Har haft förråd hos dem i flera år, både privat och företag, och de lever upp till allt de lovar, det är aldrig problem med något och de är alltid så hjälpsamma om något kör ihop sig! Det är alltid be... Se mer
Alltid hitta bästa tänkbara lösning för det aktuella behovet som kunden beskriver utan att visa någon som helst form av girighet för att bara nå maximal profit för stunden utan istället se en lång rel... Se mer
Hej! Jag har varit kund hos Lidingö Förrådscenter i nästan tjugo år. Det var alltid trevligt att gå dit, jag blev alltid väl bemött och fick alltid hjälp om jag behövde. Ett rent, snyggt och väl or... Se mer
Lidingö Förrådscenter är ett utmärkt ställe om du vill ha mer förvaringsutrymme. Personalen är fantastiskt trevlig, ställer upp och tar emot leveranser och är väldigt flexibla. Jag har varit kund där... Se mer
Informationen kommer från olika externa källor
Lidingö Förrådscenter är ett centralt beläget Self Storage Center på Lidingö. Genom erfarenhet och kunskap kan vi möta våra kunders förväntningar och leverera det som kunden efterfrågar. Våra hörnstenar i verksamheten är Säkerhet, Tillgänglighet och Service.
Förrådsvägen 13, 181 41, Lidingö
- kontakt@forradscenter.se
- forradscenter.se
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Rekommenderas!
Mycket trevligt och professionellt bemötande! Rekommenderas!
Mycket bra service
Bra Service . . . Det finns personal dagtid. Öppet till kl 22:00
Toppen!
Har varit mycket nöjd med att hyra förråd på Lidingö förrådscenter. Bra service, flexibla att ha att göra med och ordnar det bästa för kunden. Säkerheten kunde inte vara bättre! Anledningen till att det inte blir fem stjärnor är på grund av kostnaden. Det är lite dyrt jämfört med andra förrådscenter.
MYCKET TREVLIG PERSONAL
Jag kommer att rekommendera ER det gör jag redan.
ha det bra och stort Tack till ER att ni hjälpte mig.
Med vänlig hälsning
Johan Gotendahl
lidingö förrådscenter AB
Bättre service och ordning går inte att få. Rent och snyggt. Butik finns med allt du behöver för en flytt.
Trevligt bemötande och utomordentlig service.
Lidingö Förrådcenter fungerar mycket väl när du behöver ett funktionellt och säkert utrymme gör lagring av gods. Dessutom får du ett mycket trevligt bemötande och utomordentlig service för alla dina behov.
Superproffs!
Lidingö förrådscenter finns alltid till hands och är superproffs på service!
Återkommer gärna en dag om jag behöver ett extra förråd.
1.5 år i Lidingö förrådscenter
Allt har funkat hur bra som helst, har alltid blivit väl bemött, lätt att på egen hand ta sig in i förrådet om man behövt. Jag är till 100 procent nöjd.
Service
Lysande service och mycket positivt bemötande mot kund.
Fräschet och tillgänglighet alldeles utmärkt.
Rekommenerarar absoulut Lidingö Förrådscenter till mina vänner och bekanta.
Suverän service!
Jag upplever Magnus som mycket professionell i sitt agerande som också innefattar en flexibel och hjälpsam attityd.
Mycket nöjd!
Personlig service, flexibilitet, och ett mycket trevligt bemötande. Dessutom bra urval i butiken med allt man behöver för flytten eller förvaring.
Flexibla lösningar, hög servicenivå: Lidingö Förrådscenter
Har haft ett förråd hos Lidingö Förrådscenter sedan 2010, och ibland ytterligare ett.
Enkel administration, flexibla lösningar, alltid snabb och professionell service.
Smidig tillgänglighet, rena och ljusa lokaler.
Kan varmt rekommenderas!
Pålitligt hela vägen
Vi kände oss helt trygga med vår förvaring. En tydlig och enkel prissättning och bra bemötande gjorde oss så nöjda att vi rekommenderar er till andra😃
Utmärkt
En flexibel och serviceminded superprodukt. Lätta att nå dygnet runt och funktionell hantering under på/av-lastning. Kanon!
Synnerligen praktiskt och flexibelt
Denna förrådslösning har varit perfekt i flera år vid flyttning, husförsäljning, dödsbohantering och liknande. Utmärkt biltillgänglighet stort plus. Mycket bra personlig service som underlättat vid ändrade utrymmesbehov.
Utan tvekan en trygg förvaring anpassad för varje behov
Tryggt förvaring och ändå är den alltid tillgänglig. Förråden upplevs som anpassade för det mesta både vad gäller omfång och värde.
Suveränt!
Tryggt Enkelt Fräsht Trevligt Flexibelt Tillgängligt Säkert
OUTSTANDING!
Jag är en mycket nöjd kund. Er service och bemötande är fem stjärnor. Ordning och reda samtidigt finns det en flexibilitet att alltid vilja finna en lösning på kundens behov mao OUTSTANDING!