Forevig Liv Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Nu er det 2. gang jeg benytter mig af denne unikke mulighed. Igen blev hele forløbet behandlet SÅ professionelt! Jeg er yderst tilfreds med resultatet. Tak for muligheden !

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Idag modtog jeg den smukkeste statuette, lige som jeg ønskede den!♥️ God oplevelse fra start til slut. Jeg blev 3D scannet i Bagsværd af Christina, hun var meget sød og imødekommende og følte mig... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg er så sindsygt glad for min statuette, den er så fin og lever fuldt ud op til mine forventninger! Selve scanningsdelen var også en rigtig god oplevelse, Bianca og Trine var så søde og nemme at... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg havde en fantastisk oplevelse, god kommunikation med teamet/kvinderne bag firmaet og er ovenud forbløffet over den færdige statuette. De hjalp med en genskabelse af min gravide mave, fik lavet en... Se mer

Företagsinformation

1. Mammabutik

Skrivet av företaget

Få foreviget dit spirende liv i maven med en unik, håndlavet statuette. Graviditeten er en helt særlig tid i dit liv som fortjener at blive hyldet og foreviget. Med en statuette får du et unikt og personligt stykke brugskunst, som du kan designe præcis som du vil og mindes din graviditet.

Kontaktuppgifter

Utmärkt

116 omdömen

5 stjärnor
4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

22 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Fantastisk oplevelse

Sødeste Bianca og Trine har fået skabt et fantastisk minde til os. God oplevelse helt fra start med en 3D scanning i Køge, samtidig med en god sparring omkring valg af farver og effekter.
Vi skal helt klart have genskabt maven med vores datter også🌸

13 augusti 2023

Svar från Forevig Liv

Sødeste Emma 😍 tak for din gode anmeldelse. Tak fordi vi måtte forevige din flotte mave. Vi er helt tossede med din flotte designkombination, som du valgte 😍

Behagelig oplevelse, flot produkt

Den oprigtige interesse i min graviditet og barn fra tidligere var så vigtig for mig - jeg følte mig tryg og hørt. Produktet er også virkelig godt og jeg håber jeg vil elske at have det stående i mange mange år. Fair pris 🤩👍

21 september 2023

Svar från Forevig Liv

Tak for de søde ord og den gode anmeldelse Shari ❤️ tak fordi vi måtte forevige din fine mave med lillebror 💙 vi håber, at i alle har det godt og nyder tiden i barselsboblen 😍

Kæmpe anbefaling!

Kæmpe anbefaling!
Havde sådan en god oplevelse med selve 3d scanningen. Et roligt, trygt og kærligt miljø, med masser af tid til at vælge hvordan ens figur skal se ud.
Da jeg fik min figur ind af døren, var den endnu smukkere end jeg havde forventet. Det overgik alle mine forventninger, og jeg er så glad for den. Det er tydeligt at den er skabt med omtanke og sans for detaljerne. Det er virkelig et minde for livet og hver en krone værd! ❤️

5 juli 2023

Svar från Forevig Liv

Tak for de fine ord og gode anmeldelse søde Mette Katrine 😍 tak fordi vi måtte forevige din flotte gravide mave.
Vi glæder os til, at vi kan sende din statuette af dig og den lille mus ❤️

Fantastisk!

Selve scanningsdelen var også en rigtig god oplevelse, Bianca og Trine var så søde og nemme at snakke med at man lynhurtigt følte sig tryg og godt tilpas.
Dette skal helt sikkert gentages ved næste graviditet, alle pengene værd!

7 augusti 2023

Svar från Forevig Liv

Søde Isabel ❤️ Tusind tak for den fine anmeldelse. Tak fordi vi måtte forevige din flotte mave 😍 og tak for opdateringen efterfølgende! Vi var meget spændte. Håber at i har det godt og det går godt med den lille ❤️

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God service & super flotte figurere

Bianca var super sød og hjælpsom og resultatet er blevet super godt! Er meget tilfreds :-)

20 juli 2023

Svar från Forevig Liv

Tak for de søde ord Natasja 😍 du fandt frem til den flotteste designkombination - en designkombination som er blevet meget populær siden 😘

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Skøn oplevelse med smukt resultat!

Skøn oplevelse med fantastisk smukt resultat! Vi følte os velkomne og sete med det samme og der var god til til at prøve forskellige ting af samt vælge de rigtige farver/materialer. Vi elsker figuren og alle der har set den er imponeret. Vi kommer tilbage næste gang der er mave på ❤️

20 maj 2023

Svar från Forevig Liv

Tak for den fantastiske anmeldelse Carina ❤️ tak fordi jeg måtte forevige din flotte mave. Jeg glæder mig til at se dig ved næste graviditet 😉😍

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Så fin en lille figur og god oplevelse…

Så fin en lille figur og god oplevelse undervejs :-)

Fik foreviget min lille bule i uge 36.
Det sværeste er at vælge kombinationerne, men hun er sød til at vejlede og hjælpe lidt - efter mit valg :-)

26 april 2023

Svar från Forevig Liv

Tusinde tak for din anmeldelse Julie ❤️ du havde den fineste baby bule da vi lavede 3d scanningen, og designkombination du kom frem til var så smuk😍

