med tillgång till dietist på nätet. Passar mig så bra. Tillgängligheten o helhetssynen är världsklass. Kan varmt rekommendera denna vårdcentral. Har tidigare länge tillhört annan vårdcentral i Mölndal som växt o blivit för stor för mina behov.

24 juni 2025

Bästa vårdcentralen

Under mitt snart 70-åriga liv, har jag aldrig tidigare haft kontakt med en vårdcentral som är så proffsig och patientvänlig som Forsåker. Enkelt att få kontakt, empatiskt och trevligt bemötande, tydliga besked. Jag känner mig trygg och sedd.
Synd bara att man måste ha bil för att enkelt ta sig dit.

24 juni 2025

Min pappa är listad hos er och han får…

Min pappa är listad hos er och han får inte den hjälp han behöver när det kommer till hans smärta. Han får sällan svar av sin läkare heller när han försöker komma i kontakt med henne. Inte acceptabelt!! Jag känner inte igen min pappa längre. Han väntar på operation och den remissen är skickad men nu då!? I väntan på operation måste han väl få leva ett någorlunda liv?

12 juni 2025

Kompetent och seriöst!

Har använt flera av de tjänster som erbjuds.
Läkarbesök, verkligen inkännande och lyssnade och mycket seröst. Jag har flera komplicerade åkommor. Öron näsa hals, gjorde hörseltest och kollade en del annat. Snabbt ochseriöst. Pricktest av födelsemärken, kan rekommenderas att göras.
Helnöjd med min nya vårdcentral efter att ha haft en annan i 20 år.

24 april 2025

Fantastiskt

Under alla år som jag besökt olika vårdcentraler/vårdinrättningar och träffat läkare och personal, har jag aldrig tidigare mött så empatiska, engagerade och vänliga människor och som gör allt för att hjälpa och ger sig tid att lyssna och förstå Dessa varma människor är värda allt beröm

30 januari 2025

Uruselt

Uruselt . Gick inte att få kontakt med läkare för att resonera om sina problem utan man hamnade hos någon sorts okvalificerad "målvakt" som inte var läkare men hade olika synpunkter på lämplig behandling och vad som kunde diskuteras och vars huvuduppgift verkade vara att hindra kontakt med kvalificerad läkare. Bara att byta vårdcentral snarast möjligt

2 januari 2025
Logotyp för Forsåker Vårdcentral & BVC

Svar från Forsåker Vårdcentral & BVC

Tråkigt att du upplever det så. Det händer tyvärr ibland att man som vårdpersonal och patient inte är överens om den medicinska bedömningen. Du är dock välkommen att framföra dina synpunkter till oss via kontaktformuläret på vår hemsida. Med hänsyn till din sekretess som patient kan vi inte bemöta detta vidare här.

Med vänlig hälsning,
Forsåker Vårdcentral & BVC

Forsåker är en bra vårdcentral

Jag tycker Forsåker är en bra vårdcentral och den fungerar som man önskar att det ska vara när man söker vård.
De lyssnar på önskemål och kommer med förslag.
Har man ett brådskande ärende så ordnar de tid.
Kan inte komma på något negativt.

16 april 2024