Loyalty,straight talk,superb and on time reply makes me to rate this company with 5 stars. I really appreciate everything they informed me during our conversation.. Thank you so so much admin.
Det här tycker kunderna
Matter still unresolved because the company wants me to delete my review before they refund my money .I have written to them many times that I will not delete my review until I receive my money. It's... Se mer
Hello Contacts tres courtois Effacage facile du probleme😃👍
Van assisted with arranging a refund for a payment I had never approved. I am waiting for 2 refunds to be made to my bank account which he assures me are on there way.
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Très bon service client de Diamond…
Très bon service client de Diamond merci !
Issue resolved quickly
I'm writing this comment in response to Mr Jeremy request. ( from forallmakeup.com escalation Team )
Mahmoud
Riyadh KSA
Edith me contactó
Nunca conocí lo que hacía esta membresía y por eso no puedo dar mi opinión, lo único que quiero es que me saquen mis datos y no me hagan más cobros, muchas gracias
Racha chez FORALLMAKEUP. COM
Bonjour je suis désolé j'ai fait une rachat sur le site de FORALLMAKEUP. Com le 14 juin 2025 mes annulé mes rachat et le site elle mon retiré de l'argent 9 euros 99 sur le compte bancaire et elle sont représentée de nouveau pour une retire de nouveau une somme de 38 euros 27 pour une abonnement que je suis abonné je suis désolé je demande une remboursement de la somme 9 euros 99 merci pour une réponse rapide
Excelente servicio por parte de Jamal
Subscription cancellation
When I emailed that I didn't want to renew my subscription, Jamal from the client support informed me that I will get a refund as I didn't use any of my credit points.
Thanks for making it easy for me and I hope everything will be settled in an appropriate way 🙏❤️.
En voulant faire un achat
En voulant faire un achat, j'ai été rebasculer vers le site qui m'a facturé. Aucun rapport entre le site de départ et le site de facturation.
Müşteri temsilcimiz gercekden bu güne…
Müşteri temsilcimiz gercekden bu güne kadar karşılaşmadığım yakınlığı ve fedakarlığı yapmıştır çok memnun kaldım böyle güvenilir insanlarla çalışmak çok güzel çok teşekkür ederim
Thank you for your assistance and…
Thank you for your assistance and support. Updating me via email and returning & responding so fast.
Special thanks to Jamal
I need a refund
I want to request a refund reason behind that is everyday i see transaction made from this company or website it's stealing money from my account because i don't remember purchasing anything from this company but money it's going out so if possible cancel the subscription made and give me a refund
I don't want a subscription
I don't want a subscription, accidentally I choose a debut card option for forallmakeup.com , now my money goes again and again from account, I don't want this please cancel all the plans , please diamond resolve my issue
Je n'ai jamais pris contact avec vous
Je n'ai jamais pris contact avec vous. Remboursement de 2 fois 9,99 euros. Merci. Je remercie Ahlby pour être intervenue très rapidement. Une personne très efficace. J'ai 67 ans, et j'ai certainement fait une erreur.
Cordialement.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.