De varmeste anbefalinger😍

Så smuk og fantastisk en statue😍 skønt at man kan blive scannet lige indtil man selv er tilfreds med resultatet👍🏼 god tid til at få tænkt igennem hvordan den skal se ud. Meget venlig og hjælpsom service, hurtig levering. Kan kun give de varmeste anbefalinger til forevige liv😍

9 juni 2023

Svar från Forevig Liv

Tak for de søde ord og den fine anmeldelse Camilla 😍 din posering på 3d scanningen var så flot! Tak fordi vi måtte forevige din graviditet med lillebror 💙

Tryghed og professionelt

Bianca og Co. er så søde og professionelle, at man ikke andet end at kan føle sig tryg under hele processen. De har styr på deres arbejde og deres statuetter er så fantastiske flotte og unikke. Jeg er uendeligt glad for mit valg af Forevig Liv og vælger helt klart dem igen til næste graviditet🩷

26 juni 2023

Svar från Forevig Liv

Tak for de fine ord Camilla ❤️ Tak fordi vi måtte forevige din flotte gravide mave. Vi glæder os til at se dig ved næste graviditet 😉😍

Kan varmt anbefales 🫶

Hej Bianca
Nu har jeg hentet og åbnet pakken fra forevigliv. Og waow. Jeg er så taknemmelig og stolt over at have fået foreviget min gravide krop i form af sådan en fin statuette. Og det var da bare den helt rette posering til min statuette. Den pynter så fint på reolen herhjemme 💜👶🏻
Tak for en mega god og tryg oplevelse, rådgivning og hurtig levering samt den flotteste statuette 😍

8 maj 2023

Svar från Forevig Liv

Hej Therese 😍 tak for de søde ord og den flotte anmeldelse. Tak fordi jeg måtte forevige din flotte gravide mave. Håber, at det går godt med den lille ❤️

Hele forløbet var fantastisk

Hele forløbet var fantastisk! Meget professionelt og så smukt resultat. Følte mig i så gode hænder og der er intet at sætte finger på!

1 juni 2023

Svar från Forevig Liv

Tak for den fine anmeldelse Helena ❤️ tak fordi du valgte os til at forevige din graviditet 😍

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg fik lavet den smukkeste gravid…

Jeg fik lavet den smukkeste gravid statuette! Bianca vær super professionel, imødekommende og tålmodig når jeg skulle vælge de forskellige farver og sten. Jeg vil klart anbefale Forevigliv.

16 maj 2023

Tak for de søde ord Paulina 😍 tak fordi du vil anbefale Forevig Liv ❤️

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse. Jeg er meget tilfreds med produktet og oplevelsen - ville klart anbefale det til andre

4 april 2023

Svar från Forevig Liv

Tak for de søde ord og den fine anmeldelse 😍 tak fordi du vil anbefale Forevig Liv ❤️

Super skøn oplevelse

Jeg havde en super skøn oplevelse hos Bianca. Hun formår at skabe et behageligt rum, hvor man hurtig føler sig tryg. Jeg har netop fået min statuette ind af døren i dag og jeg er så tilfreds med resultatet. Kan klart anbefale forevigliv, hvis man ønsker at forevige en helt særlig tid i ens liv.

1 april 2023

Svar från Forevig Liv

Tak for din fine anmeldelse Line 😍 tak fordi du vil anbefale Forevig Liv ❤️ jeg håber, at i har det godt.

Så professionel

Så professionel, og så fin en figur. 🙏🏻
Tak for at forevige mine graviditeter med vores piger ❤️ Det betyder alverden.

8 oktober 2022

Svar från Forevig Liv

Tak for de fine ord og den gode anmeldelse 😍 Tak fordi jeg måtte forevige din graviditet med pigerne ❤️

Virkelig god oplevelse

Jeg havde den mest fantastiske oplevelse hos Bianca. Jeg opdagede hende desværre først under min 2. graviditet, men på trods af det kunne hun genskabe maven fra min 1. graviditet, så jeg kunne få en statuette af begge maverne. Min 2. graviditet var med tvillinger, så jeg turde ikke vente for længe med at blive 3D-scannet, så jeg var nede hos Bianca i uge 33, men billederne til genskabelsen af den 1. mave var fra uge 38. Da jeg så ramte uge 38 med tvillingerne havde jeg et brændende ønske om at få lavet maven som den var i uge 38, for bedre at kunne sammenligne de to statuetter. Det ønske opfyldte Bianca, på trods af at hun allerede havde printet den første tvillingemave. Når maver skal genskabes ud fra billeder sender Bianca udkast, så man kan komme med tilrettelser, så maven bliver lige præcis som man selv husker den og ønsker den. Det er bare en super service, og på intet tidspunkt følte jeg mig til besvær, selvom vi sendte en del mails frem og tilbage.

Selve scanningen tog ikke så lang tid, så der var masser af tid til at vælge udseendet på statuetten.

Nu har jeg modtaget mine statuetter og de er bare helt perfekte. Hvis jeg skulle være gravid igen, så skulle jeg helt sikkert besøge Bianca igen.

12 januari 2023

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.