Forbrugsguiden Omdömen

TrustScore 1.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

“Siden findes også i Sverige” allerede der ringede alarmklokken. Ingen steder på siden er det nævnt hvem der står bag : Forbrugertest.dk Det tog flere søgninger at finde firmaet. Det... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Checkede badevægte på "Forbrugsguiden" - som sædvanligt rodes der rundt i tingene. Ved den ene vægt angives aaa batterier som en fordel, ved én anden som en ulempe! 🤑 Det er det typiske mønster. Sid... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg har mistet tilliden til Forbrugsguiden. De fremhæver og anbefaler produkter, selvom der hverken er dokumenteret CE-mærkning eller reel HEPA-filtrering — noget de selv advarer imod andre sted... Se mer

Företagsinformation

1. Omdömessajt

Skrivet av företaget

På udkig efter nyt produkt? Forbrugsguiden.dk er stedet for dig. Med mere end +5.000 produktanmeldelser og hundredvis af guides til køb, hjælper vi dig med at finde det rigtige produkt. Uanset om du står og kigger efter ny seng, airfryer til køkkenet eller noget helt tredje.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

3 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Misvisende

Søgte på test af routere og faldt over en artikel med 2020 i overskriften.
Første router, en Asus RT-AC68U har jeg selv haft for flere år siden, hvorfor jeg forsøgte at finde en dato på testen. Der var sjovt nok ikke en dato.
Læste videre ned og det viste sig at "testen" blot var en samling af dårligt skrevet anmeldelser med henvisninger til gamle reviews fra andre sider.
Vedrørende Asus routeren var de 6-7 år gamle.
Forsøgte at skrive en anmeldelse på artiklen på deres side, men den blev ikke offentliggjort.
Jeg kan ikke bekræfte at det er affiliate links hvis man fra artiklerne klikker videre til en side, men det kan foregå i baggrunden.
Det er i hvert fald helt sikkert at jeg ikke stoler på deres artikler - hvorfor jeg har blokkeret dem på min router så jeg ikke i fremtiden spilder min tid på deres side!

20 maj 2020

Hej Simon

Tak for din feedback - jeg beklager den negative oplevelse, du har haft med vores artikel om routere.

Det er super ærgerligt, at artiklen ikke opfyldte dine forventninger, men i og med at din kommentar efterhånden er ret gammel, kan jeg fortælle, at vi siden da har skærpet både vores design, indhold og metode ret markant.

Når det kommer til vores links har du fuldstændig ret - det er nemlig affiliate links, og det er vi helt åbne omkring. Det står derfor også tydeligt beskrevet på hver enkel artikel. Vores valg af produkter og anbefalinger er baseret på objektive analyser og sammenligninger, og selvom vi har partnerskaber, så har det ikke indflydelse på vores vurderinger af selve produkterne.

Under alle omstændigheder vil jeg sige tak for din ærlige feedback, og så ønsker jeg dig en god dag 🙂

Venlig hilsen,
Mathias

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

du får ikke ærlig rådgivning her

De refererer til et produkt som skulle være Tænk+Test-vinder, selvom produktet ikke er nævnt og derfor givetvis ikke testet hos tænk+test.
De glemmer at fortælle de bruger affiliate-links. Produkt bordopvaskemaskine ESF2400OW.

15 april 2020

Hej Søren,

Tak for din anmeldelse. Vi forstår dit standpunkt og vil gerne adressere de punkter, du har rejst 🙂

Når vi refererer til produkter som værende vinder af en test, baserer vi dette på den tilgængelige information på tidspunktet for skrivning.

Herefter investerer vi et betydeligt arbejde i at opdatere vores artikler for at sikre så aktuel og korrekt information som muligt for vores læsere. Med mange hundrede artikler kan det dog være en stor opgave, så det er ikke altid muligt at holde alle artikler opdaterede 100%, hvilket nok er tilfældet for det eksempel du fremhæver.

Vi gør vores bedste for at holde vores artikler opdaterede. Med mange hundrede artikler er det umuligt at sikre, at alle artikler altid er 100% opdaterede, hvilket nok også gælder for det eksempel du nævner. Dog kan jeg forsikre dig om, at vi siden 2019 kun er blevet bedre 🙂

Hvad angår brugen af affiliate-links, stræber vi efter at være åbne og transparente omkring vores praksis. Hvis det ikke har været klart kommunikeret i forbindelse med omtalen af produktet ESF2400OW på daværende tidspunkt, beklager vi dette meget! Vores mål er at tilbyde værdifuld og gratis rådgivning til vores læsere, og brugen af affiliate-links hjælper os med at vedligeholde websitet og vores service uden ekstra omkostninger for brugeren.

