Vem vill varje gång ha en traditionell pizza-degklump liggandes och skvalpa i magen....inte jag i alla fall! Har nu provat ForRealFoods olika och avsevärt mer nyttiga varianter samt byggt egna variant... Se mer
Jag uppskattar verkligen att ni vill sälja lowcarb-mat med bra råvaror! Därav gjorde jag en stor beställning för att visa att jag uppskattar det ni gör. Men pizzorna var inte så goda som jag förvänta... Se mer
Fantastiskt bra att kunna få hemleverans av frysta pizzor med så bra innehåll! Det hade blivit fel i min leverans men efter ett Mail löstes det smidigt med en kompletterande leverans redan nästa dag... Se mer
We are on a mission For Real Foods! Näringsrik pizza utan tillsatser & spannmål 👉brödfri🍕 med lokala råvaror. Källa till fibrer | Low carb | Rik på protein
Södra Hamnen 3, 47132, Skärhamn, Sverige
- 031-144 666
- info@forrealfoods.se
- forrealfoods.se
Väldigt god pizza som dessutom är…
Väldigt god pizza som dessutom är nyttig. Ett riktigt bra alternativ om man inte vill äta vanlig pizza.

Svar från FOR REAL FOODS
Grymt god pizza med 50g protein
Det här är inte en nyttigare pizza. Det är en måltid på 500 kcal med 50g protein.
Ersätter vilken måltid som helst men är god som en… Pizza!
Jag älskar att man kan få brödfri…
Jag älskar att man kan få brödfri fryspizza från For Real Foods. Det är supergott och ett hälsosamt alternativ när du behöver något snabbt i vardagen
Fantastiskt god pizza
Fantastiskt god pizza! Mycket välsmakande! Man smakar att den är gjort på bra råvaror.
Supergod annorlunda pizza 👍
En oslagbart god och näringrik pizza…
En oslagbart god och näringrik pizza för den kräsne.
Har aldrig ätit en sån god färdiglagad och fryst produkt.
Glutenfri, kolhydratssnål i jämförelse med andra pizzor.
Inga tillsatser, svensk tillverkad och proteinrik. Andra pizzor är 80% bukfylla här näringsrika ingredienser.
Så himla god och vilken skön mättnadskänsla.
Åt en pizza av annat fabrikat idag från det glutenfria, frysta beståndet. En tysk variant som smakade blä vilket många "gammeldags" glutenfria brödbaserade produkter gör. Bortkastade kalorier.
Denna Vegetariska Pizza var modern och helt enkelt ljuvlig.
Blev väldigt besviken
Blev väldigt besviken. Smakar verkligen inte pizza .
Oslagbara pizzor och företag!
Oslagbara pizzor och företag!! Kunde inte ge fler stjärnor än 5. Äntligen kan man njuta av pizza utan den klassiska pizza-hangovern. Värt varenda krona! Tack för ert koncept och grymma pizzor!!
Perfekt mättnadskänsla!
Provat de vegetariska pizzorna på vitkålsbotten, SÅ goda och perfekt mättnadskänsla utan den klassiska brödbottnen!
Äckligaste jag nånsin ätit
Äckligaste jag nånsin ätit. Åt en slice och kastade resten. Botten smakar torkad kattmat.
Det här var något av det äckligaste jag…
Det här var något av det äckligaste jag ätit! Usch!
Köpte en mozzarella pesto för att…
Köpte en mozzarella pesto för att testa, blev djupt besviken. För dryga 75 kronor hittar man en liten fjuttig pizzaliknande sak i paketet. Smaken är i princip obefintlig och konsistensen lämnar mycket åt fantasin. Påminner om en dödbakad sockerkaka med ost och nåt starkt krydderi på toppen. Lägg inte pengarna på denna produkt
Helt fantastiskt goda pizzor med en…
Helt fantastiskt goda pizzor med en riktigt bra mättnadskänsla och smak
Jättegoda pizzor på väldigt bra råvaror!
Supergoda och mättande!
Mycket god smak med perfekt mättnad! Perfekt att ha hemma i frysen och ta fram när tiden tryter. Även testat bottnarna och toppat egna pizzor. Kan varmt rekommenderas!
Tyckte det lät spännande och köpte…
Tyckte det lät spännande och köpte bägge varianterna, (vitkålsbotten och kycklingbotten)
Måste tyvärr säga att bägge varianterna smakade väldigt dåligt, men det är säkert nån som tycker annorlunda.
Trevligt att pizzorna görs på Tjörn.
Suveränt!
Pizzor som är Goda, mättande och med bara juste innehåll! Grym och personligt service dessutom! Fantastiskt att, som både glutenintolerant och keto person, kunna ha ett suveränt alternativ i frysen!
Mycket bra koncept och ja längtade…
Mycket bra koncept och jag längtade efter just LCHF vanlig färdigpizza. Är dock för mycket salt för min smak, speciellt i kycklingbotten (därför en stjärna mindre) - men jag saltar väldigt sparsamt i allmänhet.
Trevlig kontakt, snabb och bra leverans - så är du normalt avseende salt ;) så kan jag bara rekommendera!
Vitkålsbotten med mozzarella och pesto…
Vitkålsbotten med mozzarella och pesto 👍
Sååååååå gooood