Tak for at du tog dig tid til at dele din oplevelse! 🙂

Fake affiliate site

Fake affiliate site. Taler godt om produkter de får størst kickback på.

31 mars 2020

Hej Ian

Jeg beklager det alt for sene svar, vi har først fået adgang til vores Trustpilot nu. Vi synes dog, vi skylder dig og andre besøgende her på Trustpilot et svar.

At kalde os et “fake affiliate site” er i vores øjne meget misvisende, og derfor vil jeg gerne lige uddybe lidt:

Som man også kan læse meget eksplicit og detaljeret på vores hjemmeside, så er det helt korrekt, at produkterne i vores artikler er afgrænset til produkter som forhandles hos de webshops, der findes i vores annoncenetværk.

Men fordi vi samarbejder med bl.a. Pricerunner, som har annonceaftaler med langt de fleste webshops i Skandinavien (+9.000 butikker), begrænses vi stort set ikke i vores produktudvælgelse.

Det er dog vigtigt at understrege, at vores partnerskaber ikke har en redaktionel indflydelse på, hvordan vi vurderer eller skriver om et produkt. Så derfor taler vi ikke kun godt om de produkter vi får det “største kickback på”.

Du kan læse mere om vores metode og tilgang på: https://forbrugsguiden.dk/om-os/

fake = salgsside.

fake = salgsside.
Router Test 2020 – De bedste routere ifølge eksperterne.
Efter lidt undersøgelse viser det sig at være 6 år gamle anmeldelser de taler om på siden. Bemærk at de ikke opgiver datoer på deres artikler (så lever deres hjemmeside for evigt) og bedragerne bag siden offentliggøres heller ingen steder.

25 februari 2020

Hej Morten

Først og fremmest tak for din anmeldelse og beklager det sene svar. Vi har ikke haft adgang til vores TrustPilot før nu.

At kalde os “fake” og sige vi er en “salgsside” synes vi er en ret hård anklagelse, der ikke er bund i.

Vi gør et stort arbejde ud af at holde vores artikler og produktanbefalinger opdaterede, men med mange hundrede artikler, er det en tidskrævende opgave, som nok er årsagen til din oplevelse. Det beklager vi. Vi gør vores bedste og er heldigvis blevet meget bedre, end vi var i 2020.

Vi har derfor også sidenhen opdateret vores artikel med routere mange gange, og angiver desuden nu øverst i artiklen, hvad der er opdateret og hvornår, så vores læsere ikke er i tvivl om dette mere.

Hvis du har andre ideer til, hvordan vi kan øge kvaliteten eller gennemsigtigheden af vores artikler, er du meget velkommen til at sende det til mig på nrl@obsidian.dk. På forhånd tak! 🙂

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Man kan ikke måle noget hvis man…

Man kan ikke måle noget hvis man sammenligner Skousen og whiteaway da det er samme firma

20 september 2019

Hej Mogens

Tak for din anmeldelse. Selvom vi dog ikke er sikre på, hvad du mener med den.

Der er sket meget på vores hjemmeside siden din anmeldelse, men hvis du føler, den stadig er aktuel, og vi har noget at forbedre, så er vi meget interesseret i din feedback.

Du kan sende det til mig på nrl@obsidian.dk.

På forhånd tak! 🙂

Webshop i fåreklæder

Faldt over forbrugsguidens gennemgang af dampmopper og selvom de gennemgår en lang række produkter, lykkes det dem ikke at vurdere produkterne i forhold til hinanden eller at finde nogle nævneværdige ulemper ved nogen af produkterne.

Sjovt nok er forbrugerguidens forretningsmodel baseret på kommision af de produkter der bliver købt via deres links.

Jeg vurderer deres troværdighed til at være tvivlsom.

14 april 2019

Hej Anders

Bedre sent end aldrig! Beklager det sene svar, men vi har ikke haft adgang til TrustPilot før nu.

Eftersom det er en del tid siden, du skrev din kommentar, kan jeg fortælle dig, at der i mellemtiden er sket store forandringer på vores side. Vi har bl.a. fået designet en stor tabel, der netop viser forskellene på produkterne, vi viser. Derudover er alle fordele og ulemper og indholdet blevet opdateret.

Dertil vil jeg nævne, at vi bestemt ikke er en webshop, idet vi ikke selv sælger produkter. Og fordi vi samarbejder med over 9.000 forhandlere gennem Pricerunner betyder det, at vi har masser af produkter at vælge imellem - og vores partnerskaber påvirker ikke den måde, vi anbefaler produkter på.

Så hvis du nogensinde kommer forbi vores side igen, håber jeg, at du, ligesom mange tusinde besøgende hver måned, får en god oplevelse!

Venlig hilsen,
Mathias

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.